Да се похваля,точно до август оставих турците само с три дивизии и навлезнах в Газиантеп и Кюрдистан,където в общи линии спрях за около 6 месеца докато построя база за щурмоваците.След това малко тупаница и единственият ми враг,който остана бе географията:

Равносметката за 7 години е-(от някъде 13-15 мп стартова позиция)5 мп за фабрики;0.5 за летища;8 за щурмаци;20 за трите дивизии и останалото към 5-6 за попълване на жертвите...значи към 40 мп.
Тоест дори с 0.01 е напълно нормално да се развие една силна кампания
Единственият проблем е,че немците,японците и спагетите хич не се придържат към историята и ако бях продължил играта трябваше да чакам в най-добрия случай 1-2 години преди да нападна в гръб земеделските варвари от България...

Равносметката за 7 години е-(от някъде 13-15 мп стартова позиция)5 мп за фабрики;0.5 за летища;8 за щурмаци;20 за трите дивизии и останалото към 5-6 за попълване на жертвите...значи към 40 мп.
Тоест дори с 0.01 е напълно нормално да се развие една силна кампания

Единственият проблем е,че немците,японците и спагетите хич не се придържат към историята и ако бях продължил играта трябваше да чакам в най-добрия случай 1-2 години преди да нападна в гръб земеделските варвари от България...

1951- 16 атомни бомби паднаха в всеки един от градовете по границата ми с СССР и изпотрепаха по 25-30 девизии в всеки от тях
После 45 мой, 100-120 германски(направих Германия puppet след като я анексирах
),40 Тексаски,40 девизии от Конфедерацията и още толкова от Калифорния,подкрепяни от 30-40 Испански,множество Мексикански се изсипаха върху СССР.Минах през него,като танк през консервна кутия

Рзделихме си ги с СССР(АЗ взех Берлин пръв)
! Спомням си преди бях тръгнал с България да правя някакви подвизи - цяла Европа анексирах, като с Германия се "справих" по същия начин - завалиите стигана до къмто Москва и ... сбогом Гергино
.Обаче, ако много се чака,нищо чудно знамето с сърп и чук да се развее в Берлин и тогава сбогом екипи,сбогом марионетна Германия.Е да речем срещу Англия.Та мойта бутафорна флота от раждиви гемии едвам смогваше да прехварли армията ми в Европа,какво остава за десант на острова....ама почаках малко,Японците се разправиха и с Американската и с Английската флота.....верно превзеха Индия цялата ама ми дадоха възможност с 15 подводници(2ро ниво) и 5 транспорта да превзема Англия
То направо си напиши acceptall и си готов....ама така е много нечесно.Каквото си надробил,такова ще сърбаш

Comment