World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Петър Илиев
    редовен
    • Aug 2009
    • 231

Няма слаби машини в играта! Всяко нещо има ГОЛЕМИ плюсове. Просто повечето нямат търпение за експериментиране и усъвършенстване на различни тактики. Направили са 5-6 битки или 100, но с погрешни действия, и не спират да хейтват. Така четох доста по форумите за Хетцера колко бил "sucks", и се амбицирах да го изстискам като лимон. Сега, след като всичко ми е на 100%+100% камуфлаж, се движи с 39-40-на км, стреля доста по-точно и на по-далеч, а ако не си показваш корема снарядите отскачат като луди. Понякога скрит зад храсти, повредени хевита се разминават с мен на 20-на метра, изчаквам ги и им излизам в гръб. За Ягдпанцера, дето го имаше закопан по турската граница (или батмобилът ) всички псуват, без да са си дали сметка каква тактика е най-добре да се предприеме, кое оръдие и елементи и т.н.

Comment

• Gaden Gogi
      The Voice of Reason
      • Oct 2003
      • 10940

м-да, и аз едва изтрая д амина Мардера, но сега ми енай-любимата машина, след като разбрах как се ползва...а хетзера е мого готина машина, ако си в горната 1/4 челото е практически непробиваемо а на 105 мм му трябва едно попадение само за повечето машини.
      Иначе слаби машини няма, но има машини които просто не са подходящи з аначина по който конкретният човек обича да играе. Применро аз рускит емашини силно не ги харесвам, бавно зареждат, бавно прицелват, не са точни, това с екомпенсира от други неща, но не тези кото аз ценя. Применро за мен Т20 е страхотна машина, за други е небронирана болезнен кошмар който трябва да изтърпят за да вземат М26 (не че той е много брониран)...впрочем има откровенно боклучави машини- всички ранни френски неща.

Comment

• feersum
        Петнохолно алкно
        • May 2011
        • 1270

Петър Илиев написа
        Няма слаби машини в играта! Всяко нещо има ГОЛЕМИ плюсове. Просто повечето нямат търпение за експериментиране и усъвършенстване на различни тактики. Направили са 5-6 битки или 100, но с погрешни действия, и не спират да хейтват. Така четох доста по форумите за Хетцера колко бил "sucks", и се амбицирах да го изстискам като лимон. Сега, след като всичко ми е на 100%+100% камуфлаж, се движи с 39-40-на км, стреля доста по-точно и на по-далеч, а ако не си показваш корема снарядите отскачат като луди. Понякога скрит зад храсти, повредени хевита се разминават с мен на 20-на метра, изчаквам ги и им излизам в гръб. За Ягдпанцера, дето го имаше закопан по турската граница (или батмобилът ) всички псуват, без да са си дали сметка каква тактика е най-добре да се предприеме, кое оръдие и елементи и т.н.
        Много си прав.
        Тия дни ще взема да доразвия Щуг-а и да изпробвам JPzIV, да видя що за птица е.
        ПТ-САУ много малко съм играл - имам 5000 игри, от тях не повече от двайсетина с Мардер и около стотина със Су-85, но пък последното много ми харесва
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• bigbeer
          махмурлия
          • May 2007
          • 1335

То тия дни се очаква вече да пуснат новото дърво на куполните ТД и предполагам всичко живо ще се юрне на черешата да ги развива.Разправят,че не са нищо особено на тестовия,но кътат ресурс хитреците и само се облизват.Та със сигурност ще се кара ТД.Едва ли,обаче ще е немското,на първо време.

Comment

• feersum
            Петнохолно алкно
            • May 2011
            • 1270

ТД с купол винаги ми е било странно. Поне за мен - като мога да въртя купола, като нищо ще забравя да обърна и челото на машината като лошите и ще ме отпорят за норматив...
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• bigbeer
              махмурлия
              • May 2007
              • 1335

То идеята по-скоро е да улеснят стрелбата зад укритие.Всеки карал ТД има идея що наместване е по ъглите на всякакви камънаци и сгради докато намериш подходящ ъгъл за стрелба.Сега ще има възможност бързо да се заеме позиция и удобно да се намести печелейки време.

Comment

• tconiotconev
                майор
                • May 2007
                • 412

feersum написа
                Много си прав.
                Тия дни ще взема да доразвия Щуг-а и да изпробвам JPzIV, да видя що за птица е.
                ПТ-САУ много малко съм играл - имам 5000 игри, от тях не повече от двайсетина с Мардер и около стотина със Су-85, но пък последното много ми харесва
                Щуга ми е любим, но и другата не е лоша машина, но още по хубава е ягдпантерата особено ако ходовата част, тансмисия и двигател са пипнати до края инак е голяма мъка.
                Оръдието и е е перфектно особено 88 дългото е змей от всякъде.

Comment

• Gaden Gogi
                  The Voice of Reason
                  • Oct 2003
                  • 10940

Е то и до сега си имаш еТД с куполи, на мен еМ36 ми е второто най-любимо след Мардера. но при него снайперските предимства не са така добре изразени, то пак вижд амного далече, но и другите виждат повечко, отделно пуска срещу тиъри които не могат да се пробият, докато мардера пробива всичко...

Comment

• Imperial
                    Мошенник
                    • Jan 2003
                    • 12066

7.2 го пускат на RU сървъра тази вечер?
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• 1951
                      Airman
                      • Aug 2006
                      • 2910

Imperial написа
                      7.2 го пускат на RU сървъра тази вечер?
                      Значи следващата седмица и на европейския!
                      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• Gaden Gogi
                        The Voice of Reason
                        • Oct 2003
                        • 10940

Тъкмо ще си взема М103, някак ми се нрави, въпреки че хич не е достатъчно тежък

Comment

• feersum
                          Петнохолно алкно
                          • May 2011
                          • 1270

tconiotconev написа
                          Щуга ми е любим, но и другата не е лоша машина, но още по хубава е ягдпантерата особено ако ходовата част, тансмисия и двигател са пипнати до края инак е голяма мъка.
                          Оръдието и е е перфектно особено 88 дългото е змей от всякъде.
                          Тъкмо днес е ден на Св. Паралей, направо се изкушавам да инвестирам малко злато и директно да отключа всичко по JPanther

Comment

• bigbeer
                            махмурлия
                            • May 2007
                            • 1335

feersum написа
                            Тъкмо днес е ден на Св. Паралей, направо се изкушавам да инвестирам малко злато и директно да отключа всичко по JPanther
                            Идеята е страхотна,но ако изчакаш няколко дни,да вкарат новата версия,оборудването ще ти излезе по-евтинко.При Пантерката не чак толкова,но при Ферди-то вече ще се усеща разликата сериозно.

Comment

• feersum
                              Петнохолно алкно
                              • May 2011
                              • 1270

bigbeer написа
                              Идеята е страхотна,но ако изчакаш няколко дни,да вкарат новата версия,оборудването ще ти излезе по-евтинко.При Пантерката не чак толкова,но при Ферди-то вече ще се усеща разликата сериозно.
                              Ще намаляват цените на оборудването ли?
                              От описанието на новия пач стигнах до Икономика 2.0, видях, че ще режат доходността на някои танкове и се отказах да чета нататък.

Едит:
                              На http://www.wotdb.ru/ и http://www.wotdb.info е обновена информацията с новите машини.
                              Last edited by feersum; 29-03-2012, 15:59.

Comment

• tconiotconev
                                майор
                                • May 2007
                                • 412

Днес видях че в руския сървар, че вече е с версия 7.2 и нещо не мога да си обновя играта. Дайте ми вариант за решение на проблема

Comment

Working...