Ами с хамачи.Ако искаш си дай скайпа да се разберем.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Hearts of Iron 2
Collapse
X
-
Може ли отново да помоля за помощ във връзка със The Cold War Mod ЗА HoI. Трябва ми информация и снимки на директорите на Разузнаването(ДС) в периода на студената война, Шефът на Генщаба, Адмиралтейството и ВВС. Надявам се информацията да не е строго конфиденциална. Освен това, ако може да дадете линк към сайт, където има имена и снимки на командири на български девизии в този период, понеже това е един доста сериозен проблем като цяло с България в HoI. Разбирам, че тогава е период на сериозно промени и чисти в редиците на Българската Армия, но все пак, ако има сайтове, където има тази информация, дори само като имена, ще е от полза.
Наистина Ви благодаря адски искрено и много.Аз-ът губи смисъл в битката. Тук на бойното поле, аз-ът се завръща единствено, когато враните впият клюнове в посечения ти труп, когато длетото потъва в надгробният камък, за да избише окованото в дати име. Бием се като отряд. Умираме сами. Винаги е било така и винаги винаги ще бъде.
Never let the future disturb you. You will meet it, if you have to, with the same weapons of reason wich today arm you against the present. Marcus Aurelius Antonius
Comment
-
Hearts Of Iron II,е една наистина готина игра.Малко куцат снимките на България,но оправих този проблем.Също така и имената на единиците,но ги замених със правилни имена.Освен това направих нови тек-тимове и подобрих стари.Пък и понакъсих и времето което отнема да се направи определена зграда.
Последно играх с България,върнах си северна Добруджа,Македония и Тракия.С две думи съм се развил колкото Англия и Германия.Някой може ли да ми даде някой линк за тази игра или по-точно за някой български пачове?
Comment
-
Von_Luger написаHearts Of Iron II,е една наистина готина игра.Малко куцат снимките на България,но оправих този проблем.Също така и имената на единиците,но ги замених със правилни имена.Освен това направих нови тек-тимове и подобрих стари.Пък и понакъсих и времето което отнема да се направи определена зграда.
Последно играх с България,върнах си северна Добруджа,Македония и Тракия.С две думи съм се развил колкото Англия и Германия.Някой може ли да ми даде някой линк за тази игра или по-точно за някой български пачове?Аз-ът губи смисъл в битката. Тук на бойното поле, аз-ът се завръща единствено, когато враните впият клюнове в посечения ти труп, когато длетото потъва в надгробният камък, за да избише окованото в дати име. Бием се като отряд. Умираме сами. Винаги е било така и винаги винаги ще бъде.
Never let the future disturb you. You will meet it, if you have to, with the same weapons of reason wich today arm you against the present. Marcus Aurelius Antonius
Comment
-
DMX написаехаа!тази игра е като медиевал 2 тотал вар ! само че в по съвременен вариант :rock: я ми кажете изискваняита за да я подкарам ?
п.п.може ли да се биеш в битките като на медиевал 2 тотал вар ?Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
битки има ама са само от стратегическа гледна точка
Именно за това играта е такъв хит, тактически мелета има толкова много, били те и хитове. Тук Разиграваш дипломация+малко икономика+ стратегически военни действия, разбери сега цялата игра се върти около това, че ще има война, просто тук имаш шанса да я и завършиш (а и започнеш) по различен начин. Не е една битка, а всичкоКръвта из нашите гърди
не е съвсем изляна!
Народе, цял стани! Иди!
Че Македония въстана.
Comment
-
DMX написаизгрежда ми тъпа щом няма реално времеви мелета :vsad:
ПП: Има ли развитие по моят проблем??Аз-ът губи смисъл в битката. Тук на бойното поле, аз-ът се завръща единствено, когато враните впият клюнове в посечения ти труп, когато длетото потъва в надгробният камък, за да избише окованото в дати име. Бием се като отряд. Умираме сами. Винаги е било така и винаги винаги ще бъде.
Comment
-
Von_Luger написаТоку-що си дръпнах Hearts of Iron II: Doomsday,много е яка.Вече имаш разузнавне,нови бригади и тек-екипи и продълженията на стари тек-овте.
Към DMX: това са типично тролски изказвания. Като не ти харесва - не пиши в темата и готово. Със сигурност не би трябвало да ти е трудно това. Ако е - кажи на модератора, той със сигурност има как да помогнеМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Свалете си Hearts of Iron Anthology от замундата. Тя включва Hearts of Iton 1, Hearts of Iron 2, Hearts of Iron 2 Doomsday и Hearts of Iron 2 Doomsday Armageddon. Армагедона е най-готин, защото можеш да си слагаш бригади и на корабите, а и най-вече защото излезе пач 1.2 който оправя много неща и най-важното - ghost fleets
Ето ви линк: http://zamunda.net/details.php?id=101522
Comment
Comment