World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Alex2004BG
    редовен
    • Nov 2012
    • 167

1951 написа
    Ето това е официално баннато за употребва, така че помислете дали искате да го имате от вторник нататък:

- "laser sights" (red line pointing from the barrel)
    Това пък защо? Да не говорим, че го има в офицалния форум...
    Жалко, вчера го сложих и ми хареса, ама като са рекли....

Comment

• tconiotconev
      майор
      • May 2007
      • 412

Alex2004BG написа
      Това пък защо? Да не говорим, че го има в офицалния форум...
      Жалко, вчера го сложих и ми хареса, ама като са рекли....
      Господа офицери. Незнам за какво говорите т.е. ви разбирам но искам да ви се оплача, че май май играта започна да се играе с хакове, защото вчера бе много гаден ден за мен и по - точно на карта карелия два пъти ме унищожават през скала танк който се движи срещу мен. Незнам каво ще подобряват но да вземат да решат проблем с хакерите. Лично аз не съм сложил или модифицирал нищо по вече от това което дава играта, като например съм си нагласил мерника на такъв тип който да ми е супер удобен базирайки се от това което ми дава самата игра.
      След като вторият път ме праснаха през камъка зад който съм скрит веднага пуснах жалба за неспортивно поведение и писах че въпросния играч играе с хакове.

Comment

• 1951
        Airman
        • Aug 2006
        • 2910

Ето още за анти чийтърската кампания от Overlord:
        We are currently updating our mod (user-created extensions) policy for World of Tanks. How it looks like so far: Disable everything tha...

Ще има официално съобщение какво точно е забранено и от кога! Явно няма да е от 26-ти, а ще е след това.
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• Angelmr
          ветеран
          • Jun 2005
          • 1398

Е аз успях междувременно да си взема още два гигабайта рам, така че аз се отървах. Да му мислят тези, които още не са си ъпгрейднали машините.

Comment

• Гост

Мара на всички гледам има хора който имат познания за оръжия,война и др от този род та нека тези хора да кажат кои са и да си разменим по някое ред че.Та на темата съгласен съм с тва че в началото като си вземеш нова машинка така имаш победи и след определен брой от тях.вече те пуска с донорите интересно казано да!Такъв е и моя случаи със китайския ис2 в началото стабилни победи всеки път топ победа ок,но после победите станаха само мираж и факта че те набутва яко.А това 122мм оръдие мале кви рикошети прави не е истина,рикошет на малкия т-50 ()–о

Comment

• Гост

Кои от вас има въпросните модове?

"laser sights" (red line pointing from the barrel)
              - defoliants (leaf removers)
              - 3D hitskins (which make tanks transparent and show the modules inside) - please note regular hitskins are NOT banned
              - tracer changes/hacks
              - free camera mods

Comment

• feersum
                Петнохолно алкно
                • May 2011
                • 1270

dragunova написа
                Кои от вас има въпросните модове?

"laser sights" (red line pointing from the barrel)
                - defoliants (leaf removers)
                - 3D hitskins (which make tanks transparent and show the modules inside) - please note regular hitskins are NOT banned
                - tracer changes/hacks
                - free camera mods
                Искаш да знаеш кои имат, че да ги докладваш на WG ли :Р
                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Гост

feersum написа
                  Искаш да знаеш кои имат, че да ги докладваш на WG ли :Р
                  Ко приказваш направо така,питам щото искам да ги пробвам тея неща.Знаеш ли колко ме интересува дали ти и кои то и да е др ги ползва.

Comment

• feersum
                    Петнохолно алкно
                    • May 2011
                    • 1270

Леко, човек, не се пали, опитвам да се шегувам

От модовете ползвам само XVM, от другите реална полза не съм видял. А мода с лазерния прицел си е брутално чийтване. Изобщо няма нужда да влизаш в снайпер режим, вървиш и пердашиш.
                    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Angelmr
                      ветеран
                      • Jun 2005
                      • 1398

Не трябва да се забравя, че някои от тези модове носят повече вреди от колкото ползи. Например премахването на листата е свързано с промени в модела по който се визуализират картите. И така се добавят хиляди бъгове на всевъзможни места. Например повечето къщи не можеш да разбереш дали са бутнати или не и така се чудиш как тоя отпред те стреля, а ти уж си зад укритие. Има и бъг свързан с преминаване през разрушим предмет, при който гледната точка се променя в такава между веригите на танка и всякаква стрелба е невъзможна. Като цяло този бъг решава проблема на старите машини по време на бой в горски условия но въвежда огромни проблеми при бой в градски условия. Аз лично се радвам че ъпгрейвах леко машината, което ми позволи да разкарам с удоволствие въпросния мод. Но поне имам преки наблюдения върху него, а не просто да теоретизирам.

feersum написа
                      От модовете ползвам само XVM, от другите реална полза не съм видял. А мода с лазерния прицел си е брутално чийтване. Изобщо няма нужда да влизаш в снайпер режим, вървиш и пердашиш.

Поне при мен XVM се оказа че товари допълнително машината, поради което започна по-сериозно да насича от преди и го разкарах дори преди да успея да го настроя като хората. Така че и този мод според мен поне не е за хора със слаби машини.

Comment

• Alex2004BG
                        редовен
                        • Nov 2012
                        • 167

feersum написа
                        А мода с лазерния прицел си е брутално чийтване.
                        Какъв е тоя мод? До сега смятах, че става дума за това:

Обаче явно не е така...

Comment

• Гост

feersum написа
                          Леко, човек, не се пали, опитвам да се шегувам

Поне тоя лазер от къде мога да го пробвам?

Comment

• Гост

Alex2004BG написа
                            Какъв е тоя мод? До сега смятах, че става дума за това:

Обаче явно не е така...

Пробвай този мод той е къде къде по-дб аи предоставя нужната информация:
                            http://drongo-lab.ru/archives/48215

Comment

• StrEagle
                              ветеран
                              • Feb 2008
                              • 1452

Някой знае ли защо някои дизелови двигатели са с 12% шанс за запалване а по-старите 15%? Има някаква промяна в самите двигатели или просто баланс на играта?
                              War, war never changes..

Comment

• 1951
                                Airman
                                • Aug 2006
                                • 2910

StrEagle написа
                                Някой знае ли защо някои дизелови двигатели са с 12% шанс за запалване а по-старите 15%? Има някаква промяна в самите двигатели или просто баланс на играта?
                                Двигателите са си двигатели, а шансът за пожар си е отделен показател, който се ползва за баланс и уж лежи на някаква историчност.
                                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Working...