С артилерията това се случва, и трябва много да се внимава...в смисъл артилериста д авнимава, но е нужен опит, най-вероятно той е стрелял по нещо много близко и по полегата траектория, просто снаряда не е минал достатъчно високо и е закачил тебе. А този си беше предател, такива са разстрелват, което беше обяснено детаилно защо му се еслучило ийаче плява и безмозъчност много...най честа аситуация : аз със реден тамк. с мене още два тежки, срещу нас 3-4-5 тежки...аз тръгвам, скъсвам са д аманвррирам, 5 минуту си забавлявам вразите, нашите тикви си стят зад ъгъла и ...абе сигурно и т не знаят какво чакат...като напоследният такъв случай стрепах един тигър и едно КВ докато се правех на акробат (патън със 100% екипаж и стабилизатор), накрая ми псиан и се махнаах от там...при положение че всичките 5 (КВ-то беше в другият край на картатат ама просто ме поблазни да го гръмна) се занимават асамо с мене, обърнали са гръб (буквално) на моите "съюзници" ...и ония пуйчат и нищо не правят, накрая им казах че не са тигри ами с акрави (бяха два кралски тъгъра) и си ги оставих даис се спасават срещу 4-те останали врази (единият тъгър го гръмнах)...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Офф в тази игра имам чувството, че ако не си с тежък танк си е направо та*ак работа. Играя с Т-34-85 много е зле тоя танк картонена броня всичко ме дупчи а със 100мм оръдие, което е супер бавно презареждащо ако извадя повече от 10% на някой се радвам :/ и само като видя, че и следващия тиър е с това оръдие ми се отиграва. Не виждам да е кой знае колко маневрен. Абе с две думи хване ли ме някой тежък танк колкото и да се мъча каквито и маневри да правя всеки път ме "прегазва" с 2 удъра.
Comment
-
е значи не си за този просто, мен лично средните танкове ме кефят, даже сегс с тежките си пъпля просто за дневният дабъл...иначе вчера в една битк ана лейквил точно един 34-85 беше топ гън, по едно време беше стигнал до 6 фрага, просто беше навсякъде където искаше, аз пъплех с Т29, просто докато стигна до интересното място и то е свършило...докато със среден мое да ис навсякъде където има нещо за трепане...пък никой не те кара да стоиш да те стрелят, затов аимаш маневреност...гледам от маневреност с еоплакваш- на какви проценти ти е екипажа? сложил ли си схубавото окачване? иначе ако искаш да сравниш вземи си един КВ да се видиш в чудо инач емоят любим среден е Т20, страшилище, вярно всичко ме продупчва...ако ме целне обаче, а с моето 80 мм мога да дупна доста от нещата срещу които ме пуска...ао не челно то по бордовете, или веригите, тов амного помага на артитата...изобщо средният танк е страшно нещо...до преди съвсем малко най-добрият бой ми беше с Е8, 8 фрага на планинският проход, включая един като мене 1:1 ...не беше така, един него вщуг му помагаше...не им помогна, минах картата два пъти...и щях още да колна но с еполакомих за фрагов еи скочих непредпазливо на едно ВК....
Comment
-
Вече май започнах да схващам как се играе с среден танк. Хващам се с 2-3 тежки танка и се лепвам с тях и карам пред тях да им скаутвам видим ли нещо го целя във веригите и тежките го опукват бързо. И най-важното не се хвърлям първи и не бързам както правех преди. Те нещата стават по-бавно с приплъзване и прекриване. Жалко че не правя много щети, а ми се иска. Абе май ще си го взема Т-43.
Comment
-
Е не само вериги, може д аизчакаш докато тръгнат да се дебнат тежките и да флангираш вразите, много е приятно за стрелящ по бордовете и задниците на нищо не подозиращи тежки танкове, също така твоя работа е да ловиш чуждите леки танкове, и в началто да пазиш артилерията...пък и ако си с хубаво оръдие може да снайперистваш от далече.
Comment
-
при мене с патъна е така...въпреки че снарядите са евтини и се изкушавам да стрелям и по подозрителни храсти, е тежките където ми е 1000 пари снарядя се въздържам от подобни глупости..
Това което ем радва на средните е че може д аис на много емста и да стреляш по много врази, с разни тежки туталки не става.
Comment
-
То ясно, с тежкия хванеш ли единия фланг, трудно ще се върнеш да помогнеш на другия чак. Вървиш и трепаш, вървиш и трепаш - докато победиш или загинеш
А с пантерата успешно успявам да прелитам от фланг на фланг и да запълвам дупките."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениепри мене с патъна е така...въпреки че снарядите са евтини и се изкушавам да стрелям и по подозрителни храсти, е тежките където ми е 1000 пари снарядя се въздържам от подобни глупости..
Това което ем радва на средните е че може д аис на много емста и да стреляш по много врази, с разни тежки туталки не става.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment