Някой знае ли как се формира демиджа при таран. Ясно е че зависи от масата и скоростта, но бронята влияе ли? Трябва ли да се стремим винаги да удряме противника отстрани/отзад или при такива с кръгова броня(КВ) няма значение?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vvasman написа Виж мнениеНякой знае ли как се формира демиджа при таран. Ясно е че зависи от масата и скоростта, но бронята влияе ли? Трябва ли да се стремим винаги да удряме противника отстрани/отзад или при такива с кръгова броня(КВ) няма значение?
Comment
-
Днес изглежда не ми е ден.Не че съм добър играч но обикновено не ям толкова много бой!Само за да взема премията за деня на ис 3 и на тигър 2 дръпнах назад с 50000!Играта ми тръгна със СУ-100М1.Там по принцип играя с лекота.Дайте ако искате съвет къде може да бъркам с ИС-3 и с ТИГЪР 2. С тях доста често съм на минус(играя без премиум!)
Comment
-
@Ultramarine , Angelmr , feersum Благодаря ви за отговора ви, мисля да го пробвам Т54 май ще отговаря на моя стил игра.
@vvasman Най-вероятно и бронята е важна, имаше и умение което също влияе при таран, по късно ще го погледна кое точно беше. Ако ме видиш в играта и искаш да тестваме пиши ми ( PanzerBG ).
Comment
-
don4o написа Виж мнениеДнес изглежда не ми е ден.Не че съм добър играч но обикновено не ям толкова много бой!Само за да взема премията за деня на ис 3 и на тигър 2 дръпнах назад с 50000!Играта ми тръгна със СУ-100М1.Там по принцип играя с лекота.Дайте ако искате съвет къде може да бъркам с ИС-3 и с ТИГЪР 2. С тях доста често съм на минус(играя без премиум!)"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Прав си .Но изглежда аз съм малко повечко човек на импулса. И постоянно налитам-трудно се въздържам.С две думи търся си белята.Натрисам се без да мисля а после се ядосвам.А пък за Тайп 59 не ми се говори-по закона на мърфи все на мен налитат и като ме почнат обикалят ме и направо в бяс изпадам.ММММММ......... ИМ!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеПрав си .Но изглежда аз съм малко повечко човек на импулса. И постоянно налитам-трудно се въздържам.С две думи търся си белята.Натрисам се без да мисля а после се ядосвам.!
To`no za towa bi trqbwalo d ati dopada ИС-3, той така се играе, и за да е ефективна бронята трябва да гледаш към противника челно...ако пък ти с еиграе хептен агресивно ориентирай се към високите нива леки,
Comment
-
don4o написа Виж мнениеТой наистина ми допада но все още нямам хитовото оръдие и доста ми е трудно.Но определено с Т 34 85 остава завинаги при мен.Освен това съм карал даже и Т 34
Tанка определено не е за снайпване,бавно събира кръгчето и снаряда пак лети,където си иска.
За надстрелване от средни дистанции също не става - бронята му е картонче.
За близък бой е пълно дърво.Много инертен,вял на маневри и бавно набира.
Отлична цел е за артита и дестроери,понеже за класа си е едричък.
Лесно се пали.
Лесно губи екипаж,един сплаш може да избие половината с лекота.
Няма скорост,позволяваща му да гони стандартните за това ниво скаути,като Елки и Т-50-ки.
От чист мазохизъм направих над 500 битки с китайския аналог,който леко превъсхожда просъветския оригинал.Исках да намеря поне едно прилично качество,което да му придаде някаква стойност.Въпреки,че достигна коефициент 1,25 убити средно на битка и успя да килне на няколко пъти до 9 противника за битка,си остава едно от най-некадърните творения в играта.Много е зле.Ама мнооого.Last edited by bigbeer; 29-03-2013, 10:56.
Comment
-
Що бе, на мен ми беше приятно с Т-34-85. За 110 битки с него имам 60% победи. Вярно, че повечето игри ги направих докато машината имаше 100 мм Д-10Т, но и с 85мм съм направил поне трийсетина битки."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеЩо бе, на мен ми беше приятно с Т-34-85. За 110 битки с него имам 60% победи. Вярно, че повечето игри ги направих докато машината имаше 100 мм Д-10Т, но и с 85мм съм направил поне трийсетина битки.Gaden Gogi написа Виж мнениеИ на мен Т-34-85 ми допада доста, и колкото и еретично да свучи след като му махнаха 100 мм ми допада повече.
Не бих казъл,че 85мм пушка го спъва,сравнена със старата 100мм.Дори е малко по-точна и динамична при сходна пробивност и дмж.Просто играта дръпна напред и го обезличи.
Comment
Comment