World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • feersum
    Петнохолно алкно
    • May 2011
    • 1270

Gaden Gogi написа
    айде без да се обиждаме а?
    Кое те обижда? Че обявяваш танковете, с които не можеш да играеш, за криви, фантасмагорични, и извратени?

Що ли те извадих от Ignore списъка... айде пак там.
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Gaden Gogi
      The Voice of Reason
      • Oct 2003
      • 10940

Ей аман от многознайковци, преди да го засерат много добре си играех с мардера (за което си има и статистика), интересно в руският форум хората споделят моето мнение.
      ....силно ще ми се накриви от това че ме игнорираш

П.П. като ти гледам статистиките не си много "по-прав" от мене, а и със само 19 битки с Мардер някак не ще да си най-голямият капацитет по него

Comment

• uzi71
        ветеран
        • Sep 2004
        • 991

Ако питаш за премиумна машина аз съм много доволен от играта и доходността с Т-25. Освен това е перфектен за трениране екипажа на немските СТ.

Comment

• CaptMick
          редовен
          • Jan 2010
          • 126

До сега не съм похарчил пари за играта, едва ли това ще се промени скоро. Бих могъл да купя злато само чрез СМС, а това е самоубийство!
          Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

• boyankolev
            редовен
            • Jan 2008
            • 155

Един нубски въпрос от мен:

Има ли начин да си напълня склада с евтини консумативи(аптечки и ремонтни комплекти) преди да е свършило НГ намаление - да ги сваля от танка и да ги пратя в склада, после да купя други?

Пробвах да ръчкам какво ли не и не става, вместо да купи нов комплект зарежда пратения в склада.

А по темата за Мардера - любима машинка ми е и с нея съотношението фрагове и победи/битки ми е най-добро. Но имам чувството, че даже и последния пач резнаха точността на оръдието без да го обявят. Нека другите играчи да споделят, но преди 8.2 на голямо разстояние имах доста по-висока успеваемост.

Comment

• CaptMick
              редовен
              • Jan 2010
              • 126

Би трябвало да можеш да си купиш колкото пожелаеш, правил съм го преди. Само задай бройката, примерно 10 аптечки, при което 1 ще се зареди на указания слот, останалите 9 отиват в склада и си ги ползваш после. Аз се бях запасил за около месец преди година при една руска разпродажба.
              Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

• uzi71
                ветеран
                • Sep 2004
                • 991

Ами щом не искаш премиумна машина, тогава при мен най-добре е печелил винаги КВ-1, във всеки случай много повече от премиумния Матилда Бляк Принс.

Comment

• bigbeer
                  махмурлия
                  • May 2007
                  • 1335

CaptMick написа
                  Дайте съвет за доходоносна машинка в ниските нива към момента, че нещо не съм в час със сегашното състояние? ........... До сега не съм похарчил пари за играта, едва ли това ще се промени скоро. Бих могъл да купя злато само чрез СМС, а това е самоубийство!
                  За любителите на бърза и маневрена врътка - Pz III/IV,Comet-a u T-49,за троловете КВ-1,за можачите Stug.Има и още редица доходоносни на 5/6 ниво,но тези са най-емблематичните

Comment

• uzi71
                    ветеран
                    • Sep 2004
                    • 991

bigbeer написа
                    за троловете КВ-1
                    Ееееее, хайде сега, вярно че ми е любимец, ама що пък трол?

Comment

• bigbeer
                      махмурлия
                      • May 2007
                      • 1335

CaptMick написа
                      Би трябвало да можеш да си купиш колкото пожелаеш, правил съм го преди. Само задай бройката, примерно 10 аптечки, при което 1 ще се зареди на указания слот, останалите 9 отиват в склада и си ги ползваш после. Аз се бях запасил за около месец преди година при една руска разпродажба.
                      Човека явно пробва да ги купи през танк.Пътя е друг. Отиваш първо на "магазин" -> "оборудване" или "снаряжение" -> маркираш отметки "всички нации" и "всички танкове" -> покупки на кило докато ти свърши кинтата.

Comment

• CaptMick
                        редовен
                        • Jan 2010
                        • 126

Даааа.
                        Явно ще се насоча към Pz III/IV, защото ми е най-близо и имам бая стаж с него при руснаците... После ще драпам за Щуг-а, само дето минаването през Хетцер-а е изнервящо...

Comment

• bigbeer
                          махмурлия
                          • May 2007
                          • 1335

uzi71 написа
                          Ееееее, хайде сега, вярно че ми е любимец, ама що пък трол?
                          Щото може да се движи на макс с една ръка,докато с другата чатиш,с другата си човъркаш в носа,с другата чоплиш семки.....опс май станаха повече.Опитвал съм да го движа със затворени очи и дори без нет - резултата е същия: 3 убити,5 ранени и 2 медала средно на битка.Единия задължително "стоманена стена".

Comment

• uzi71
                            ветеран
                            • Sep 2004
                            • 991

Хахахахаха приема се - вярно е!!! Обаче пък колко хора изобщо не могат да го играят - потрисал съм се.
                            Т-34-85 също печели много добре дори и без премиум, ама се играе по трудно.

Comment

• bigbeer
                              махмурлия
                              • May 2007
                              • 1335

CaptMick написа
                              Даааа.
                              Явно ще се насоча към Pz III/IV, защото ми е най-близо и имам бая стаж с него при руснаците... После ще драпам за Щуг-а, само дето минаването през Хетцер-а е изнервящо...
                              Хетцера е леко пипнат от онова време насам.Малко по динамичен е,малко по-невидим,и със голямото дупкало прави доста поразии.Вече не го пуска както преди със 3-4 класа по-големи,а макс до 2 нива над неговото като не рядко е в топа.В такива случаи "косата на смъртта" му е редовна гостенка.

Бих ти насочил вниманието към вероятно новите за теб Т-49 и британската линия медиуми.От Cruiser III до Comet са уникално приятни за игра машинки.Които освен бързина,динамика и маневреност имат и уникална точност (подобна на немски снайпери) перфектна скорострелност и сериозна пробивност на пушките.Cromwell е и,танк на месеца,което му дава бонус на парите от всяка битка,надхвърляща бонуса дори на някои премиум машини.Консуматива за снаряди и ремонта на всички е минимален.

Comment

• boyankolev
                                редовен
                                • Jan 2008
                                • 155

bigbeer написа
                                Човека явно пробва да ги купи през танк.Пътя е друг. Отиваш първо на "магазин" -> "оборудване" или "снаряжение" -> маркираш отметки "всички нации" и "всички танкове" -> покупки на кило докато ти свърши кинтата.
                                Благодаря!

Comment

Working...