World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • fidelis
    редовен
    • Jul 2010
    • 176

Imperial написа
    Вчера играх с Е-100 на ел хашиш със 150мм. Стрелях само по танкове на отсрещния склон, с нормални бб снаряди. Уцелвах всеки път, пробивах всеки път (с-у Т10 танкове). Статистически невъзможно.

Всичко се случва.
    imperial,пусни тото
    Last edited by fidelis; 11-09-2012, 11:24.

Comment

• boyankolev
      редовен
      • Jan 2008
      • 155

Здравейте, да ви се оплача, че и мен успяхте да зарибите. от вчера джиткам с леките танкчета и за 8 бързи игри имам цели 2 фрага . И сега нямам търпение да свърша работа и да я подкарам наново...

Comment

• Zerg
        редовен
        • Jun 2012
        • 191

boyankolev написа
        Здравейте, да ви се оплача, че и мен успяхте да зарибите. от вчера джиткам с леките танкчета и за 8 бързи игри имам цели 2 фрага . И сега нямам търпение да свърша работа и да я подкарам наново...
        Забавни и доходни игри ти пожелавам Фраговете няма чак толкова голямо значение Важното е да се забавляваш и релаксираш след работния ден

Comment

• uzi71
          ветеран
          • Sep 2004
          • 991

Аз пък предварително знаех, че ще се зарибя, затова толкова време не започвах да играя, но преди около месец сина ми направи регистрация, подлъга ме да влезем във взвод и се започна.
          Така че, пожелавам ти удоволствие от играта.

Comment

• seekerr
            новак
            • Jul 2012
            • 46

boyankolev написа
            Поздравления приятелю добре дошъл в клуба
            То и аз не мислех да се зарибявам ама .. ей на Игричката е добра но най трудно свикнах че ме убиват първия път изпаднах в бяс някакъв

Comment

• boyankolev
              редовен
              • Jan 2008
              • 155

Ами аз му свикнах май - 33 игри вече и общо цели 9 фрага, ама вече джиткам с БТ-2...

Comment

• Gaden Gogi
                The Voice of Reason
                • Oct 2003
                • 10940

гати тъпнята, с ИС-3, не мога да пробия челно КЖ-5...а той ме пръсна..пак челно...да не споменавам че е по-бърз...моето е с екипаж на 98% на второ умение, не е като да са льохмани

Comment

• Imperial
                  Мошенник
                  • Jan 2003
                  • 12066

... не знаеш ли къде да стреляш КВ-5 челно...
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• seekerr
                    новак
                    • Jul 2012
                    • 46

Тоя цирей се стреля дори странично

Comment

• feersum
                      Петнохолно алкно
                      • May 2011
                      • 1270

Или в циците отпред
                      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• seekerr
                        новак
                        • Jul 2012
                        • 46

feersum написа
                        Или в циците отпред

Ей цицоман ша развратиш момчето как ти се привидеха цици в тоя кютук , не знам

ПП

Мерси за инфото "feersum" , не знаех за тях ама и трудно ще се целят предполагам

Comment

• Gaden Gogi
                          The Voice of Reason
                          • Oct 2003
                          • 10940

Знам къде да го стрелям, дистанцията не позволяваше.

Comment

• seekerr
                            новак
                            • Jul 2012
                            • 46

Между другото на европейския модулите са на половин цена, интересно но тая промоция не я видях обявена ...
                            Ясно , довечера трябва да играя само с Love и Type59

Comment

• feersum
                              Петнохолно алкно
                              • May 2011
                              • 1270

seekerr написа
                              Ей цицоман ша развратиш момчето как ти се привидеха цици в тоя кютук , не знам

ПП

Мерси за инфото "feersum" , не знаех за тях ама и трудно ще се целят предполагам
                              Па има си ги, аз съм си с мръсно подсъзнание, виждам ги
                              С немските машини ги целя без проблеми. С ИС-3 не бих се пробвал да снайперирам каквото и да е

seekerr написа
                              Между другото на европейския модулите са на половин цена, интересно но тая промоция не я видях обявена ...
                              Ясно , довечера трябва да играя само с Love и Type59
                              Само с любов довечера, а ? ))

Ако я има промоцията - и аз ще поцикля само с премиум машинариите. И без това ми трябват още около 2 млн пари, че да си купя Е-50М.
                              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• BacillusBulgaricus
                                ветеран
                                • Apr 2012
                                • 524

Амбицирал съм се да отворя всички немски машини и всички да са с елитен статус. :-) Фактически ми останаха двете тежки девятки, двете тежки десятки и артилериите без първите две. Другото е готово - разкрито и елитно :-)
                                http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Working...