Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
Здравейте. чета форума от почти година но се регистрирах едва тези дни. Та имам един въпрос. Някой знае ли нещо за уж идващия английски тиар 8 премиум танк. Чух че тиар 10 FV4202 ще става тиар 8 премиум, а на негово място ще дават друг танк. Ако някой има някаква информация ще бъда благодарен, че ми предстои доста гриндене ако е вярно.
Comment
-
munhed написа Виж мнениеЗдравейте. чета форума от почти година но се регистрирах едва тези дни. Та имам един въпрос. Някой знае ли нещо за уж идващия английски тиар 8 премиум танк. Чух че тиар 10 FV4202 ще става тиар 8 премиум, а на негово място ще дават друг танк. Ако някой има някаква информация ще бъда благодарен, че ми предстои доста гриндене ако е вярно.
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеТова означава ли че ако имаш FV4202 ще получиш премиумния ?
Comment
-
don4o написа Виж мнениеНякой да може да даде подробни разяснения за укрепените райони?" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
Вчера взех АМХ 50 100 и в момента преживявам някакъв плейстайл шок. Проблемът е там,че танка няма нито броня(което се очаква) нито хубав наклон на оръдието,да не говорим,че такъв на страни почти липсва! Предният поне имаше хубав наклон когато пушката е насочена напред а този и това няма,дори при най-малкото хълмче оная му работа сочи космоса не мога сигурни изстрели да направя защото оръдието не може да се наведе а ако пък изляза напред за да стрелям преди да разтоваря и половината барабан съм на кайма. Аз съм свикнал с американските тежки тоест танкове с добър наклон и начинът ми на игра се базира на хълдаун в повечето случаи.
Та въпроса ми е елементарен и малко тъп,как да го играя? Също и какво да сложа като оборудване стабилизатор,вентилация и подобрен прицел или вместо подобреният прицел да сложа една противоосколъчна,че и артито много го бие.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеВчера взех АМХ 50 100 и в момента преживявам някакъв плейстайл шок. Проблемът е там,че танка няма нито броня(което се очаква) нито хубав наклон на оръдието,да не говорим,че такъв на страни почти липсва! Предният поне имаше хубав наклон когато пушката е насочена напред а този и това няма,дори при най-малкото хълмче оная му работа сочи космоса не мога сигурни изстрели да направя защото оръдието не може да се наведе а ако пък изляза напред за да стрелям преди да разтоваря и половината барабан съм на кайма. Аз съм свикнал с американските тежки тоест танкове с добър наклон и начинът ми на игра се базира на хълдаун в повечето случаи.
Та въпроса ми е елементарен и малко тъп,как да го играя? Също и какво да сложа като оборудване стабилизатор,вентилация и подобрен прицел или вместо подобреният прицел да сложа една противоосколъчна,че и артито много го бие.
Comment
-
Аз го играя в началото агресивно на първа линия, но в този случай зависиш от съотборниците. Идеален е за пресрещане на противниковите леки и средни. Ако твоите те подкрепят си в топ3, ако не си първия мъртъв.
Обикновено ако заредя втори барабан (т.е оцелял съм след първата вълна) почвам да играя втора позиция и като видя 1-2 напукани противника и мога да издържа един удар им скачам и ги доубивам. Танка е капризен, но барабана и пробитието и относително добрата бързина го правят страхотна гад.
В момента не го играя, че съм прехвърлил екипажа на следващия, но си го пазя след като изкарам линията ще си го върна да му се кефя.
Comment
-
От известно време играя с Т30,хубав танк!Преди два дни купих последното му оръдие-разочарован съм!!По точно прекалено бавно презарежда,ако нямам подкрепа просто ме разпиляват!Може би ще се върна на оръдието от Т28-добре пробива и е точно,стреля бързо!Забелязах и друго-когато играех с малкото оръдие като стрелям те си мислят че имат време итръгнат срещу мен и аз ги изненадвам неприятно!Кажете вие как сте го играли?
Comment
Comment