Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Annual Academy Awards

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• Todor Pavlov
    replied
    А аз защо препоръчвах "Babel" ?

Leave a comment:

• Imperial
    replied
    Хм този път и аз не съм гледал почти никой от тия филми.

Leave a comment:

• Ханс
    replied
    Абе тя темата вече не е актуална, освен туй е безобразно оспамен, което е и обичайната съдба на темите ми
    ох горкият аз, виждам ли сълза в очите на публиката? Не! Дявол да ви вземе.
    но тъй като няма смисъл да отварям нова тема може дабъде променено само името. Което ме връща към въпроса

Ето го и таз годишният списък с номинациите:
    Get the latest news about the 2026 Oscars, including nominations, winners, predictions and red carpet fashion at 98th Academy Awards Oscar.com.

Главна мъжка роля -

Поддържаща мъжка роля -

Главна женска роля -

Поддържаща женска роля -

Режисура -

Най-добър филм -

Сценарий -

Адаптация -

и добавям

Музика -

Кинематография -

Костюми -

За ой най-голям срам не съм гледал повечето от номинираните филми и ще ми е трудно да дам каквито и да е предположения. Изключение е единствено кинематографията(операторско изкуство), където съм гледал 4 от 5 филма и планирам да гледам петият. За сега май се скланям към The Illusionist, но той страда от много слаба режисура, а това вреди в тази категория.

Ако погледнем цялостно на година не можем да сме възхитени, а това се преднася и върху наградите. Лично аз почти не виждам нещо което ярко да се откроява. Май Волвер и Тайдленд да са най-интересните неща. Сигурно пропускам нещо, но това което е по списъка на номинациите хич не ми помага. Много средна работа.

Leave a comment:

• Хана
    replied
    Камерер написа
    Ммм, а ти, Хана, знаеш ли всъщност какво е добро за човека, а? А?
    Дали е по-добре да е човекоядец или жертва? И аз не знам
    Така че ...
    Е, че жертвата е привлекателен образ само в някакви мазохистични идеологии ("Подай и другата буза") - то е ясно. Ама и да минеш през живота като човекоядец в преносния смисъл на думата - надали и това е образец за подражание, макар и законът на джунглата понякога да го налага. Въпрос на приоритети. Ако най-любимият човек на света си си ти самият, ако ти е най-важна победата на всяка цена - да, но ако по-важни са ти човешките отношения, приятелството, любовта - нещата изглеждат по друг начин. Вероятно истината е някъде там ... по средата

Leave a comment:

• messire Woland
    replied
    Ммм, а ти, Хана, знаеш ли всъщност какво е добро за човека, а? А?
    Дали е по-добре да е човекоядец или жертва? И аз не знам
    Така че ...

Leave a comment:

• Хана
    replied
    Не че вярвам на такива тестове, но ако има нещо, което свързва горепосочените канибали, освен че им се е паднал Ханибал Лектър, е някаква общност на интересите, нали така? А това сходство в интересите вероятно се отразява и в избора на отговорите на някои въпроси. :sm186:

Динайн, на ушенце един приятелски съвет от мен (другите да не четат ):

Беж да те няма от този форум бързо, от 2 месеца сигурно си минал на месце алангле, ама след 1 година ще папкаш дробчета от медицински сестри.

Leave a comment:

• Dinain
    replied
    Hans Delbruck написа
    Това е защото не си бил достатачно дълго облъчван от този форум, ако повториш теста след няколко месеца 100% ще си канибал.
    Само няколко месеца? Вие сте по-вредни от Чернобил бе?! :aaa:

Leave a comment:

• Ханс
    replied
    Dinain написа
    Само Голъм, Камерер и Ханс се оказаха Ханибали-Канибали, това не с всички на този форум все пак
    Аз се оказа че съм някаква персона, която даже не познавам, но отзивите са много ласкави. По-назад цитирах.
    Това е защото не си бил достатачно дълго облъчван от този форум, ако повториш теста след няколко месеца 100% ще си канибал.

Leave a comment:

• Dinain
    replied
    Само Голъм, Камерер и Ханс се оказаха Ханибали-Канибали, това не са всички на този форум все пак
    Аз се оказа че съм някаква персона, която даже не познавам, но отзивите са много ласкави. По-назад цитирах.

Leave a comment:

• messire Woland
    replied
    Хана написа
    :sm113: Хе-хе, пазете се, аз съм агент къв-беше-там, тази, която се справи с Ханибал Лектър
    Всъщност не, тя не го залавяше, не помниш ли края на филма ... "Аз ще вечерям с един приятел"
    Всъщност, филма не е сред тия, които ми харесват, независимо от брилянтната игра на г-н Хопкинс. Но направих теста няколко пъти и почти всеки път излизаше г-н Лектър накрая.

Ханс написа
    Честно казано форума явно привлича извратеняци или просто превръща хората в такива.
    Аз като правех експерименти да отговоря почтенно на въпросите за дами постигнах същият резултат, което ме кара да си мисля, че ако отговориш на тези за джентълмени ще излезеш един стандартен Ханибал Лектър.
    Интересното е, че мислех като теб, докато не разпратих теста на разни приятели. И там имаше съвсем други резултати, като например дон Корлеоне, или съответно за жените разни други, като например Ерин Брокович. Така че ... но пак е странно, най-малкото е озадачаваща поредицата от резултати в тази тема. Определено ...

Leave a comment:

• Ханс
    replied
    Хана написа
    Чудно ми е как ли си се справил с въпроси от типа дали обичаш да носиш къси поли
    Май имаше отговор за мъжки дрехи, виж с домакинската работа се затрудних, а въпроса за това какви мъже харесвам направо ме постави в неловко положение. :sm100:

Leave a comment:

• Хана
    replied
    Hans Delbruck написа
    Честно казано форума явно привлича извратеняци или просто превръща хората в такива.
    !!! :rock: !!!

Аз като правех експерименти да отговоря почтенно на въпросите за дами
    Чудно ми е как ли си се справил с въпроси от типа дали обичаш да носиш къси поли

Leave a comment:

• Ханс
    replied
    Хана написа
    :sm113: Хе-хе, пазете се, аз съм агент къв-беше-там, тази, която се справи с Ханибал Лектър
    Clarice Starling
    Аз като правех експерименти да отговоря почтенно на въпросите за дами постигнах същият резултат, което ме кара да си мисля, че ако отговориш на тези за джентълмени ще излезеш един стандартен Ханибал Лектър.
    Впрочем предполагам, че единственият в този форум, който няма да извади г-н Лектър е потребителят Hannibal.

Leave a comment:

• Хана
    replied

Leave a comment:

• messire Woland
    replied
    А аз си направих експеримент и избирах само последните отговори, без значение какво пише там. И какво се получи - Форест Гъмп.

Leave a comment:

Working...
X