Imperial написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
boyankolev написа Виж мнениеЗдравейте, да ви се оплача, че и мен успяхте да зарибите. от вчера джиткам с леките танкчета и за 8 бързи игри имам цели 2 фрага . И сега нямам търпение да свърша работа и да я подкарам наново...
Comment
-
boyankolev написа Виж мнениеЗдравейте, да ви се оплача, че и мен успяхте да зарибите. от вчера джиткам с леките танкчета и за 8 бързи игри имам цели 2 фрага . И сега нямам търпение да свърша работа и да я подкарам наново...
То и аз не мислех да се зарибявам ама .. ей на Игричката е добра но най трудно свикнах че ме убиват първия път изпаднах в бяс някакъв
Comment
-
feersum написа Виж мнениеИли в циците отпред
Ей цицоман ша развратиш момчето как ти се привидеха цици в тоя кютук , не знам
ПП
Мерси за инфото "feersum" , не знаех за тях ама и трудно ще се целят предполагам
Comment
-
seekerr написа Виж мнениеЕй цицоман ша развратиш момчето как ти се привидеха цици в тоя кютук , не знам
ПП
Мерси за инфото "feersum" , не знаех за тях ама и трудно ще се целят предполагам
С немските машини ги целя без проблеми. С ИС-3 не бих се пробвал да снайперирам каквото и да е
seekerr написа Виж мнениеМежду другото на европейския модулите са на половин цена, интересно но тая промоция не я видях обявена ...
Ясно , довечера трябва да играя само с Love и Type59
Ако я има промоцията - и аз ще поцикля само с премиум машинариите. И без това ми трябват още около 2 млн пари, че да си купя Е-50М."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment