Здравейте! Попълвам уменията на механик-водача на артилерията си - като първо умение съм избрал прицелна стрелба, като второ братя по оръжие. Въпросът ми е третото умение какво трябва да бъде с цел по-голяма ефективност. Засега слотът за това умение ми е свободен и чакам съвети. Двоумя се между камуфлаж и плавен ход. От другите 5 членове на екипажа, 2-ма са го изучили на 100 %, като останалите 3-ма го изучават тепърва. Колкото до плавния ход, има отношение при движение и съответно по-бързо смаляване на мерника по подобие на вертикалния стабилизатор. Четох за това умение и знам, че дава едва 4 % точност при пълно изучаване. Това много или малко е? Ще се отрази ли по някакъв начин? Пише, че не действа при въртене на танка - неприложимо за разрушители, но го дават като добре дошло за САУ. Какво е вашето мнение? Това е, че не са малко случаите, в които трябва да се правя на разрушител при близък бой и маневрирам или просто сменям позиция след стрелба. Тогава мерникът чувствително се увеличава в зависимост от скоростта ми. Вече пробвах в действие уменията Прицелна стрелба и Офроуд шофиране. С тях е вече друга песен! Благодаря!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
bigbeer написа Виж мнениеАмбреаж. По-бързото завъртане финално води до по-бързо прицелване. Много важно за артитата. Все пак има значение този екипаж финално на кое точно арти ще остане." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениена КВ трябва да имаш по-добър ход на пресечен терен
амбреажа е за танкове без купол, и да по-бързото въртене увеличава мерника повече от колкото по-бавното, но не е чак толкова много повече, умението е нещо от спорта 5%.." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
Mu3epHuk написа Виж мнениеНа КВ-1 имам и двете умения. Така корпусът завива по-бързо, маневреността е повишена
Което и да било умение, не дава чувствителна разлика под 50%. Реално започва да се усеща "нещо" едва към 70-75% а видими разлики има при изцяло изучено умение. При артитата с амбреаж, лекото повишаване диаметъра на мерник,а се компенсира чувствително от по-ранното свиване. Много изненадващи резултата дава при борба със влитащи скаути. При едва започващ свиването си мерник, има изненадващо точни попадения.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеКВ-1 е маневрен колкото тухла, каквото и да му сложиш. От как го скопиха, преди няколко пача, е мнооого кротък.
Което и да било умение, не дава чувствителна разлика под 50%. Реално започва да се усеща "нещо" едва към 70-75% а видими разлики има при изцяло изучено умение. При артитата с амбреаж, лекото повишаване диаметъра на мерник,а се компенсира чувствително от по-ранното свиване. Много изненадващи резултата дава при борба със влитащи скаути. При едва започващ свиването си мерник, има изненадващо точни попадения.
Ще пада як пердах значи!" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
Дойде време пак да ви занимавам с моите въпроси. Днес купих ИС-8, понеже отдавна го бях отключил, но днес вече реших окончателно да го взема след като получих едно свободно място в гаража - да го запълня. Видях, че има промоция за обучение на екипажа и модулите, имах и спечелено злато та го дадох (400 злато за целият екипаж). Ползвах и събраният свободен опит, за да не ми е стокова кошницата (помня какво е да се играе със стоков ИС-3 и е чист мазохизъм!). Качвам и снимка. Въпроси:
1) Набутах ли се с тази покупка? Първоначалните отзиви от играчи са, че е хартиен и с малко живот, а за стоков дори не бива да се помисля. На мен ми харесва оръдието му!
2) Заслужава ли си да го развивам, за да отключа ИС-7 (а той конкурентен ли е на останалите десетки и деветки) ?
3) Кое е по-належащото за отключване на първо време - купол или двигател? Като гледам купола, бронята му е еднаква със стоковия (не съм запознат с характеристиките му и дали рикошетите са повече, но видимо само обзорът е с 20 метра повече). Двигателят дава с 50 конски сили отгоре. Това ще се отрази на ускорението.
Подразни ме това, че от около 6-7 игри с него, все ме пуска заедно с десетки. Това, че играят с деветки и десетки съвсем не е критерий за играчите, че имат повече сиво отколкото такива, които предимно пребивават в Тиер 4! Нагледал съм се на всякакви кретени. Ето и 2 снимчици:
Първоначално идеята ми е да съхраня останалия свободен опит и да отключа модулите с опита за конкретната машина (кой модул да е първият). Засега опитът е малко над 5 хиляди, както се вижда от снимките. Има още няколко дни с промоция от х5 опит, така че ще действам с него! Питам вас, защото много пъти сте имали такива ситуации и сте далеч по-запознати от мен. Иначе като цяло ми харесва танкчето - дупчи почти всичко. Просто трябва да се стараеш да не те улучват.Last edited by Mu3epHuk; 08-05-2014, 22:40." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
alkino написа Виж мнениеСпоред мен слагай купола и се дръж ОКОЛО втората линия на атаката .Не да снайпваш но не се навирай в близки боеве и открит за противника .Не се играе като ИС3 и 7 .По прикрито .Но не е снайпер" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеАко играя във взвод това оказва ли влияние на ММ, в по-трудни битки ли ще ме пуска?" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
Всъщност оказва голямо влияние. Първо анулира специалния ММ на някои премиум машини, които виждат +1 а не +2 тиера. Второ при различен тиер, се взима тиера на по-горния танк. И накрая, ако един от взвода е скаут, взвода придобива и скаутски ММ. Така взвод от три тиер 5 може да започне да вижда редовно деветки. И след това да се чуди защо ги псуват.
Comment
-
Нали имаше една опция да ти върнат златото за премиум танка, който си купил?
Има ли го още това нещо и как става номера?
Искам да си върна FCM-a, който взех на промоция и не ме интересува дали по настояща цена или по тази на промоцията ще го осребря.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment