Angelmr написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
feersum написа Виж мнениеАктуален списък на българските кланове на EU сървъра: (10x to Miaz)
Цифрите след името означават: Средна ефективност, брой машини 10 тиър, брой топ артилерии, Личен Състав
EPIC 1391 568 86 97
BRAVE 1188 279 38 100
EPICS 1124 18 2 33
BG_AD 1113 274 28 97
VKSBG 1074 37 6 13
HWBG 1041 14 1 18
BGPZB 1020 9 - 45
BGA 983 110 14 90
BBUL 972 32 2 23
SLAVA 965 47 6 96
M_A_N 952 55 8 75
TZAR 945 14 2 76
S_O_T 939 12 - 34
BG2AD 937 10 2 43
BGTC 890 1 - 99
EXPEN 884 10 - 40
BGA-2 838 - - 24
BTD 770 - - 15
BGTD 584 - - 6
Виждам, че и вие споменавате кланове по постовете си, ако е удобно споделете къде членувате, форум имате ли, може да успеем да организираме тренировка поне.
П.С. Тези девет Т10 танкове дето ги пише за нас от утре ще са 10 :Р
П.С.2 На каква база се изчислява средната ефективност на кланаNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеАз членувам в BGРZB, клана е на няколко месеца, но сме се събрали доста грамотни играчи.В момента още градим нещата и определено този процес на взаимно изграждане на някаква организация ми допада.
Виждам, че и вие споменавате кланове по постовете си, ако е удобно споделете къде членувате, форум имате ли, може да успеем да организираме тренировка поне.
П.С. Тези девет Т10 танкове дето ги пише за нас от утре ще са 10 :Р
П.С.2 На каква база се изчислява средната ефективност на клана
За средната ефективност мисля, че е усреднена ефективност на играчите. Малко странен е тоя коефициент, и не съм сигурен точно как се пресмята. Става въпрос за ефективност в битка. Според www.planetwot.com моята например е 1334.25, което е средна работа.
BGPZB да нямате нещо общо с фен-клуба на Sabaton случайно?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеВ BRAVE съм, по-голямата част сме бивши членове на HWBG.
За средната ефективност мисля, че е усреднена ефективност на играчите. Малко странен е тоя коефициент, и не съм сигурен точно как се пресмята. Става въпрос за ефективност в битка. Според www.planetwot.com моята например е 1334.25, което е средна работа.
BGPZB да нямате нещо общо с фен-клуба на Sabaton случайно?
Едва ли или аз не знам за такова нещо (аз всъщност не знам и кой е Sabaton), но щом нито във форума, нито в ТС, нито в чата се е споменавало значи няма връзка.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеАз немога да се справя с тоя сайт за статистиката, нито мен ме намира, нито кланът ни.
Едва ли или аз не знам за такова нещо (аз всъщност не знам и кой е Sabaton), но щом нито във форума, нито в ТС, нито в чата се е споменавало значи няма връзка.
Bulgarian Panzer Battalion е името на фен-клуба на метъл групата Sabaton.
Шведи са, пеят за битки, войни, танкове, и преди създаването на групата са се запознали в казармата - служили са заедно в ... танков баталион"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Based on defense/capture ratio Ultramarine_BG is a highly aggressive player.
Efficiency: 1212.47
Има ли някаква причина тия шведи да си кръстят клуба "Bulgarian" или е някакво съвпадение
Иначе нашият клан е Bulgarische Panzer-Zerstörer Brigade [BGPZB]
С афинитет към немското, както се вижда, но имаме една групичка русофили отцепнициNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеBased on defense/capture ratio The_Voice_of_Reasons_1 is a highly aggressive player.
то това за всички май го пише.... трябва да смятата коефициента спрямо средният а не спрямо база която са си измислили.
...тоя същия ми се обясняваше един път в официалния форум да си мълча, и че мнението ми нямало значение, защото съм имал под 60% победи."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнение...тоя същия ми се обясняваше един път в официалния форум да си мълча, и че мнението ми нямало значение, защото съм имал под 60% победи.
Comment
-
feersum написа Виж мнениеда нямате нещо общо с фен-клуба на Sabaton случайно?<<..........>>
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеБях на концерт на Sabaton в София. Подгряваха Hammerfall. Вокала им са просълзи завалията, като видя колко фенове имат в България и как всички знаят текстовете им A Panzer Battalion е култова песен, макар, че се пее за американски танкове, а не за немски както ми се иска
Comment
Comment