Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сериали

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• gollum
    replied
    Забавно - никой от "важните" не е паднал дотам, че по време на битка да носи шлем - само така .

Leave a comment:

• Кухулин
    replied

Много здраво, иначе спойлерчета от 6х9.

Leave a comment:

• Hawkeye
    replied
    Предполагам, че и преди е постван във форума този сериал, но все пак.

Generation Kill(2008) действието е предадено през очите на морските пехотинци от един от Батальоните участвали във Втората война в залива. Лично на мен ми се струва, че представя ежедневния им преживявания през войната доста добре. Като цяло бих го определил на нещо подобно по замисъл, изпълнение и качество на Band of Brothers.

Leave a comment:

• gollum
    replied
    О, благодаря, това ще се гледа.

Leave a comment:

• Todor Pavlov
    replied
    Имах предвид, като роман , благодаря , ще го търся !

Leave a comment:

• pnp5q
    replied
    Todor Pavlov написа Виж мнение
    Оппааа, на другаря Джон Льо Каре ... това не е излизало на български, последно си взех "Достопочтения ученик" .
    Има на български - пакетно на арената - и архива със субтитрите е общо за шестте.

Leave a comment:

• Todor Pavlov
    replied
    pnp5q написа Виж мнение
    Нощният администратор - засега 1 завършен сезон от 6 епизода - в средата на първия съм и ми харесва
    Оппааа, на другаря Джон Льо Каре ... това не е излизало на български, последно си взех "Достопочтения ученик" .

Leave a comment:

• pnp5q
    replied
    Нощният администратор - засега 1 завършен сезон от 6 епизода - в средата на първия съм и ми харесва

Leave a comment:

• Кухулин
    replied
    Outlander

5/10

Leave a comment:

• Кухулин
    replied
    Versailles

Някакви глупости си говорят, но иначе е красив, изпипан.

Leave a comment:

• Parabellum
    replied
    Dinain написа Виж мнение
    Прочетох, че има и филм от 1951 г. с Грегъри Пек - за който искал да разбере как завършва историята. Но като виждам, дори той не покрива последната книга "Admiral Hornblower in the West Indies", чието действие се развива в 1821-1823 г.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Horati...In_other_media
    Този филм от 51-ва се гледа най-накрая, но както писах по-горе-сериалът остава недовършен. Дано някой ден ,някой режисьор вземе и го довърши

Leave a comment:

• Dinain
    replied
    Прочетох, че има и филм от 1951 г. с Грегъри Пек - за който искал да разбере как завършва историята. Но като виждам, дори той не покрива последната книга "Admiral Hornblower in the West Indies", чието действие се развива в 1821-1823 г.

Leave a comment:

• Parabellum
    replied
    Радвам се, че съм помогнал с нещо )))))))))))
    В интерес на истината сериалът "Хорнблоуър" не е довършен. Лично на мен много ми е реалистичен - абе бутнат е. Всяка година си правя филмови маратони със Шарп и Хорейшо ))))
    Апропо, в Замунда са започнали да качват Сезон 3 на "Turn" ))))))

Leave a comment:

• Dinain
    replied
    Благодаря и аз за препоръките, ще ги пробвам и двата.

Leave a comment:

• boyankolev
    replied
    Parabellum написа Виж мнение
    Препоръчвам "Hornblower" . Доста добре пипнат сериал от Епохата на Платноходите. За мен този сериал се допълва някакси със Шарп, защото действието се развива по едно и също време, само че на море.

Има го в Замунда и Арена БГ.
    Ако знаеш от колко години се чудя как да го намеря това сериалче. Спомням си, че го даваха по канал 1 късно през нощта и не успях да ги хвана всичките, а много ми хареса. Благодаря! Помнех само, че главният герой се казваше Хорейшо.

Leave a comment:

Working...
X