Заеби го това малкото,може да те кефи ,но няма перспектива. Френското Renault FT е почти същото.Ще му се отиграеш. Карай напред към тиър 10 на ТТ.Играта става интересна едва след тиър 7-8 (зависи от класа).А и парички ще ти трябват,те се вадят добре минимум с тиър 5.По-ниските класове нямат огнева мощ да направят пораженията необходими за добри пари,докато високите (от 8 нагоре) са скъпи като ремонт и снаряди.На МС-1 обикновено нямаш за противници СУ и ПТ артове,а без тях играта не е пълноцена.И си дръж един слот в хангара празен за първите Франсета.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
das reich ss написа Виж мнениеРаздялата ще бъде тежка, но ще опитам. А в клан с танк тиър 4 мога ли да вляза. В български?
Comment
-
За да гледате replay:
Трябва да излезете от играта - затваряте клиента, демек.
Double click върху replay-a стартира възпроизвеждане.
Малко куцо е направено, ама.. ба ли ги."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Спадна ми ентусиазмът, един Т-50, аз съм със съвсем наточен Т20, на абатството съвсем ан равно, бум от има няма 100 метра...рикошет...той твъгва д абяга...аз пак - бум....не го пробивам...викам си тая въшка ще я газим....настигма го, блъскам го (на него естестиси нищо не му става) от упор, бум, рикошет......а Т20 с 90 мм оръдие на съвсем равно място
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеНа кой сървар беше ? Позагубих му нишката.Аз на руския още не съм в клан.Ето и нещо новичко от там .
http://worldoftanks.ru/news/697-meet_french/
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеТочно в клан съм.Отиваш през гуглето на worldoftanks eu бг клан и то ти вади клановете.Избираш си влизаш им в страницата,подаваш молба и чакаш.Поне аз така направих и веднага ме тикнаха в някакъв за малки нива."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Извадка от wotdb.ru, за танка BDR G1B - тежък тиър 5:
Тяж¸лый танк BDR G1B
Конструкция нового танка была предложена инженерами Baudet-Donon-Rousell в июне 1938 года. Однако, даже проект машины разработан не был.
Откъде тогава аджеба имат параметрите на танка...?
Бахти, добре си беше преди година и нещо, имаше само немски и руски танкове, без особени извращения..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment