If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Представете си, забравих да оставя някакви резерви във Франция, една американска дивизия дебакира и докато се усетя цяла Франция бъкаше от американци...
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Първоначално разработвах 5 технологии, от които поне една нарастваше с над 1 % дневно, а останалите с около 0,2-0,5 %. От даден момент всичките 5 технологии се развиваха с по 0,2 % дневно. Коя е причината за това издевателство над мен? Пари имах предостатъчно, годината на технологията не е повече от +1 година от текущата и "технолозите" бяха съобразени с технологията.
Разбрах го. В даден момент "технолозите" нямат "matching field" с технолгията, защото рядко имат 5 съвпадения. Освен това някои технолгии имат удвоена 5 част. И най-важното е ако си избързал с годината на технологията дори с година имаш наказание от - 54 %!
Между другото, много добри и смислени заповеди за подкрепа, защита и т.н. Предполагам, сте ги забелязали. Вече не е необходимо над цялата територия човек да висне като квачка
Чети постовете малко по-нагоре в темата. Аз именно с България играя. Всъщност, понеже това ми е интересно, съм засилил малко страната ни, но до 1940 повече от Югославия не можах да присъединя. Следващата страна е Румъния или може би Унгария
Гърция е много трудна заради островите и пълното отсъствие на флот при нашата страна. Едно транспортче нямаме, а за десант без поне разрушители за ескорт не ми се мисли. А и те гърците така или иначе в някой момент ги отстъпват двете провинции, особено като рухне Югославия.
Не съм пробвал Турция като противник, но от HoI I помня, че в източната част на страната практически нямаше пътища и беше голям зор.
Ако ще се пробваш с България - най-лесен противник, най-вече заради конфигурацията на провинциите е Югославия.
Ето нещо за патриотите: http://forum.paradoxplaza.com/forum/...d.php?t=183776
Мисля и аз да се пробвам в най-скоро време с България.
Иначе битките са малко по-смислени. Рядко някоя продължава повече от няколко дена. При условие, че при офанзива концентрираш войските си на определено място, използваш активно авиацията си (в HoI1 беше безполезна) и обргаждаш противника би могъл да се справиш и с по-големи армии. Има вероятност AI да е малко тъпо, защото рядко проявява инициатива и ако предприеме нещо ще е с малки сили.
Да бе,аз видях че си писал, ама как става тая работа щот в сингъла само с по-големите нации можеш да играеш.Все още навлизам в играта тъй че мерси предварително.
Raptor, можеш да играеш с коя ти държава душа желае - единстевното, което трябва да направиш е да кликнеш с десния бутон на мишката върху някой от държавните флагове в менюто за изобр към дадена камапания и след това от падащото меню да си избереш държавата, с която ще играеш.
Определено е предизвикателство, което си струва (макар че, както отбеляза и Империал, има твърде много неща, които можеха да бъдат променени и играта да бъде по-добра). Между другото, ако планираш да играеш с България е най-добре да си попромениш провинциите и ресурсите, защото инак няма да можеш да постигнеш кой знае какво .
Comment