аз точно като среден го играя, но когато съм го срещал винаги мее зорвал доста, дори с М46, аз точно затова я почнах тази линия, защото искам нещо дето да се движи като среден, и да има поне в някаква зона малко броня. до сега и КВ-1с ме кефи, и ИС-2 също,подозирам че като отовря хубавотооръдие на ИС-3 и той ще доставя радост.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gaden Gogi написа Виж мнение....искам нещо дето да се движи като среден, и да има поне в някаква зона малко броня....
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениефашистки фантасмагории
Imperial написа Виж мнениеЕ-50 даже по-добре, понеже за нивото му бронята е прекрасна и с малко маневриране в близък бой редовно отбива изстрели от съперниците си.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеРеално дойчовците са били далеч от серийната реализация на нещо подобно.
bigbeer написа Виж мнениетова са машините,които най пълно биха пснали на заявения от теб стил на игра,мисля..
Иначе ако съм сиакл на всяк цена да е моето щях да си купя Тип и да си газя Т6 танкчета на воля....
Отделно аз не държа непременно да играя с Т9-Т10 машина, за мен е важен кефа, а такъв получавам и когато си джиткам Т5-Т8 американски средни...Т9 е гнус и ме разочарова много, особено след Т8...как да е...последните два дни една читава битка не съм имал...
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеПредложих Е-50М основно заради пушката.А и от всички медиуми на това ниво,той най-пълно запазва качествата на бронята и динамиката,на предшественика си.
ДПМ - 2437 срещу 2908 в полза на руснака. Значителна разлика...
И въпреки това ще си взема Е-50М."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеот три дена само с тотални кретеноиди ме пуска...всъщност от както ми изт3ече премиума...ама сигурно е случайно...
Comment
-
не е истина просто...претрепах две Льовета, и един ИС, с СУпер Мена...и онези капват...един АМѝ-50 стои до нашата база и си чеше ташаците...и го беше страх лайното да сепокаже да спре капа...и естестиси загубихе...аз бях тръгнал натам, ама дори със 100 октанов и на паваж повече от 28-30 не мога да вдигна
Comment
Comment