World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
И аз бях с нормален акаунт до ИС с топ части и елитен JPanther.Но после стана мъка и минах на премиум,но не съм фен на премиум танковете и си събирам сребро с танковете,които ме кефят
Comment
-
Ми аз играя от края на Ноември 2011, без премиум акаунт и без премиум танк също. Бях взел за около месец един понемчен френски премиум тиър 3, ама го продадох. Купувам по малко злато, колкото да платя за демонтажа на оборудването. Та така безплатно ми остават само 8 танка и отварям всичко немско и елитно :-) Дебели нерви, а? :-)Comment
-
Не вярвах,че ще се случи,но ми блокнаха акаунта.Играх в един отбор с едни "разбирачи" артита от клан "WG".На Енск аз съм с групата,която щурмува гората.Бяхме стигнали почти до вражеската база,когато видях,че в града изпускат един BatChat и той тръгва да пресича линиите и отива към артитата.Аз с JTiger тръгвам да се връщам с максималните 20км
Естествено го изпуснах да ги убие.Онези почнаха да ме харанят много жестоко,въпреки че аз вина нямам.Вкарах му един в движение,а те "Shoot,shoot".Аз викам - презареждам за 9 секунди,не за 1.Те пак почнаха да сипват.Накрая останах сам срещу много,направих 5 фрага и капнаха базата без да ме убият.После гледам,че са ми се включили и двамата и продължават да обиждат и заплашват.Аз само им казах да прегледат риплея,да видят къде съм бил и че само аз се притекох на помощ с най-бавния танк от най-далечното място,никой друг не го е интересувало какво ще стане с тех.Онези обаче си знаят тяхното - аз съм бил виновен,не зная как се играе,да внимавам какво говоря,нямало какво да гледат риплея,следели внимателно играта и т.н.И пак започнаха да обиждат и псуват.Е тогава ми преля и аз ги започнах,та резултата е блокнат акаунт.Пожелавам ви приятни битки,пък аз ще чакам самолетите или корабите от поредицата,каквото излезе първо.
Last edited by Zerg; 20-09-2012, 10:10.Comment
-
-
Аз пък най-накрая успях да сменя оръдието на А20 и приключих с гадния период, когато танка не ставаше за нищо изобщо - нито за скаутване щото е бавен, а пък с 45 мм като ме пусне с танкове до 8 ниво даже не можех да ги одраскам. И да се похваля, че сега почвам да чета едно ръководство по стрелба с танкове издадено от БА през 70те за да задобрея още повече...
Comment
-

Comment