Ultramarine написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
Здравейте! Имате ли информация докога ще продължи двойният опит за победа? Изненадах се, че и днес е в сила. Мислех, че е по случай 24-ти май. Много добре ми идва и се напъвам с ИС-8, за да завърша първото умение (лампа и ремонт), което ми е на 96 % до този момент. До ИС-7 ми остават 89 хиляди точки опит и тази промоция или каквото се води ми е от голяма помощ." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
Здравейте отново! Вече съм на 99 % от първото умение на екипажа на ИС-8 шесто чувство и ремонт. Какви да бъдат вторите умения, за да постигна максимална ефективност в бъдеще? Специално за командира и за водача се интересувам. При тях ми е по-голям Х. За водача кое е по-добре като за начало: плавен ход или офроуд? Винаги съм слагал офроуд шофиране, но от друг играч с много опит в играта видях, че на ИС-3 вместо офроуд е сложил плавен ход. Просто търся по-голямата ефективност на първо време. В бъдеще бих могъл да преобуча за злато, ако ми попадне от нова мисия, промоция или евентуално дам пари за първи път за тази игра. Също и за командира се интересувам! На моя ИС-3 за командира съм избрал: лампа, братя по оръжие и ремонт. За ИС-3 направих може би грешка, като за второ умение избрах да развивам Братя и така това умение ми беше неактивно за стотици битки напред. Специално ИС-8 не смятам да го играя често както ИС-3. Носи ми много удоволствие, но смъртността ми е доста по-висока, а и се чупи касичката на всяка трета битка. Гледам да си помогна, за да взема първия си десети тиер - ИС-7 (едва ли ще го играя масово в бъдеще, но да ми се намира все пак в гаража). Колкото до мерача съм се спрял на прицелна стрелба, а за пълнача - безопасно съхранение. Благодаря!" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеЛично аз като второ умение слагам братя по оръжие /задължително на целия екипаж иначе не работи/" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениеЗа втори скил взимаш камуфлаж, като стигнат 3-ти, чакаш намаление на преобучаване, и ги преобучаваш с 2-ри братя и пак взимаш камуфлаж за 3-ти." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
Извинявам се за двата последователни поста,но предния си виси от доста време...
Искам да попитам,по какъв критерий се дават точки за "поражения при откриване от вас"....в случая нямам нито една...тези които имам са за пораженията на Тигъра,след като му скъсах веригата...Благодаря!
http://www.wotreplays.com/site/911924#self
Comment
-
firefighter написа Виж мнениеИзвинявам се за двата последователни поста,но предния си виси от доста време...
Искам да попитам,по какъв критерий се дават точки за "поражения при откриване от вас"....в случая нямам нито една...тези които имам са за пораженията на Тигъра,след като му скъсах веригата...Благодаря!
http://www.wotreplays.com/site/911924#self
На вторият въпрос - точките се дават според получената щета на засветена от теб цел. Най-добре е ако предварително си й скъсал веригата и твой съотборник направи щета. Често от засвет можеш да получиш повече точки опит отколкото ако си отрепал половината чужд отбор, но с малко количество направена щета. Другото което е, че получаваш отново повече точки опит за щети, отколкото да убиеш някого, който е бил на последни издихания. В случай, че гониш повече опит и изпадаш в такива ситуации, при които този на малко живот няма да ви направи мизерия, можеш да стреляш по този до него на повече живот. На колкото по-голям тиър от твоя направиш щета или му вземеш живота, получаваш повече опит. Имай го предвид в бъдеще. Ако си с барабан и в полезрението ти има две цели с разлика в тиъра си, надупчи по-силната цел, но винаги със съобразяването дали според конкретната ситуация постъпваш максимално правилно и не застрашаваш съюзник, себе си или победата. За победата е важно да опазваш живота на свой съюзник, ако си в състояние да го направиш." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
firefighter написа Виж мнениеМного ти благодаря за подробния отговор!!!Втория въпрос го зададох,защото ми е интересно,защо за унищожаването на T28 Prot. не ми даде никакви точки..." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
Comment