Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Annual Academy Awards

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• Blackwolf
    replied
    И кои са тези качества? Може би нелепото решение да се снима при естествена светлина, което придава НЕестествена визия на филма? Или самоцелната мрачност, която цели създаване на определена емоция, но е нелепа? Или купищата исторически несъответствия, като почнем от костюмите, та стигнем до почти всяка сцена в сюжета? За мен е изключително нелеп филм и ако му дадат награда, означава, че янките хептен са изперкали...

Leave a comment:

• Кухулин
    replied
    Blackwolf написа Виж мнение
    Всъщност романът, който по принцип не блести с кой знае какви качества, е три нива над филма.
    Това няма как да е истина, защото филма блести с една камара качества (не съм чел романа). Друг е въпроса, че историята (сюжета) не е сред тях

Leave a comment:

• Blackwolf
    replied
    "Завръщането" е изключително смешен от историческа гледна точка, но както и да е... Всъщност романът, който по принцип не блести с кой знае какви качества, е три нива над филма. Да оставим настрана, че историята на Хю Глас, както я разказва Р. Зелазни звучи много по-добре...

Leave a comment:

• Кухулин
    replied

Leave a comment:

• Кухулин
    replied
    Amazon написа Виж мнение
    Добра роля, или добре избран актьор? Според мен второто. Освен това, ако трябва да изречеш доброволно репликите които му бяха сервирали и ти щеше да си умърлушен.
    На мен филма ми беше малко скучен. Добре де...много скучен. Ако филма беше за живота на Пауърс(имаме и негова автобиография) щеше да е далеч по-интересен. Така е малко бозица и то не резлива.
    А Том Ханкс...ами това е единственият актьор който участва в хиляда филма, но всички си го спомнят само в един.
    Окей, добра игра, не съм се изразил съвсем точно Ролята е средна работа, кастнат е перфектно, игре феноменално. Дори и малоумните реплики ги изкара с много заряд. За мен филма като цяло е добър, но не повече.

Leave a comment:

• Dinain
    replied
    Run, Forest, run.

Leave a comment:

• dragon x
    replied
    За Том Ханкс: Филаделфия, Форест Гъмп, Терминалът, Капитан Филипс, Корабукрушенецът, Редник Райън...кой филм е този "единственият"?
    За Оскарите: гледал съм само 2-3 филма вкл. The Revenant. Този последният задължително трябва да вземе поне за операторска работа, Лео си играе стабилно, но доста хора отдават предпочитание на Dannish Girl за мъжка роля. Ще видим.

Leave a comment:

• Amazon
    replied
    Кухулин написа Виж мнение
    Марк Райлънс каква зверска роля прави, не е истина. В тая категория май ще е най-жежко.
    Добра роля, или добре избран актьор? Според мен второто. Освен това, ако трябва да изречеш доброволно репликите които му бяха сервирали и ти щеше да си умърлушен.
    На мен филма ми беше малко скучен. Добре де...много скучен. Ако филма беше за живота на Пауърс(имаме и негова автобиография) щеше да е далеч по-интересен. Така е малко бозица и то не резлива.
    А Том Ханкс...ами това е единственият актьор който участва в хиляда филма, но всички си го спомнят само в един.

Leave a comment:

• Кухулин
    replied
    Марк Райлънс каква зверска роля прави, не е истина. В тая категория май ще е най-жежко.

Leave a comment:

• Кухулин
    replied

Leave a comment:

• Кухулин
    replied
    Както е тръгнало, 90% ще гушне оскара. Ако вземе и БАФТАта, направо му давам 100%.

Leave a comment:

• Гиго
    replied
    Хмм, странно, през 2015 никой не е писал в тази тема.

Както и да е, пак е настанало време за Оскари. Какво мислите за сегашните номинации? Ди Каприо ще спечели ли най-накрая?

Leave a comment:

• Amazon
    replied
    По-посредствени оскари не бях гледал. Бих се изразил и доста по-силно, но се съобразявам с нивото на форума.

Leave a comment:

• aiwara
    replied

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Забавно изследване за това как изглежда средностатистическия филм, който печели Оскар за най-добър филм и кой от днешните претенденти се доближава най-много до това:

Scroll through our infographic to find out where 50 years of data predict the big prize will go.

Leave a comment:

Working...
X