Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

голяма гадост, особенно когата ношаият отбор го раздава убер неорганизрано...вчера ан една карат, питам аз "на дясно ли" и как се паднех на умници "а мож еи на ляво" или "от всякъд еможе" и други подобни бисери....инач еме канеха от някаъв взвод, но аз нещо с ебях заблеял и изпиряса поканата.
    Ъъъъ, колко често се срещат Мишки по битките?

Comment

И аз мразя като всеки си прави каквото си иска.Според мен винаги работи танковете да соят на групи по-големи и да кажем - левия фланг отдържа,а десния напада и обхожда врага в гръб.
      Иначе се чувствам неприятно като с едно БТ-7 излизам на някакав КВ и просто откъдето и да го уцеля не правя нищо,само се въртя като идиот и бягам.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
        голяма гадост, особенно когата ношаият отбор го раздава убер неорганизрано...вчера ан една карат, питам аз "на дясно ли" и как се паднех на умници "а мож еи на ляво" или "от всякъд еможе" и други подобни бисери....инач еме канеха от някаъв взвод, но аз нещо с ебях заблеял и изпиряса поканата.
        Ъъъъ, колко често се срещат Мишки по битките?
        Ами зависи какво ниво танк цъкаш. Ако цъкаш Т10 ще ги виждаш почти всяка битка. Веднъж бяхме 3 х Т30 с-у 2 х Мишо, разкъсахме ги понеже бяха неориентирани.

А иначе в сериозните кланови битки са само ИС-7, Мишо и Т30 (и Е-100 вече).
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Е аз съм до 5-6 ниво, и четсно казано не виждам голямо сми от самоцелното катере нагове, все си с противници от твоят ранг...mene primerno nqkak mnogo me kafi da si igraя с нещата 2-3 ниво, поради което си ги и пазя

Comment

O-о-о-о-о рибарскят бряг е определено много приятна карта

Comment

Imperial написа Виж мнение
              А иначе в сериозните кланови битки са само ИС-7, Мишо и Т30 (и Е-100 вече).
              Мда, хората май се преориентират от Мишки към Е-100.

Е-100 е като че ли една идея по-повратлив и маневрен от Мишо, има по-мощно оръдие, а и е по-малогабаритен. Когато се возя в Мишо съм идеалната цел на артилериите - единствената ми надежда е да ме объркат с къща и да не стрелят по мен
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Аз си мажа с Кралското Тигърче и ми остават само още 65 000 екс. до Е-75!

Comment

aiwara написа Виж мнение
                  Аз си мажа с Кралското Тигърче и ми остават само още 65 000 екс. до Е-75!
                  Ако КТ ти допада, Е-75 ще ти хареса още повече. Държи се по същия начин, има повече и по-добра броня и по-зло оръдие
                  "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Фууум какви безмозъчни тикви значи, хем го гледаш с адвансет танк, ис и мислиш че има опит, на степта, тръгваме 3, един изпандна но ние смачкахме 4, и сме почти до базата, но псоелдният ми трепна водача, респективно загубих скорост, пиша му аз "не бързай изоставам" нъц, гледам едно КВ, пиша му "зад тебе" тръгвам да се въртя, стрелнах го даже но то ме отвя.....и хем съм му казал на тиквеника къде еонова, той се върти като улав... и умря...и ние загубихме....ще трябва да се джойна към отбор, че иначе се окепазява играта

Comment

В отбор си е друго... сработен, координиран взвод може сам да обърне битката.

Comment

И мач мейкинга плаче за промяна, айде има карти дето всички ги мразят (като мированка и карелиа) ама са си еднакви за всички, но вчера колктопъти се пусках с артилери все в химелсдорф (или както там се казва) ме пуска, дето е абсолютно невъзможно да се играе като такава, освен като ТД което е "ела вълчо изяж ме"...а хетцера е гати гнуста, стрелям го едно такова от 20 метра и не го пробивам ...с любимият си Т14...много ме кефи този танк...ама от 20 метра...не че то ме пробиваше....на моето направление бяха 3 тамън, първият го резнах, скрих се зад корпуса му и тъкмо ми скъсаха веригата и се появи още един бумнах го, той запецна на 20 метра и почнахме да си се стреляме...сигурно щях да стана и снайперист и стоманена стена, като нито аз на него нито той на мене нещо правеше...но се появи още един и ме резна отстрани...ще ртябва на тази машина боекомплекат да си го направя НЕ хеви, и разни подобни да ги мъча с тях

Comment

Вече имам и Е-50.

Следва да продължа и завърша Тигър - КТ - Е-75 - Е-100 линията.
                          albireo написа
                          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Nqkoj da подскаже как се пуска тренировъчна битка?
                            Иначе вчера едн абитка много ем зарадва, аз си бях с шърмана (много приятна машинка, сложи; съм си разни екстри и ще си го пазя да си цъкам с него) още докато течаха 30-те секунди един тип с тежка ашинка пита "кой ще ме съпортва' аз ву пиша "с тебе съм", на планинският проход, долна база, тръгваме от ляво, два пз 3/4 се присламчиха ама единият даде фира, другият някъде сЕ мотаеше около нас.как да е, прегазихме каквотоимаше пред нас и бродро капнахме чуждата база, голям геф да сеиграе координирано....а не същият ден на абатството по дясната аляя, вися аз в храстите, едват 3 наши джигита, подвинават ем и право в засадата, докато мръдна да им помогна те вземат чеумиркат и ме оставят сам срещу 5....а е съвсем очевидно че аз не стоя случайно там.....

Comment

Може ли да пишеш малко по-бавно, че в един момент се получава gibberish...

Тренировъчна битка се пуска ако имаш с кого да тренираш, сам не става. Иначе виж под големия червен бутон където пише standard battle, цъкаш и виждаш какви опции имаш.
                              albireo написа

Comment

не е от скороста на писане, но не ми сеобсъжда тук.
                                Иначе много неприятна изнендада/констатация, тези играли с американски среди танкове знаят че с грант се стреля само с казематното оръдие, куполата е за красота...а вчера по най-неприятен начин констатирам че за франският тежък Б1 това ен важи, той си стреля с куполата, много странен двоен стандарт.

Comment

Working...
                                X