И за съм за това да се прилагат законите еднакво за всички. Всъщност това е най-сигурния начин циганите да изчезнат. Поне 90% от тях ще влязът в затвора а осталите ще умрат от глад и студ. Най-много 1% от тях ще оцелеят-тези които наистина работят почтенно!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Циганията... или когато фактите говорят, правозащитниците да мълчат
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ти как мислиш, какво ще стане с циганите при 90% престъпност? Или с тези които не плащат тока и водата а и наемите. А като не плащат здравните осигуровки?
Comment
-
gollum написаАми силно се съмнявам, че като попаднат в затвора или на улицата, ще умрат. Ако бе така то нямаше да има бедняци и бездомни в България, а престъпниците щяха прогресивно да намаляват.НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ
Comment
-
Пропускаш, че и сега голяма част от тях живеят на улицата или в сходни условия и както виждаш си се увеличават. А в затвора едва ли някой е умрял от студ или недохранване. Да не говорим, че определена част от децата им (съвсем не малка) се озовават в разнообразните домове за сираци (а там смътността все пак не е кой знае колко висока) и ще продължат да го правят и да се прилагат законите. Въобще ,представата, че при равно прилагане на законите ромите ще измрат ми се вижда доста детинска и наивна.
Comment
-
Абе не е чак толкоз много "гювеча", колкото си мислиш. Освен това, няма никаква възможност затворите изведнъж да поберат още 300-400 000 души, нали разбираш това? А ако ще се строят и издържат подобни затворски площи, то това пак ще излиза скъпо на данъкоплатците (да не говорим, че все пак има много цигани, които работят едно или друго нещо).
Comment
-
За да се прилага еднакво законът за всички трябва да има революционни промени в съдебната власт и в полицията - нещо, което няма изгледи да стане, в близко бъдеще поне. Съгласен съм, че това е основния проблем. При тях липсва страх от наказание, ако вкарат 20 души за по 3 години в затвора за кражба на ток май ще се позамислят."If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Comment
-
rambler написа... При тях липсва страх от наказание, ако вкарат 20 души за по 3 години в затвора за кражба на ток май ще се позамислят.
Имам чуството че в момента правосъдието приема тези неща като "бели кахъри" и не си дават сметка, че те водят до по-сериозни проблеми. Защото в момента циганите разсъждават на принципа "ще се вдигнем на протест (определено им се отдава организацията) и те нищо няма да ни направят", а това ги кара да стават още по-амоуверени, че това е правилният (за тях) начин на поведение и решаване с проблема.
Затова и аз считам, че трябва да има много по-строги мерки и контрол по спазването на законите от страна на държавата. Контрол няма в тази държава - това ни е проблема, при всеки един проблем, във всяка една област. И когато държавата (респективно ние, като нейни граждани) успем да постигнем котрол по спазването на законите - "е те тогава ше се оправим".Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
Аз ако съм един шеф на МВР само ще ги дебна кога ще протестират за нещо :twisted: Повече никога никой няма да се осмели да простестира за каквото и да било :imperial: Дайте ми власт бе хора :imperial:...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
фон Цеков написаП.С.Пилот абе ти да си регистриран във fishing-mania.com?Щото там има юзер с ник същия като твоя.Питам само и се извинявам за отклонението от темата...
Иначе обичам да ходя на риба.
И аз се извинявам за отклонението от темата.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Гост
rambler написаЗа да се прилага еднакво законът за всички трябва да има революционни промени в съдебната власт и в полицията - нещо, което няма изгледи да стане, в близко бъдеще поне. Съгласен съм, че това е основния проблем. При тях липсва страх от наказание, ако вкарат 20 души за по 3 години в затвора за кражба на ток май ще се позамислят.
Comment
Comment