Мисля да пробвам нова игра с Германия като ползвам чийт за смяна на политическата ориентация
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Hearts of Iron 2
Collapse
X
-
Така, значи към август 36 положението е следното:
-Взех пълен контрол над френските въоръжени сили, което се оказа твърде лесно и по същия модел имам контрол над Австралийските, НЗ и канадските, а и Африканерите.
- Оказа се че има система от конвои, ама сега я разучавам, че нещо все ми бягат обратно
- Корабите също имат малък обсег, а не знам как да ги презареждам, та да продължават, скачайки от база на база...някакви идеи?
- Като натовариш войски и се появява добрата стара испанска конквистадорска каска от Европа Универсалис, много смешно, копнали са енджина и даже не са сменили всички графични елементи!?
Comment
-
Здравейте,
значи всеки път като се опитам да вляза на Югославия с България (вече 5-6 пъти) се получава следното
1. Германия ми обявява война
2. Гърция ми обявява война
3. Съв. Съюз обявавя война на Гърция
4. Италия обявява война на Съветския Съюз.
5. Турчолята си махат нонагрешън пакта и ми влизат и те.
ГРРРРРРРРр, нищо не мога да правя освен да си седя на гъза и да чакам да ми се произведе 1 фабрика за 1 година, *****!
идеи ?
а да - и НИКОЙ неще да си сключваме нон-агрешън пакт, дори и Боливия дето не я знам де е на картата!Last edited by Док Холидей; 05-02-2005, 11:51.My sword shall not sleep in my hands!
Comment
-
Ами гледай ся-като почнеш играта веднага задава технологията "пехота 1936"-така получваш преимущество над съседите.Също почваш да правиш 2-3 дивизии за подкрепления за после.Със втория екип развиваш кавалерия следващо ниво.Придвижваш всички войски още отначало към Югославия.Веднага щом част от дивизиите се ъпгрейднат до 36г. атакуваш.Мен не ме нападнаха нито Германия,нито Турция.Не знам при тебе (между другото коя година нападаш?)
Comment
Comment