World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Господа офицери. Незнам за какво говорите т.е. ви разбирам но искам да ви се оплача, че май май играта започна да се играе с хакове, защото вчера бе много гаден ден за мен и по - точно на карта карелия два пъти ме унищожават през скала танк който се движи срещу мен. Незнам каво ще подобряват но да вземат да решат проблем с хакерите. Лично аз не съм сложил или модифицирал нищо по вече от това което дава играта, като например съм си нагласил мерника на такъв тип който да ми е супер удобен базирайки се от това което ми дава самата игра.
След като вторият път ме праснаха през камъка зад който съм скрит веднага пуснах жалба за неспортивно поведение и писах че въпросния играч играе с хакове.Comment
-
Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Гост
Мара на всички гледам има хора който имат познания за оръжия,война и др от този род та нека тези хора да кажат кои са и да си разменим по някое ред че.Та на темата съгласен съм с тва че в началото като си вземеш нова машинка така имаш победи и след определен брой от тях.вече те пуска с донорите интересно казано да!Такъв е и моя случаи със китайския ис2 в началото стабилни победи всеки път топ победа ок,но после победите станаха само мираж и факта че те набутва яко.А това 122мм оръдие мале кви рикошети прави не е истина,рикошет на малкия т-50 ()–оComment
-
Гост
Кои от вас има въпросните модове?
"laser sights" (red line pointing from the barrel)
- defoliants (leaf removers)
- 3D hitskins (which make tanks transparent and show the modules inside) - please note regular hitskins are NOT banned
- tracer changes/hacks
- free camera modsComment
-
Искаш да знаеш кои имат, че да ги докладваш на WG ли :Р"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Гост
Comment
-
Леко, човек, не се пали, опитвам да се шегувам
От модовете ползвам само XVM, от другите реална полза не съм видял. А мода с лазерния прицел си е брутално чийтване. Изобщо няма нужда да влизаш в снайпер режим, вървиш и пердашиш."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Не трябва да се забравя, че някои от тези модове носят повече вреди от колкото ползи. Например премахването на листата е свързано с промени в модела по който се визуализират картите. И така се добавят хиляди бъгове на всевъзможни места. Например повечето къщи не можеш да разбереш дали са бутнати или не и така се чудиш как тоя отпред те стреля, а ти уж си зад укритие. Има и бъг свързан с преминаване през разрушим предмет, при който гледната точка се променя в такава между веригите на танка и всякаква стрелба е невъзможна. Като цяло този бъг решава проблема на старите машини по време на бой в горски условия но въвежда огромни проблеми при бой в градски условия. Аз лично се радвам че ъпгрейвах леко машината, което ми позволи да разкарам с удоволствие въпросния мод. Но поне имам преки наблюдения върху него, а не просто да теоретизирам.
Поне при мен XVM се оказа че товари допълнително машината, поради което започна по-сериозно да насича от преди и го разкарах дори преди да успея да го настроя като хората. Така че и този мод според мен поне не е за хора със слаби машини.Comment
-
Comment
-
Гост
Comment
-
Гост
Пробвай този мод той е къде къде по-дб аи предоставя нужната информация:
http://drongo-lab.ru/archives/48215Comment
-
Двигателите са си двигатели, а шансът за пожар си е отделен показател, който се ползва за баланс и уж лежи на някаква историчност.Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
Ко приказваш направо така,питам щото искам да ги пробвам тея неща.Знаеш ли колко ме интересува дали ти и кои то и да е др ги ползва.

Comment