Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Annual Academy Awards
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Днес най-сетне гледах Sicario. Може би наистина трябваше да вземе нещо от звуците, а не да остане с номинациите. Пък и като цяло готин филм.
-
Leave a comment:
-
Аз се радвам че Леонардо не приказва глупости. Стегнато смислено изказване. Притеснявах се да не се изложи с някакви дълги политически тиради(в стила на тъповатото дете на природата Джаред Лето), защото е много лично ангажиран с екологията.
Leave a comment:
-
Така е. И все пак чак сега взема първия "истински" Оскар (през 2007 г. му връчват почетна награда). Бил е номиниран 5 пъти. Композира от 50-те години, почти са набори с Клинт Истууд в бранша. Живи легенди...
Leave a comment:
-
Той от Оскар няма нужда. Три поколения си тананикат неговите мелодии. По-голямо признание от това...
Leave a comment:
-
Но иначе ми се вижда як тролинг: "лошия" всъщност се опитва да завъди не-мутант, а накрая "добрите" го убиват - единствения с неувредени гени, на който му се занимава... А другия неповреден го оставиха да си отиде без едно "чао"... Каква перспектива за човечеството...
Leave a comment:
-
-
Абе можеха да дадат режисьорската на Джордж Милър, а Завръщането да го пуснат за най-добър филм, ама не, нали трябва да се уважат католическите педофилийки
Изобщо, побъркали сте се в тая Америка на тема секс - консенти, скандали, нам кви глупости 
Поддържащата роля беше реално най-сложната категория. Жал ми е и за Слай, и за Харди, и за Бейл, ама пича си беше машина, няма кво да говорим.
Amazon написа Виж мнениеАз тоя много го харесвам. Страшен расист, но по-симпатичен начин.

Стабиляга
Leave a comment:
-
Аз снощи не го гледах, само го записах че имах друга работа(NCIS
), но днес не се сдържах да видя победителите. Честито на Лео. А освен за мъжка роля, Завръщането заслужено е взел и за операторско майсторство. Само наградата за режисура малко ме изненада. Точно в режисурата са някой от недостатъците на филма, ама на фона на сушата от миналата година, пък кой друг режисьор да изберат?
Кой се е изложил така? А виждаш ли, твоят човек е грабнал Оскар за поддържаща роля за "Моста".Кухулин написа Виж мнениеМани, тоя четири часа не спря да говори за черни и расизъм. Много беше забавно И събра $65к от курабийки
Аха, сега проверих. Крис Рок. Аз тоя много го харесвам. Страшен расист, но по-симпатичен начин. Не се колебае да нарита и черните си събратя за недостатъците им, нищо че не го кефят белите
Винаги съм се чудил защо Джаден е толкова алтернативно умен, при положение че татко му изглежда свестен. А то излиза че дебилчето се метнало на майка сиDinain написа Виж мнение"Бойкотът на Джейда Пинкет Смит на оскарите е все едно аз да бойкотирам гащите на Риана. Никой не ме е канил там"
Last edited by Amazon; 29-02-2016, 16:14.
Leave a comment:

Казвах ви аз...

Leave a comment: