Да не са сложили пак коледни елхи вместо флагове?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Това дализ а всички или само за избрани?1951 написа Виж мнениеПреди малко европейския сървър се ъпдейтна до 7.1, плюс че ми даде някакъв коледен бонус (руснаците сега празнуват).
Резултатът е безплатен Light Tank Mk VII Tetrarch, плюс слот към него и още един слот, където е френския FT-17
Comment
-
Нямам идея.Gaden Gogi написа Виж мнениеТова дализ а всички или само за избрани?
Пуснах играта и ми даде линк, на който имаше бонус кода. В същото време инсталираше 7.1, но като гледам колко масово народа цъка с Tetrarch процента намазали ще да е висок.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Tetrarch e прекалено мощна машинка за класа си. Според мен ще трябва да я поскопят малко, че прави невероятни поразии.
Оръдието му е скорострелно, дупчи практически всичко в диапазона тиър 1 -3 и е сравнително точно. Машинката е супер бърза и на права без проблеми прави 60 км/ч.
За щастие бронята е картонена, животът му е малко, ускорява доста зле, губи бързо скорост при маневриране и е ужасяващо неповратлив.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Тц, и там са пипали. Даже с дебелото пушкало на Е-75 вече не пробивам там.Gaden Gogi написа Виж мнениея че интересно, нали уж бабунат ан амаханик-шофьора на Ис-4 беше много слабо място, два пъти го изджасках там от им аняма 30 метра (и видях че съм оцелил по обелената боя) нъц ефект
Отворих го, няма много разлика като поведение спрямо D2 - пак е бааавееееен и троооомаааав. Не съм отворил още ъпгрейдите за двигатели, но не очаквам да стане много по-добре. На хартия има по-висока максимална скорост, но толкова дълъг прав и равен участък не намерихkamos написа Виж мнениеМного е бърз Тетрарха.Обаче тея френски машинки D1,D2,AMX 38 са много бавни.Едва-едва кретат по бойното поле.Един въпрос-някой използвал ли го е тежкия френски танк B1?
Стар виц: Как се спира френски танк? Като застреляш тия, дето бутат отзад.
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
С В1 за 72 боя имам само 40 унищожени противника,но почти тройно повече поразени,дето друг ми ги доубива.Стреля точно и бързо,добра броня,но няма мощ на оръдието.Бавно трупа опит по тази причина.Като се бутнеш в някоя падина и покажеш само малката си куполка е много трудно уязвим.Много рефлектва на купола.kamos написа Виж мнениеМного е бърз Тетрарха.Обаче тея френски машинки D1,D2,AMX 38 са много бавни.Едва-едва кретат по бойното поле.Един въпрос-някой използвал ли го е тежкия френски танк B1?
Виж,BDR G1B може да се играе ъпгрейднат.90 мм оръдие има мощ близка до базовото на Т29,с 2 изстрела отнася КВ например.Точно е на всички дистанции(както повечето френски до този клас),но презарежда мноого бавно за разлика от тях .Бронята му е добра,както и скоростта по права.Но да не дава господ да завиваш.А и е толкова висок с тоя чайник на купола,че се чудя как не се преобръща сам в движение.
Comment
-
Значи малко скромен опит от вчера. С АМХ-38 отврат, ама пълна отврат. Вярно, че поне 30 пъти ме целнаха в предната броня преди да ме наобиколят и довършат. Бавен, тромав, слаба огнева мощ. Поне бастисах един ПЦ38. С Тетрарха от 2 игри трима унищожени. Челната броня ми се види устойчива. Ще зарежя всякакво развитие по руска линия. Този бръмбъзък много ме кефи.
Comment
Comment