Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Няма слаби машини в играта! Всяко нещо има ГОЛЕМИ плюсове. Просто повечето нямат търпение за експериментиране и усъвършенстване на различни тактики. Направили са 5-6 битки или 100, но с погрешни действия, и не спират да хейтват. Така четох доста по форумите за Хетцера колко бил "sucks", и се амбицирах да го изстискам като лимон. Сега, след като всичко ми е на 100%+100% камуфлаж, се движи с 39-40-на км, стреля доста по-точно и на по-далеч, а ако не си показваш корема снарядите отскачат като луди. Понякога скрит зад храсти, повредени хевита се разминават с мен на 20-на метра, изчаквам ги и им излизам в гръб. За Ягдпанцера, дето го имаше закопан по турската граница (или батмобилът ) всички псуват, без да са си дали сметка каква тактика е най-добре да се предприеме, кое оръдие и елементи и т.н.

Comment

м-да, и аз едва изтрая д амина Мардера, но сега ми енай-любимата машина, след като разбрах как се ползва...а хетзера е мого готина машина, ако си в горната 1/4 челото е практически непробиваемо а на 105 мм му трябва едно попадение само за повечето машини.
      Иначе слаби машини няма, но има машини които просто не са подходящи з аначина по който конкретният човек обича да играе. Применро аз рускит емашини силно не ги харесвам, бавно зареждат, бавно прицелват, не са точни, това с екомпенсира от други неща, но не тези кото аз ценя. Применро за мен Т20 е страхотна машина, за други е небронирана болезнен кошмар който трябва да изтърпят за да вземат М26 (не че той е много брониран)...впрочем има откровенно боклучави машини- всички ранни френски неща.

Comment

Петър Илиев написа Виж мнение
        Няма слаби машини в играта! Всяко нещо има ГОЛЕМИ плюсове. Просто повечето нямат търпение за експериментиране и усъвършенстване на различни тактики. Направили са 5-6 битки или 100, но с погрешни действия, и не спират да хейтват. Така четох доста по форумите за Хетцера колко бил "sucks", и се амбицирах да го изстискам като лимон. Сега, след като всичко ми е на 100%+100% камуфлаж, се движи с 39-40-на км, стреля доста по-точно и на по-далеч, а ако не си показваш корема снарядите отскачат като луди. Понякога скрит зад храсти, повредени хевита се разминават с мен на 20-на метра, изчаквам ги и им излизам в гръб. За Ягдпанцера, дето го имаше закопан по турската граница (или батмобилът ) всички псуват, без да са си дали сметка каква тактика е най-добре да се предприеме, кое оръдие и елементи и т.н.
        Много си прав.
        Тия дни ще взема да доразвия Щуг-а и да изпробвам JPzIV, да видя що за птица е.
        ПТ-САУ много малко съм играл - имам 5000 игри, от тях не повече от двайсетина с Мардер и около стотина със Су-85, но пък последното много ми харесва
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

То тия дни се очаква вече да пуснат новото дърво на куполните ТД и предполагам всичко живо ще се юрне на черешата да ги развива.Разправят,че не са нищо особено на тестовия,но кътат ресурс хитреците и само се облизват.Та със сигурност ще се кара ТД.Едва ли,обаче ще е немското,на първо време.

Comment

ТД с купол винаги ми е било странно. Поне за мен - като мога да въртя купола, като нищо ще забравя да обърна и челото на машината като лошите и ще ме отпорят за норматив...
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

То идеята по-скоро е да улеснят стрелбата зад укритие.Всеки карал ТД има идея що наместване е по ъглите на всякакви камънаци и сгради докато намериш подходящ ъгъл за стрелба.Сега ще има възможност бързо да се заеме позиция и удобно да се намести печелейки време.

Comment

feersum написа Виж мнение
                Много си прав.
                Тия дни ще взема да доразвия Щуг-а и да изпробвам JPzIV, да видя що за птица е.
                ПТ-САУ много малко съм играл - имам 5000 игри, от тях не повече от двайсетина с Мардер и около стотина със Су-85, но пък последното много ми харесва
                Щуга ми е любим, но и другата не е лоша машина, но още по хубава е ягдпантерата особено ако ходовата част, тансмисия и двигател са пипнати до края инак е голяма мъка.
                Оръдието и е е перфектно особено 88 дългото е змей от всякъде.

Comment

Е то и до сега си имаш еТД с куполи, на мен еМ36 ми е второто най-любимо след Мардера. но при него снайперските предимства не са така добре изразени, то пак вижд амного далече, но и другите виждат повечко, отделно пуска срещу тиъри които не могат да се пробият, докато мардера пробива всичко...

Comment

7.2 го пускат на RU сървъра тази вечер?
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
                      7.2 го пускат на RU сървъра тази вечер?
                      Значи следващата седмица и на европейския!
                      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Тъкмо ще си взема М103, някак ми се нрави, въпреки че хич не е достатъчно тежък

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
                          Щуга ми е любим, но и другата не е лоша машина, но още по хубава е ягдпантерата особено ако ходовата част, тансмисия и двигател са пипнати до края инак е голяма мъка.
                          Оръдието и е е перфектно особено 88 дългото е змей от всякъде.
                          Тъкмо днес е ден на Св. Паралей, направо се изкушавам да инвестирам малко злато и директно да отключа всичко по JPanther

Comment

feersum написа Виж мнение
                            Тъкмо днес е ден на Св. Паралей, направо се изкушавам да инвестирам малко злато и директно да отключа всичко по JPanther
                            Идеята е страхотна,но ако изчакаш няколко дни,да вкарат новата версия,оборудването ще ти излезе по-евтинко.При Пантерката не чак толкова,но при Ферди-то вече ще се усеща разликата сериозно.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                              Идеята е страхотна,но ако изчакаш няколко дни,да вкарат новата версия,оборудването ще ти излезе по-евтинко.При Пантерката не чак толкова,но при Ферди-то вече ще се усеща разликата сериозно.
                              Ще намаляват цените на оборудването ли?
                              От описанието на новия пач стигнах до Икономика 2.0, видях, че ще режат доходността на някои танкове и се отказах да чета нататък.

Едит:
                              На http://www.wotdb.ru/ и http://www.wotdb.info е обновена информацията с новите машини.
                              Last edited by feersum; 29-03-2012, 17:59.

Comment

Днес видях че в руския сървар, че вече е с версия 7.2 и нещо не мога да си обновя играта. Дайте ми вариант за решение на проблема

Comment

Working...
                                X