Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Циганията... или когато фактите говорят, правозащитниците да мълчат

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

И за съм за това да се прилагат законите еднакво за всички. Всъщност това е най-сигурния начин циганите да изчезнат. Поне 90% от тях ще влязът в затвора а осталите ще умрат от глад и студ. Най-много 1% от тях ще оцелеят-тези които наистина работят почтенно!
    НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Всъщност това е най-сигурния начин циганите да изчезнат.
      Нещо се съмнявам, че мерки различни от геноцид могат да доведат до този резултат. Особено пък равностойното прилагане на законите съвсем не би могло да доведе до този резултат

Comment

gollum написа
        Особено пък равностойното прилагане на законите съвсем не би могло да доведе до този резултат
        Ти как мислиш, какво ще стане с циганите при 90% престъпност? Или с тези които не плащат тока и водата а и наемите. А като не плащат здравните осигуровки?
        НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Ти как мислиш, какво ще стане с циганите при 90% престъпност? Или с тези които не плащат тока и водата а и наемите. А като не плащат здравните осигуровки?
          Ами силно се съмнявам, че като попаднат в затвора или на улицата, ще умрат. Ако бе така то нямаше да има бедняци и бездомни в България, а престъпниците щяха прогресивно да намаляват.

Comment

gollum написа
            Ами силно се съмнявам, че като попаднат в затвора или на улицата, ще умрат. Ако бе така то нямаше да има бедняци и бездомни в България, а престъпниците щяха прогресивно да намаляват.
            Искаш да кажеш може би просяци!? То те и постоянно измират. Редовно пишат за намерени умрели от студ и глад. И като се вземе броя на циганите престъпници и не плащащите консумативите ще се види че ако се изравни процента на влизащи в затвора престъпници с този на влизащите в затвора за престъпления цигани последните в огромната си част ще бъдат в затвора и мръзнещи и гладуващи. Защото те циганите се прехранват чрез престъпления и от помощи от разни организации. Ако се спре кранчето нещата ще се променят. Вярно, най-приспособимите ще оцелеят но едва ли ще бъдат много.
            НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Пропускаш, че и сега голяма част от тях живеят на улицата или в сходни условия и както виждаш си се увеличават. А в затвора едва ли някой е умрял от студ или недохранване. Да не говорим, че определена част от децата им (съвсем не малка) се озовават в разнообразните домове за сираци (а там смътността все пак не е кой знае колко висока) и ще продължат да го правят и да се прилагат законите. Въобще ,представата, че при равно прилагане на законите ромите ще измрат ми се вижда доста детинска и наивна.

Comment

Е да ама сега ги хранят и пускат ток и помощи за наша сметка. Неко да спрат гювеча пък ще видим колко ще оцелеят.
                НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Абе не е чак толкоз много "гювеча", колкото си мислиш. Освен това, няма никаква възможност затворите изведнъж да поберат още 300-400 000 души, нали разбираш това? А ако ще се строят и издържат подобни затворски площи, то това пак ще излиза скъпо на данъкоплатците (да не говорим, че все пак има много цигани, които работят едно или друго нещо).

Comment

За да се прилага еднакво законът за всички трябва да има революционни промени в съдебната власт и в полицията - нещо, което няма изгледи да стане, в близко бъдеще поне. Съгласен съм, че това е основния проблем. При тях липсва страх от наказание, ако вкарат 20 души за по 3 години в затвора за кражба на ток май ще се позамислят.
                    "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Araslan написа
                      Oрганизация звучи...страшно забавно аз искам да съм в щурмовите отряди

Само ти ли :mhehe:
                      Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

rambler написа
                        ... При тях липсва страх от наказание, ако вкарат 20 души за по 3 години в затвора за кражба на ток май ще се позамислят.
                        Едва ли, но все пак ще бъде някакво начало.

Имам чуството че в момента правосъдието приема тези неща като "бели кахъри" и не си дават сметка, че те водят до по-сериозни проблеми. Защото в момента циганите разсъждават на принципа "ще се вдигнем на протест (определено им се отдава организацията) и те нищо няма да ни направят", а това ги кара да стават още по-амоуверени, че това е правилният (за тях) начин на поведение и решаване с проблема.

Затова и аз считам, че трябва да има много по-строги мерки и контрол по спазването на законите от страна на държавата. Контрол няма в тази държава - това ни е проблема, при всеки един проблем, във всяка една област. И когато държавата (респективно ние, като нейни граждани) успем да постигнем котрол по спазването на законите - "е те тогава ше се оправим".
                        Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                        СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                        НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                        СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Законите в България са достатъчни да смачкат всяка група която не ги спазва. Просто трябва да се прлилагат.
                          НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Аз ако съм един шеф на МВР само ще ги дебна кога ще протестират за нещо :twisted: Повече никога никой няма да се осмели да простестира за каквото и да било :imperial: Дайте ми власт бе хора :imperial:
                            ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

фон Цеков написа
                              П.С.Пилот абе ти да си регистриран във fishing-mania.com?Щото там има юзер с ник същия като твоя.Питам само и се извинявам за отклонението от темата...
                              Не, нямаме ме там.
                              Иначе обичам да ходя на риба.
                              И аз се извинявам за отклонението от темата.
                              „Аз, Драгомир, писах.
                              Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

rambler написа
                                За да се прилага еднакво законът за всички трябва да има революционни промени в съдебната власт и в полицията - нещо, което няма изгледи да стане, в близко бъдеще поне. Съгласен съм, че това е основния проблем. При тях липсва страх от наказание, ако вкарат 20 души за по 3 години в затвора за кражба на ток май ще се позамислят.
                                Не 20, а всички хванати. Не за 3, а минимум за 5. За кражба на кабели, релси или пътнизнаци - 10-15 (защото това е диверсия или създава опасност).

Comment

Working...
                                X