falcon_bg написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеКоето е прекрасно оръдие, вече зависи каква скорострелност ще му дадат и колко ще струват снарядите, защото ако са както сега без премиум акаунт така може и да не излиза на плюс, и ще е гати премиумният танк тогава
Или ако стане както ти казваш хубаво оръдие скъпи снаряди сигурно ще се получи строг второлинеен снайпер като лъвчето само че без броня.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеhttp://ftr.wot-news.com/2014/08/14/i...adio/#comments
BREAKING NEWS!Потвърдено! FV4202 след няколко пача ще бъде заменен като десятка на британската средна линия и ще бъде раздаден безплатно на имащите го в момента на смяната(точно като Т34),разбира се танка ще е доволно нърфнат,но авантата си е аванта.
ALL HANDS BATTLESTATIONS!
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеТо според информацията,която ти постна по-рано премиума няма да е нищо особено,в бронята ще е трагедия дори за тиър 8 среден оръдието ще е 20 фунтово така,че ако не му оправят динамиката и остане с тия 40км/ч ще е пълен боклук,но все пак бай Ганьо в мен надделява,как така ще изтърва аз келепира,пък и ако дадат и новата десятка на аванта кеееф!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеКаквото и дадат ми стига поне екипажи да обучавам!Ако пък се окаже и добър за кредити танк какво по хубаво!Предполагам че ще е нещо като Супер Пършинга с по малко броня!Понеже не ми е добър английския кажете за кога го гласят че не разбрах много добре?
Comment
-
Здравейте. Моето мнение е че премиум машината си е премиум машина. Тоест обслужването и боеприпасите са по евтини, а същевременно дава повече кредити, разбира се трябва да стане битка. Но от моя опит с такива машини съм бил не повече от 5 пъти на загуба. Дори и да не дава 10тия тиар, а да трябва да си го купуваш наново пак не е зле, защото като се поиграе известно време с премиумния и ако не ти допадне винаги може да се продаде, при това 8 тиар премиум си е доволно пари. Аз лично не им цепя басме на тия премиуми, ама хич, продавам си ги без да ми пука. Имах Суперпършинг, Т25, и Дикер Макс, всички заминаха в небитието. Суперпършевицата изгоря заради златото с оня пач и си купих ИС-6 иначе си я харесвах. Лично аз смятам да го изгриндя не смятам че ше е загуба.
Comment
-
bruchpilot написа Виж мнениеПривет!
Някой случайно да има представа на какво се дължи този бъг с въртенето на танка като пумпал във въздуха за няколко секунди? Появи се при мен от последния пач, оправи се за известно време с преинсталация и сега отново започна.
П.П. Модове никога не съм имал.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеДа задам един малко шантав въпрос!
Comment
-
GEGENBolschewismus написа Виж мнениеИма ли смисъл да играя с Pz.Sfl.V? Твърде мъчително ще стигна до второто оръдие, а дали с него е по-добре?
Comment
Comment