Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    ЧНГ, танкисти

    Гоги, ти май откри благото, а
    КВ със 107 е дзвер. Основна машина за пари ми е, заедно със Су-85 със 107мм оръдието. Само като ме пусне срещу тиър 8 леко издиша, ама там е друга бира Но пък там накълва ли някой по-голям танк - яко кинти влизат.
    В малките битки тия дето ги жъна с по един изстрел не дават толкова много парички.
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

    Comment


      Ама пък кефа да вървиш и мачкаш компенсира.

      Comment


        da ама 107 м, е фантасмагорично и играя с отвращение...кефа да вървиш и мачкаш с един с наряд се постига най-добре с хетцер+105 мм...в нисък тиър битка е просто гавра, повечето неща не могат д апробият челната броня исамо друг хетзер може да понесе попадение на думкалото като се прибера ще кача някъде най-любимият си реплей.последният път катоиграх с това, на Ел Нещо си, директн си тръгнах през долината, опуках 4 такива, акто предпосленият хетцер ми изяде доста от кръвта, посел се качих в тяхната база и кат разгонен добитък имсе нахвърлих на 4-5 нещастнинеща, май опуках едно...и по много неприятне начим ме гръмна един мардер..май в покрива....

        Comment


          Я разкрийте малко от тайните на HE снарядите.
          Сега съм с PzKpfw III и гледам много хвалят 7,5 cm L/24, едва ли не с един снаряд отнася почти всичко и след него само кръв, пот, сълзи и сополи.
          Изиграх около 10 игри с него и съм отвратен. Не само, че нищо не уцелвам, но и като оцеля прави мизерни поражения. Емблематичен случай с един лек М3. Вкарах му перфектни два снаряда в борда и той остана на 75%. Ако си гърмях със стандартното 5 cm L/60 щеше да е поне на половина. Аз ли съм нещо крив?
          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

          Comment


            Тайна не знам да има.Всичко е до начин на игра.С късоцевните се стреля само от упор и ако пробият правят страшни поразии.Pz III принципно е маневрена машина,близка до чисто скаутските по възможности.Ако се използва това му качество и се мине зад противника нещата се получават.Челно и в борд често мисва.Когато се наложи да стреляш в борда на противник,то сваляй мерника към веригите,принципно там бронята е по-уязвима.Всичко това има смисъл,когато те пуска с високи класове противници.При твоя или по-нисък клас скорострелноста им е недостатъчна и действително е по-практично да се мине на 5 cm L/60.Практически всички стандартни машини под клас 5 са неизгодни за игра.Липсва им броня и/или пробивност и/или дмж.Има по някое изключение във всяка насока,примерно Т-28 със 85мм оръдие прави маса поразии,Хетзера също.Но пък са картонени в странична и тилна проекция.Френските са бетонни като броня,но правят мизерен дмж и са бавни на това ниво.От сащианските М3Лий стреля добре напред,но ... няма купол.Принципно минаваш бързичко на Pz IV с топ купола и 75mm L / 70 и почваш да трупаш здраво ресурс като пари и свободен опит.А най добре взимаш едно Lowe http://drongo-lab.ru/archives/catego...ium-tanks/lowe и се кефиш на играта а другото само за разнообразие.

            Comment


              Pz III с огурок-а е супер нещо, на близичко , бум-бам мерси мадам
              Най-обичам да стрелям с такова по Т-28, такъв картонен боклук, всичко го пробива, най обичам с нещо гаубично по такива да стелям, едно попадени един фраг, изобщо нискит ениова е готино с такив анеща да ги гърми човек, примерно Хетзер с гаубица е убер отврат, а може и по-високит енива да клъвне лошо
              .

              Comment


                Снощи най-накрая се наканих да вляза в кланово company - средния раздел, 15 танка до 60 точки макс.
                Тотално мазало - за десет игри две загуби само. 10 броя КВ-3 почти няма какво да ги спре
                Чиста печалба - над 200 хиляди, фън - безценен
                Толкова е яко да срещнеш отбор от 14-15 танка тиър 4-5, и половината да са ти на по два изстрела
                Last edited by feersum; 05-01-2012, 08:55.
                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

                Comment


                  Поне моят опит показва, че с 75мм оръдие на 3ката, като ктрелям отдалеч, целият танк подскача. Най-добре с 50мм и то дългцевно, подсилено. Иначе сега съм на Пц 3/4, но не съм играл от седмица минимум и нямам впечатления.

                  Comment


                    Изключил ли си опцията за тресене на танка в снайперски режим?
                    Pz III/IV е прекрасна скаутска машина с прилично оръдие. Много добро ускорение и маневреност.
                    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

                    Comment


                      със 75 не се стреля от далече,, машината е чудовищно бърза и маневрена, с дебела челна броян...влизаш близо, циклиш, боцкаш по болезнените места. от далече трябва много време да се рпицелиш с това, време което другит еизползват да се закачат с тебе, а 50 мм е твърде слабичко и почти нищо не прави на вразите

                      Comment


                        Както споменах едновременно отключих няколко машини, поради оста финансова ендостатъчност си взех първи Т29, и з апърви път се почувствах човек в тази игра.при не много висок над мене тиър, като се намърдам в хълдаун и е страшно, само артилерия може ме повръдне поради липса на парички си свалих 90мм от Т6, и съм сменл само окачването, сегса ще сртадаме да си сложим голямо оръдие, после кула, и не съмр ешил какво точно оборудване...май няма скоро да си взема М26.
                        Мисле си за вентилатор, 10% товата оптика и се чудя между рамър, оптката за по-бързо прицелване и бинокъл.

                        Comment


                          Вентилация и рамър задължително, особено ако ще играеш с онова тежкото 105мм оръдие. Евентуално оптика или бинокъл може, щото с тоя танк обикновено се седи по-назад, не е много за мелето, че корпусът е крехък. Аз лично бих сложил ремонтен комплект. М/у другото, 90мм му идва малко слабичко, няма пробивност.
                          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

                          Comment


                            Korpusa e krehyk no kupolata e яка вчера на арктика си стоях срещу един като мене но с 105 мм, и някаква германска фантасмагори на порше, та си ме стрелаха те, и нищоне ми правеха...но ме изнесе артилерия, и понеже аз съмс оригинална купола и без бинокъл не ги виждах повечето време...а гретена с Т25 който трябваше само да стои до мене и д ами свети (и д априбира 50% от каквото аз заработя) тръгна геройски и умря тъпанарски....иначе 90 мм за сега, каквото имал старшината това дал, като стигнем до 105 ще сложим него. Иначе аз лично рпедпочитам оптика пред рамър, той ще ми спести макс секунда а отиката ще ми даде 20, като сложа 105 ще видя, а сега събираме парички за М26, панцерджагер 4, Т-50, Т-34, и има отключени малко артилерии, до тогава сигурно и исовете ще ги отключа ако правя парички с КВ-то.

                            Comment


                              Gaden Gogi написа Виж мнение
                              ако правя парички с КВ-то.
                              О,правят се,правят се и то сериозни.

                              Comment


                                Преди малко европейския сървър се ъпдейтна до 7.1, плюс че ми даде някакъв коледен бонус (руснаците сега празнуват).
                                Резултатът е безплатен Light Tank Mk VII Tetrarch, плюс слот към него и още един слот, където е френския FT-17
                                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

                                Comment

                                Working...
                                X