за триене - дублирано
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
bigbeer написа Виж мнение
За екипаж без скилове и танк без модули постижението ти е страхотно.
И като заговорихме за него викам да направя с него една игра и се получи много добра игра.[BGTF] BULGARIAN TANK FORCES
В гаража:
Германия: D.W.2, VK 30.01 H, VK 16.02 Leopard
Великобритания: Alektro, Churchill I
САЩ: М7, T18, M10 Wolverine, T1 Heavy, Т29, Т32, М103, M18 Hallcat, T28 Prototipe, T30, T110E4
Русия: KB-1, KB-1C, KB-2, ИС-3, ИС-8, С-51, ИС-7
Comment
-
Мое скромно и консервативно мнение - ВИНАГИ на всеки танк, независимо какъв е, моето първо умение е "Братя по оръжие" на всички. Това вдига абсолютно всички показатели на машината и поведението и в боя. Мъничко по-бързо да се прицелиш, да стреляш, да набереш скорост и т.н., всичко това в дадени ситуации може да се окаже безценно и да обърне играта на целия отбор. Случвало се е да капваме база и някой да ме изтрещи тъкмо в мига, в който броячът отчете 100% и айдеее..отиде цялата битка курбан дето се вика. И аз от своя страна съм прекъсвал капване на врага така. И това е ставало възможно, защото стрелящият се е прицелил и стрелял част от секундата по-рано.
Comment
-
С това уточнение - задължително рескилване.
Първо умение на всички става "братята"
Второ на командира "шесто чувство" всички други - ремонт.
Трето умение командира - ремонт , другите - камуфлаж. Като умението си работи и в движение, за разлика от модула.
Модули: подобрен прицел + дотиквач + вентилация ( при този стил на игра мрежата е неефективна )
Успех.
П.П. Рескилването задължително платено. Точно това се препоръчва и от най добрите руски играчи, като някои от тях плюс 100 процента задължителните прицел + дотиквач, препоръчват и вертикалният стабилизатор.Него може да ползваш само ако компа ти е супер и има супер тактова честота-фпс и имаш добра стрелба в движение, но все пак комбинацията на бирата е номер 1 и в руският форум.Ако си слаб играч като мен , може да пробваш като трети скил бинокъл и да се криеш в храстите като мишка
Comment
-
Няма такова нещо като " слаб играч".
Има решителни, с опит и добро познаване на картите. Предпазливи, познаващи хаоса в рандъмите. И пресметливи, играещи най-често за статистика.
На другия полюс са решителните, на база ентусиазъм. Кемпери, поради неоправдано ниско самочувствие. И многознайковци, на база неоправдано високо самомнение.
Практично е да сте от първите. В другия случай играта ви не върви, и все някой ви е виновен.
Докато човек не натрупа нужния собствен опит е добре да играе взвод със по-умели и доказано успешни играчи. Помага и спаменето по форуми
За Staloun ще цитирам Импереца от темата му "Как да печелим повече" Горещо препоръчвам пост ¹ 1 от нея за сериозно осмисляне.
Imperial написа Виж мнениеНа пръв поглед висок % на оцеляване се постига с криене - аха! кампер!!! Да ама не. Камперите се скриват зад някоя скала ( б.а. храст,сграда ) в базата и висят там през цялата битка - съответно не стрелят по нищо и не громят врази. Така не се печелят игри. Хроничните кампери имат нисък % победи, отборите им губят по-често, съответно измират по-често и самите кампери си биват затрити като останат сами накрая, и това води и до относително по-нисък % оцеляване. Висок среден % на оцеляване се постига само с методично агресивна игра, където играчът много внимава да не поема ненужни удари като същевременно нанася максимално поражение.
В началото на рандъм битка се пише в чата команда :
- нубовете напред, останалите с мен на позиция.
Следва въпрос А тези с 2к битки къде ?
Отговор: - ти напред.Last edited by bigbeer; 30-04-2013, 08:39.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеВ началото на рандъм битка се пише в чата команда :
- нубовете напред, останалите с мен на позиция.
Следва въпрос А тези с 2к битки къде ?
Отговор: - ти напред.
Comment
-
Как мога да си сменя паролата в играта!?
ПУсна ми едно съобщение ако си сменя паролата и давало 300 злато, но не виждам някъде в играта да го има като опция. Явно съм пропуснал нещо.[BGTF] BULGARIAN TANK FORCES
В гаража:
САЩ: М7, T18, M10 Wolverine, T1 Heavy, Т29, Т32, М103, M18 Hallcat, T28 Prototipe, T30, T110E4
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеworld of tanks eu - логваш се с името и паролата си от играта - HOME - Change Your Password Event и там я сменяш.[BGTF] BULGARIAN TANK FORCES
В гаража:
Comment
-
Хайде да питам и аз нещо. Вие как преобучавате екипажите? С нулиране на скиловете или без нулиране? Уменията не работят преди достигане на 100% основен скил, а на горните нива качването на 10% може да стане доста бавно, така че аз обикновено нулирам, освен ако скоро не съм дстигнал 100% на предходен скил а тогава просто оставям да се трупа опит за преобучаване. Но все пак да питам другите какво практикуват.
Comment
-
Освен това,ако не ползваш злато, се губи сериозно количество опит при всеки ресет на скилове.Така връщаш екипажа много битки назад. Непрактично е.
Освен това скиловете и перковете работят дори и екипажа да не е преобучен за конкретната машина. Понякога свалям екипаж убийци от някоя 10-ка и го плесвам на малка машинка да педобеърствам. Всичо си работи.
Comment
Comment