Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Заеби го това малкото,може да те кефи ,но няма перспектива. Френското Renault FT е почти същото.Ще му се отиграеш. Карай напред към тиър 10 на ТТ.Играта става интересна едва след тиър 7-8 (зависи от класа).А и парички ще ти трябват,те се вадят добре минимум с тиър 5.По-ниските класове нямат огнева мощ да направят пораженията необходими за добри пари,докато високите (от 8 нагоре) са скъпи като ремонт и снаряди.На МС-1 обикновено нямаш за противници СУ и ПТ артове,а без тях играта не е пълноцена.И си дръж един слот в хангара празен за първите Франсета.

Comment

Раздялата ще бъде тежка, но ще опитам. А в клан с танк тиър 4 мога ли да вляза. В български?

Comment

Не вярвах че ще го кажа, но пача майми харесва, особенно пък блатото, тъкмо изядох едн акамара врази, и ако неме бешу пуфнало нещо още в началото (или наш или арти стрелящо на посоки) още щях да изям.

Comment

das reich ss написа Виж мнение
          Раздялата ще бъде тежка, но ще опитам. А в клан с танк тиър 4 мога ли да вляза. В български?
          На кой сървар беше ? Позагубих му нишката.Аз на руския още не съм в клан.Ето и нещо новичко от там .

Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

Comment

За да гледате replay:
            Трябва да излезете от играта - затваряте клиента, демек.
            Double click върху replay-a стартира възпроизвеждане.

Малко куцо е направено, ама.. ба ли ги.
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Спадна ми ентусиазмът, един Т-50, аз съм със съвсем наточен Т20, на абатството съвсем ан равно, бум от има няма 100 метра...рикошет...той твъгва д абяга...аз пак - бум....не го пробивам...викам си тая въшка ще я газим....настигма го, блъскам го (на него естестиси нищо не му става) от упор, бум, рикошет......а Т20 с 90 мм оръдие на съвсем равно място

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                На кой сървар беше ? Позагубих му нишката.Аз на руския още не съм в клан.Ето и нещо новичко от там .

http://worldoftanks.ru/news/697-meet_french/
                Европейският. Не се ли в клан на този сървар.

Comment

Точно в клан съм.Отиваш през гуглето на worldoftanks eu бг клан и то ти вади клановете.Избираш си влизаш им в страницата,подаваш молба и чакаш.Поне аз така направих и веднага ме тикнаха в някакъв за малки нива.

Comment

А не е ли идеяата човек да е в клан който е на картата ...

Comment

Koгато порасне до определен клас,даващ му шанс за реално участие в клановите битки,да.До тогава,за да не скучае,го пускат да се учи в субкланови формирования за нубеци.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                        Точно в клан съм.Отиваш през гуглето на worldoftanks eu бг клан и то ти вади клановете.Избираш си влизаш им в страницата,подаваш молба и чакаш.Поне аз така направих и веднага ме тикнаха в някакъв за малки нива.
                        Epics?
                        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

BGTC

Comment

E8 с гаубица е нещо страшно:
                            Battle: Mountain Pass 25 декември 2011 г. 15:06:46 ч.
                            Vehicle: M4A3E8 Sherman
                            Experience received: 5*865 (x5 for the first victory each day)
                            Credits received: 25*919
                            Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Sniper

Comment

13 oт 14 са ми попаденията, май лекият танк ще го оцелих, гадинката мръсна беше тръгнала да спасява щуговете.

Comment

Извадка от wotdb.ru, за танка BDR G1B - тежък тиър 5:

Тяж¸лый танк BDR G1B
                                Конструкция нового танка была предложена инженерами Baudet-Donon-Rousell в июне 1938 года. Однако, даже проект машины разработан не был.

Откъде тогава аджеба имат параметрите на танка...?

Бахти, добре си беше преди година и нещо, имаше само немски и руски танкове, без особени извращения...

Comment

Working...
                                X