If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тестват системата за визуален заход на J-15 нощно време и при сложна метерологична обстановка? Какво? Дори пилот страдащ от дислексия няма да се прасне в кулата, при толкова изпипана...хъм, "сигнализация".
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Кефят се, че вече си имат самолетоносач и искат всички да го разберат. На първото си плаване като официално кораб на ВМС на НОАК и с авиокрило сигурно ще предават в реално време GPS-координатите и на всеки 5 минути ще има tweet-ове.
Да си търси авиогрупата. Получава се интересна ситуация: Индийците имат авиогрупа, но си нямат самолетоносача, китайците - обратното. Да вземат да се комбинират ли, какво ли.
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Ako не ги замие, корозията много бързо ще го споходи, та за това му се налага да го дава чистник за разлика от повечето китайци. Ей няма по-големи мърлячи от тия - две години живях с китайци в общежитието в Шефийлд и всеки път след като си готвеха кухнята изглеждаше като все едно току що батарея Хиацинти е отработила по нея(и е вкарала целия залп в кухнята).
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Чел ли си някъде колко литра (кубика) хвърля в минута ?
Не съм, нямам идея. Предполага се, че тази конкретна система е монтирана от китайците по американски модел, щото руските самолетоносачи нямали такава. Може би дебита ще е пропорционален на американския от CVN.
Comment