jamega написа
Виж мнение
не казвам че не може просто е по бавно, просто си каляваш нервите така
. То аз ИС3 (хубава машинка, взе да ми липсва) го отворих с нормален акаунт и без премиум танк.ПП
Ако пуснат ИС3 на половин цена ще го взема да си го гледам от време на време

, танка с най красив купол в играта
Естествено го изпуснах да ги убие.Онези почнаха да ме харанят много жестоко,въпреки че аз вина нямам.Вкарах му един в движение,а те "Shoot,shoot".Аз викам - презареждам за 9 секунди,не за 1.Те пак почнаха да сипват.Накрая останах сам срещу много,направих 5 фрага и капнаха базата без да ме убият.После гледам,че са ми се включили и двамата и продължават да обиждат и заплашват.Аз само им казах да прегледат риплея,да видят къде съм бил и че само аз се притекох на помощ с най-бавния танк от най-далечното място,никой друг не го е интересувало какво ще стане с тех.Онези обаче си знаят тяхното - аз съм бил виновен,не зная как се играе,да внимавам какво говоря,нямало какво да гледат риплея,следели внимателно играта и т.н.И пак започнаха да обиждат и псуват.Е тогава ми преля и аз ги започнах,та резултата е блокнат акаунт.Пожелавам ви приятни битки,пък аз ще чакам самолетите или корабите от поредицата,каквото излезе първо.

Comment