Попаднах на много готино сравнение във форума на Key Aero:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Китайския 'таен' самолетоносач, наближава завършване
Collapse
X
-
(офтопик)
Попаднах на много готино сравнение във форума на Key Aero
Comment
-
И поздрав за Амазон - чувам, че се е затъжил за J-15
А иначе малък регионален конфликт и битки между МиГ-29К и J-15 ще е нещо интересно. Или още по-добре, без конфликт а Индия и Китай да се разберат за спорната зона и да направят нещо съвместно от типа на "Червен Флаг" и феновете разберем резултата.
П.П:
Всички чакаме с нетърпение да се появи палуба, пълна със самолети, но за съжаление приоритетите на военните и на феновете леко се разминават Както е казал народа - бързата кучка слепи ги ражда.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Сун Дзъ написа Виж мнениеВ края на клипа май не излетя от трамплина?
Comment
-
Sharana написа Виж мнениеИ аз останах с такова впечатление. Тръгва да излита към катапулта и показват самолет, който според мен не е закачил кука и излита отново ?!
Аз си мисля, че има и вариант китайците да показват възможностите си - висока тяго въоръженост. Сигурно със съвсем празен самолет, но все пак е впечатляващо.
Comment
-
Сун Дзъ написа Виж мнениеИ аз отначало си го помислих, но пък куката не е спусната. Може да е умишлено прелитане, симулиращо изпускане на спирачните въжета, но пък ще да е много рисков пилотаж - колелата докосваха палубата ?
Аз си мисля, че има и вариант китайците да показват възможностите си - висока тяго въоръженост. Сигурно със съвсем празен самолет, но все пак е впечатляващо.
Comment
-
Touch-and-go landing
Обикалят и само докосват палубата, докато се научат. Или нещо такова.
Amazon написа Виж мнениеНе помня дали си споменавал, но има ли слухове колко самолета ще се събират на китаеца?
Amazon написа Виж мнениеАко искаш палуба пълна със самолети в тоя регион, ще трябва да почакаме руснаците да поправят котлите на индийската пръчка, дето китайците ги саботираха с дефектен фаянс
Comment
-
Ляонин два ли ще участва в това, но да използвам темата:
China, Russia to hold joint military drills
Chinese and Russian armed forces will hold "Joint Sea-2013" drill in Peter the Great Bay, Sea of Japan from July 5 to July 12, and China-Russia joint anti- terrorism military drill code-named Peace Mission-2013 in Russia's Chelyabinsk from July 27 to August 15.
«Морское взаимодействие – 2013»
Активная фаза крупномасштабных маневров пройдет с 8 по 10 июля на акватории залива Петра Великого. С обеих сторон, будут задействованы около двадцати кораблей и судов различных классов, более десяти самолетов и вертолетов. Основными целями учений станет дальнейшее укрепление и развитие российско-китайских отношений, отработка и совершенствование организации по ведению совместных действий на море.
Японците няма да са много доволни
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеЗащо разрушителите са повече от фрегатите? Чисто теоритично, не трябва ли да е обратното. Или аз грешно си представям нещата?
Comment
Comment