Armynames.csv
В момента е Armija. Което си е вярно. Бройката е 100, което е малко множко, но Вие си знаете. Исторически погледнато до 1944 създаваме 5 армии и 2 окупационни корпуса. Следователно бих предложил следното:
BUL 1-va Armija
BUL 2-ra Armija
BUL 3-ta Armija
BUL 4-ta Armija
BUL 5-ta Armija
BUL 6-ta Armija
BUL 7-ma Armija
BUL 8-ma Armija
BUL 9-ta Armija
BUL 10-ta Armija
BUL 11-ta Armija
BUL 12-ta Armija
BUL 13-ta Armija
BUL 14-ta Armija
BUL 15-ta Armija
BUL 16-ta Armija
BUL 17-ta Armija
BUL 18-ta Armija
BUL 19-ta Armija
BUL 20-ta Armija
В момента е Armija. Което си е вярно. Бройката е 100, което е малко множко, но Вие си знаете. Исторически погледнато до 1944 създаваме 5 армии и 2 окупационни корпуса. Следователно бих предложил следното:
BUL 1-va Armija
BUL 2-ra Armija
BUL 3-ta Armija
BUL 4-ta Armija
BUL 5-ta Armija
BUL 6-ta Armija
BUL 7-ma Armija
BUL 8-ma Armija
BUL 9-ta Armija
BUL 10-ta Armija
BUL 11-ta Armija
BUL 12-ta Armija
BUL 13-ta Armija
BUL 14-ta Armija
BUL 15-ta Armija
BUL 16-ta Armija
BUL 17-ta Armija
BUL 18-ta Armija
BUL 19-ta Armija
BUL 20-ta Armija

...няма да стигна далеч

Пробвах с едитора да редактирам сценарий-1936, с него се получи,обаче ми дава после грешка като стартирам играта-в някакви текстови файлове.Мога да я играя, обаче на много места ми пише-"unknown text" и е супер дразнещо....да не кажа и трудно...всеки път да мисля какво беше сега това...

.
...Имам прираст на населението +0,01...почвам с 15..това са пряко сииилии 2 девизии....само че с коя индустрия да ги пусна....За щурмоваците ума ми не го побира как ще ги сътворя....Техническа ефикасност за индустрията....това как ще се получи,при положение, че "университета на Йерусалим" Е 5-ТИ ЛЕВЪЛ и има миниииимааално съвпадение за изучаване на индустриални цели-chemistry.Дори да приемем че успея да изуча пътвите 2-M Tools...в началото получавам 5 dissent...Ще се наложи и с тях да се боря,за да не ми смъкват индустрията и те.Един от министрите ми я скапва с -5%.За "consumer goods'' трябва да отделям по мииинимум 1,70....Най близката военна доктрина е 1940...моя най -добър екип е левъл 5....Може да приемем ,че поне това ще го изуча...с малко зор...Не виждам как България ще падне....За времето което ще ми е необходимо да я достигна,тя ще е в съюз с Гемания...Съвсем отделен е въпроса,че не мога да обявявам война на който и да е било...защото съм демокрация...Дори и да си променя политиката до '40 ,всяка война ще ми донесе, в най-добрия случай 8,89% dissent....

.Голямата касапница беше в провинция Химс(пустиня)Там потънаха някъде 60-70 хиляди аскера
.След това сейвни и започвай с твоите хора.
Comment