Малко по-нагоре в същата тема съм дал линк
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Hearts of Iron 2
Collapse
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
-
На тази страница: http://forum.paradoxplaza.com/forum/...d.php?t=180964 и на "съседните" има доста инфо около това кое как става.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Първоначално разработвах 5 технологии, от които поне една нарастваше с над 1 % дневно, а останалите с около 0,2-0,5 %. От даден момент всичките 5 технологии се развиваха с по 0,2 % дневно. Коя е причината за това издевателство над мен? Пари имах предостатъчно, годината на технологията не е повече от +1 година от текущата и "технолозите" бяха съобразени с технологията.
Comment
-
Между другото, много добри и смислени заповеди за подкрепа, защита и т.н. Предполагам, сте ги забелязали. Вече не е необходимо над цялата територия човек да висне като квачкаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Чети постовете малко по-нагоре в темата. Аз именно с България играя. Всъщност, понеже това ми е интересно, съм засилил малко страната ни, но до 1940 повече от Югославия не можах да присъединя. Следващата страна е Румъния или може би Унгария
Гърция е много трудна заради островите и пълното отсъствие на флот при нашата страна. Едно транспортче нямаме, а за десант без поне разрушители за ескорт не ми се мисли. А и те гърците така или иначе в някой момент ги отстъпват двете провинции, особено като рухне Югославия.
Не съм пробвал Турция като противник, но от HoI I помня, че в източната част на страната практически нямаше пътища и беше голям зор.
Ако ще се пробваш с България - най-лесен противник, най-вече заради конфигурацията на провинциите е Югославия.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Ето нещо за патриотите: http://forum.paradoxplaza.com/forum/...d.php?t=183776
Мисля и аз да се пробвам в най-скоро време с България.
Иначе битките са малко по-смислени. Рядко някоя продължава повече от няколко дена. При условие, че при офанзива концентрираш войските си на определено място, използваш активно авиацията си (в HoI1 беше безполезна) и обргаждаш противника би могъл да се справиш и с по-големи армии. Има вероятност AI да е малко тъпо, защото рядко проявява инициатива и ако предприеме нещо ще е с малки сили.
Comment
-
Определено е предизвикателство, което си струва (макар че, както отбеляза и Империал, има твърде много неща, които можеха да бъдат променени и играта да бъде по-добра). Между другото, ако планираш да играеш с България е най-добре да си попромениш провинциите и ресурсите, защото инак няма да можеш да постигнеш кой знае какво .
Comment
Comment