Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Китайския 'таен' самолетоносач, наближава завършване

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

По-голяма ангажираност за региона не мисля, че би могла да се изрази.

Comment

Случайно някой да е чел за коментари и "реакции" (неофициални или официални) на Ю.Корея и Япония ?

Comment

Кухулин написа Виж мнение

А тук на 1:45 адмирала е много дипломатичен

1:45 Каза скромно.

0:29 в тема "Жени под пагон"

Сун Дзъ написа Виж мнение
        Случайно някой да е чел за коментари и "реакции" (неофициални или официални) на Ю.Корея и Япония ?
        Ю.Корея - не е в игра.
        За Ю.Корея - любов и уважение.

Маневри - за Япония и щати.
        http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Японците се покриват, само снимат отдалеч и дума не обелват. Южна Корея и Китай са поели много интензивен курс на сближаване, откак дебелия Кимчо се направи на мъж.

Comment

IDENTIFIED UNDER CONSTRUCTION: China's Second Aircraft Carrier

Comment

Интересно за колко време ще го построят. Сигурно ще поставят рекорди, щом пускат фрегати за една година...

Comment

Много е съмнителна тази секция, твърде бутафорна някак си, отделно никой не строи кораби по този начин. В смисъл изграждането на секция до полетната палуба без нищо наоколо, особенно предвид колко е тясна самата секция.
                Според мен са се престарали с бутафорията инапънките да покажат че правят нещо.

Comment

Нищо не е изключено на този етап, но лично аз съм скептичен към "бутафорната" хипотеза.

Comment

има достатъчно снимки и друга мултимедия за това как американци и британци си строят самолетоносачите, няма нищо общо с това, всички строят на секции, но определено не такива. 99,99 % бутафория.

Comment

052D на ходови:

Comment

Вчера Си Дзинпин инспектирал полигона и самолетоносача. Народа е изперкал

Comment

Нагласили са го вече

Comment

Китайско съединение (052 + 054А) е пристигнало в Пърл Харбър за учения:

Three Chinese ships with hundreds of sailors arrived in Hawaii on Friday for a rare visit to participate in a search-and-rescue exercise wit...

А друго съединение (052C + 054A) заминава на обиколка в Южна Америка:

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                              99,99 % бутафория.
                              Изтролиха по невъобразимо подъл начин бедните фенове, и мен в това число:

Comment

Хубави, ясни снимки:

Comment

Working...
                                X