Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Hearts of Iron 2

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ами с хамачи.Ако искаш си дай скайпа да се разберем.

Comment

Проблема с мултиплеъра е че играта много лагва

Comment

Може ли отново да помоля за помощ във връзка със The Cold War Mod ЗА HoI. Трябва ми информация и снимки на директорите на Разузнаването(ДС) в периода на студената война, Шефът на Генщаба, Адмиралтейството и ВВС. Надявам се информацията да не е строго конфиденциална. Освен това, ако може да дадете линк към сайт, където има имена и снимки на командири на български девизии в този период, понеже това е един доста сериозен проблем като цяло с България в HoI. Разбирам, че тогава е период на сериозно промени и чисти в редиците на Българската Армия, но все пак, ако има сайтове, където има тази информация, дори само като имена, ще е от полза.
        Наистина Ви благодаря адски искрено и много.
        Аз-ът губи смисъл в битката. Тук на бойното поле, аз-ът се завръща единствено, когато враните впият клюнове в посечения ти труп, когато длетото потъва в надгробният камък, за да избише окованото в дати име. Бием се като отряд. Умираме сами. Винаги е било така и винаги винаги ще бъде.

Never let the future disturb you. You will meet it, if you have to, with the same weapons of reason wich today arm you against the present. Marcus Aurelius Antonius

Comment

Hearts Of Iron II,е една наистина готина игра.Малко куцат снимките на България,но оправих този проблем.Също така и имената на единиците,но ги замених със правилни имена.Освен това направих нови тек-тимове и подобрих стари.Пък и понакъсих и времето което отнема да се направи определена зграда.
          Последно играх с България,върнах си северна Добруджа,Македония и Тракия.С две думи съм се развил колкото Англия и Германия.Някой може ли да ми даде някой линк за тази игра или по-точно за някой български пачове?

Comment

може ли някой да ми даде снимки от играта за да преценя дали да я тегля и инсталирам ?

Comment

Von_Luger написа
              Hearts Of Iron II,е една наистина готина игра.Малко куцат снимките на България,но оправих този проблем.Също така и имената на единиците,но ги замених със правилни имена.Освен това направих нови тек-тимове и подобрих стари.Пък и понакъсих и времето което отнема да се направи определена зграда.
              Последно играх с България,върнах си северна Добруджа,Македония и Тракия.С две думи съм се развил колкото Англия и Германия.Някой може ли да ми даде някой линк за тази игра или по-точно за някой български пачове?
              Ако говориш за Мода, мога да Ви дам линк към самата тема във форума на Парадокс.
              Аз-ът губи смисъл в битката. Тук на бойното поле, аз-ът се завръща единствено, когато враните впият клюнове в посечения ти труп, когато длетото потъва в надгробният камък, за да избише окованото в дати име. Бием се като отряд. Умираме сами. Винаги е било така и винаги винаги ще бъде.

Never let the future disturb you. You will meet it, if you have to, with the same weapons of reason wich today arm you against the present. Marcus Aurelius Antonius

Comment

DMX написа
                може ли някой да ми даде снимки от играта за да преценя дали да я тегля и инсталирам ?
                GameWatcher is a website that provides news, reviews, and guides for video games. We cover the latest games and provide in-depth analysis of them.

Comment

ехаа!тази игра е като медиевал 2 тотал вар ! само че в по съвременен вариант :rock: я ми кажете изискваняита за да я подкарам ?
                  п.п.може ли да се биеш в битките като на медиевал 2 тотал вар ?

Comment

DMX написа
                    ехаа!тази игра е като медиевал 2 тотал вар ! само че в по съвременен вариант :rock: я ми кажете изискваняита за да я подкарам ?
                    п.п.може ли да се биеш в битките като на медиевал 2 тотал вар ?
                    За щастие - нямат нищо общо. Не се подлъгвай по снимките - играта е стратегическа, без тактическа част, която да я разваля. Имаш провинции и стратегически поглед към нещата, икономика и армия, която се ръководи на оперативно-стратегическо ниво. Без тактически битки.
                    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                    Проект 22.06.1941 г.
                    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

еее това ми уби кефа .. :tdown играта щеше да ме заинтригува ако имаще и битки не само стратегическа част

Comment

битки има ама са само от стратегическа гледна точка
                        Именно за това играта е такъв хит, тактически мелета има толкова много, били те и хитове. Тук Разиграваш дипломация+малко икономика+ стратегически военни действия, разбери сега цялата игра се върти около това, че ще има война, просто тук имаш шанса да я и завършиш (а и започнеш) по различен начин. Не е една битка, а всичко
                        Кръвта из нашите гърди
                        не е съвсем изляна!
                        Народе, цял стани! Иди!
                        Че Македония въстана.

Comment

DMX написа
                          изгрежда ми тъпа щом няма реално времеви мелета :vsad:
                          Еми тогава какво още я коментираш??? Аман от тея дето викат "тъпа е щото......" Свали я, виж я, поиграй малко, пък тогава като кажеш, че е тъпа дай довод, подкрепи се. Ние ще те приемем, щото си изказал защитено мнение. Всеки си има право на личен вкус и избор, ама тва да говориш, че е тъпа само защото нямало тактически битки е леко недалновидно от гледна точна на това, че съдиш не от личен опит с играта, ами по скриинове от нея и няколко разказа от хора, на които видимо им е харесала доста.
                          ПП: Има ли развитие по моят проблем??

Comment

Току-що си дръпнах Hearts of Iron II: Doomsday,много е яка.Вече имаш разузнавне,нови бригади и тек-екипи и продълженията на стари тек-овте.

Comment

Von_Luger написа
                              Току-що си дръпнах Hearts of Iron II: Doomsday,много е яка.Вече имаш разузнавне,нови бригади и тек-екипи и продълженията на стари тек-овте.
                              А и сравнително лесно се правят модификации, нови тимове, нови офицери и т.н. Ако се загледаш назад в темата, ще видиш доста по въпроса.
                              Към DMX: това са типично тролски изказвания. Като не ти харесва - не пиши в темата и готово. Със сигурност не би трябвало да ти е трудно това. Ако е - кажи на модератора, той със сигурност има как да помогне
                              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                              Проект 22.06.1941 г.
                              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Свалете си Hearts of Iron Anthology от замундата. Тя включва Hearts of Iton 1, Hearts of Iron 2, Hearts of Iron 2 Doomsday и Hearts of Iron 2 Doomsday Armageddon. Армагедона е най-готин, защото можеш да си слагаш бригади и на корабите, а и най-вече защото излезе пач 1.2 който оправя много неща и най-важното - ghost fleets

Ето ви линк: http://zamunda.net/details.php?id=101522

Comment

Working...
                                X