Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сериали

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• messire Woland
    replied
    Amazon написа
    Абе не спазва много добра психична хигиена. Особено като си говори с "пациентите" си. Може би най-колоритният образ в сериала.
    Нормално, ако е се занимава само с трупове. В реалния живот какви ли не странни неща можеш да видиш. Неговият образ изглежда като да е взет изцяло от съвсем реален човек.

Suzana S. Drobnjaković, агент Тод, не бях видял, че е сръбкиня, но инак съм съгласен с ВалБо - аржентинката, която играе ролята на агент Давид много повече хваща окото

През цялото време обаче оставам с впечатлението, че основният човек, седящ зад създаването на сериала е прототипът на МакГий. Гледната точка изглежда почти изцяло негова, с проблемите със себеизрастването и агент Динозо и обожанието към фигурата на Гибс. И т.н.

Leave a comment:

• ValBo
    replied
    Cote de Pablo беше по-добра.
    но ще стигнеш до нея след време

Leave a comment:

• Amazon
    replied
    messire Woland написа Виж мнение
    Дъки? Защо да е луд? В смисъл, образът му във филма е на типичен интелектуалец, отдаден на професионалните си занимания и с голяма обща култура.
    Абе не спазва много добра психична хигиена. Особено като си говори с "пациентите" си. Може би най-колоритният образ в сериала.

messire Woland написа Виж мнение
    А коя е сръбкинята?
    Suzana S. Drobnjaković

Leave a comment:

• messire Woland
    replied
    Да, дублажът е ужасен, трябва да се гледа с оригинален звук. Аз така и правя. И вярно, последните сезони много превъртяха нещата - явно нямат идеи какво да правят.
    Може би са им свършили и събитията, реалният разказан жизнен опит, защото по първите сезони си личеше, че голяма част от нещата са вадени от нечий реален живот и случки. А в последните сезони сякаш са си изсмуквали от пръстите историята.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    Хаааа ха ха, български преводачи. Тези в последните години постигат нови висини на дебилизъм и некадърност. А дублажът е просто трагичен (и огнусителен). Най-забавното е че всякакви анимации са хем добре преведени хем много добре дублирани.
    Но истината е да си го гледаш в оригинал.

Leave a comment:

• Лейн
    replied
    Снощи на един от каналите - не знам кой, вървеше серия от ЛА варианта. Та "преводачът" си беше оставил ръцете, щото дубльорите нелепо повториха сто пъти как са намери и изследват някакво парче, цитирам - тънгстен. Но гледах няколко минути само, та може и повече бисери да е имало.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    Na мене пък Ню Орлена ми харесва повече, някак атмосферата е по-добра...но сравнявам с текущите сезони на базовият. Просто в оригинал апоследните 3-4 сезона има твърд емного пропакандно-бозав патриотизъм, особенно на вълан "как спасяваме джапанки от самите тях".

Leave a comment:

• messire Woland
    replied
    Amazon написа Виж мнение
    Да - този оригиналният, с лудият доктор. Още съм на първи сезон.
    Дъки? Защо да е луд? В смисъл, образът му във филма е на типичен интелектуалец, отдаден на професионалните си занимания и с голяма обща култура.
    А коя е сръбкинята?

Leave a comment:

• Amazon
    replied
    Да - този оригиналният, с лудият доктор. Още съм на първи сезон.

Leave a comment:

• messire Woland
    replied
    Amazon написа Виж мнение
    Знам че не е нещо ново, но най-накрая започнах NCSI(има го целият в нетфликса). Ами супер е. Всичко има. Кораби, самолети, разследвания и една сръбкиня дето играе специален агент и по която ми изтекоха лигите
    Кой NCIS? Защото има оригинал, има и варианти, които са доста постни: NCIS: Los Angeles и NCIS: New Orleans.

Leave a comment:

• Dinain
    replied
    NCIS

Leave a comment:

• Amazon
    replied
    Знам че не е нещо ново, но най-накрая започнах NCSI(има го целият в нетфликса). Ами супер е. Всичко има. Кораби, самолети, разследвания и една сръбкиня дето играе специален агент и по която ми изтекоха лигите

Leave a comment:

• aiwara
    replied
    Третият сезон на "Black Sails" почна очаквано обещаващо!

Leave a comment:

• aiwara
    replied

Просто страхотен. Препоръчвам!

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    Dinain написа Виж мнение
    Има един сериал, който не е споменаван май, а е доста добър - Penny Dreadful.
    Бррррр, колко са грозни всички актриси (впечатление от първи епизод)

Leave a comment:

Working...
X