World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ей аман от многознайковци, преди да го засерат много добре си играех с мардера (за което си има и статистика), интересно в руският форум хората споделят моето мнение.
....силно ще ми се накриви от това че ме игнорираш
П.П. като ти гледам статистиките не си много "по-прав" от мене, а и със само 19 битки с Мардер някак не ще да си най-голямият капацитет по негоComment
-
Един нубски въпрос от мен:
Има ли начин да си напълня склада с евтини консумативи(аптечки и ремонтни комплекти) преди да е свършило НГ намаление - да ги сваля от танка и да ги пратя в склада, после да купя други?
Пробвах да ръчкам какво ли не и не става, вместо да купи нов комплект зарежда пратения в склада.
А по темата за Мардера - любима машинка ми е и с нея съотношението фрагове и победи/битки ми е най-добро. Но имам чувството, че даже и последния пач резнаха точността на оръдието без да го обявят. Нека другите играчи да споделят, но преди 8.2 на голямо разстояние имах доста по-висока успеваемост.Comment
-
Би трябвало да можеш да си купиш колкото пожелаеш, правил съм го преди. Само задай бройката, примерно 10 аптечки, при което 1 ще се зареди на указания слот, останалите 9 отиват в склада и си ги ползваш после. Аз се бях запасил за около месец преди година при една руска разпродажба.Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.Comment
-
За любителите на бърза и маневрена врътка - Pz III/IV,Comet-a u T-49,за троловете КВ-1,за можачите Stug.Има и още редица доходоносни на 5/6 ниво,но тези са най-емблематичнитеComment
-
Човека явно пробва да ги купи през танк.Пътя е друг. Отиваш първо на "магазин" -> "оборудване" или "снаряжение" -> маркираш отметки "всички нации" и "всички танкове" -> покупки на кило докато ти свърши кинтата.Comment
-
Даааа.
Явно ще се насоча към Pz III/IV, защото ми е най-близо и имам бая стаж с него при руснаците... После ще драпам за Щуг-а, само дето минаването през Хетцер-а е изнервящо...Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.Comment
-
Щото може да се движи на макс с една ръка,докато с другата чатиш,с другата си човъркаш в носа,с другата чоплиш семки.....опс май станаха повече.Опитвал съм да го движа със затворени очи и дори без нет - резултата е същия: 3 убити,5 ранени и 2 медала средно на битка.Единия задължително "стоманена стена".Comment
-
Хетцера е леко пипнат от онова време насам.Малко по динамичен е,малко по-невидим,и със голямото дупкало прави доста поразии.Вече не го пуска както преди със 3-4 класа по-големи,а макс до 2 нива над неговото като не рядко е в топа.В такива случаи "косата на смъртта" му е редовна гостенка.
Бих ти насочил вниманието към вероятно новите за теб Т-49 и британската линия медиуми.От Cruiser III до Comet са уникално приятни за игра машинки.Които освен бързина,динамика и маневреност имат и уникална точност (подобна на немски снайпери) перфектна скорострелност и сериозна пробивност на пушките.Cromwell е и,танк на месеца,което му дава бонус на парите от всяка битка,надхвърляща бонуса дори на някои премиум машини.Консуматива за снаряди и ремонта на всички е минимален.Comment
-
Comment
Comment