World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • 1951
    Airman
    • Aug 2006
    • 2910

Някой може ли да ме упъти каква е приличната компютърна конфигурация за WoT.
    Под прилична разбирам играта да върви безпроблемно на средно високи настройки.
    Видях какво пише на сайта им, но все си мисля, че реалния опит ще е по-добър ориентир.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• feersum
      Петнохолно алкно
      • May 2011
      • 1270

1951 написа
      Някой може ли да ме упъти каква е приличната компютърна конфигурация за WoT.
      Под прилична разбирам играта да върви безпроблемно на средно високи настройки.
      Видях какво пише на сайта им, но все си мисля, че реалния опит ще е по-добър ориентир.
      От многоядрена машина няма смисъл, защото играта не е оптимизирана да ползва повече от едно ядро. Също и повече от 2 гб памет нямат значение - играта не ползва повече от това.
      При мен на двуядрен Intel на 2.75 гигахерца с NVidia 9600 я играя на почти максимални настройки, като кадри ми държи средно около 30-35/сек.
      На втората машина - едноядрен 3-гигахерцов Intel с NVidia 8600 или по-слаба (не помня конкретно) върви на средни настройки с около 20-25 кадъра/сек - изводът за мен е, че видеокартата оказва доста видимо влияние.
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• 1951
        Airman
        • Aug 2006
        • 2910

feersum написа
        От многоядрена машина няма смисъл, защото играта не е оптимизирана да ползва повече от едно ядро. Също и повече от 2 гб памет нямат значение - играта не ползва повече от това.
        При мен на двуядрен Intel на 2.75 гигахерца с NVidia 9600 я играя на почти максимални настройки, като кадри ми държи средно около 30-35/сек.
        На втората машина - едноядрен 3-гигахерцов Intel с NVidia 8600 или по-слаба (не помня конкретно) върви на средни настройки с около 20-25 кадъра/сек - изводът за мен е, че видеокартата оказва доста видимо влияние.
        С две думи да си търся по-мощна видео карта, защото другото го докарвам.

А има ли проблем с лага до руския и европейски сървър? Горе-долу колко връзка яде?

Comment

• feersum
          Петнохолно алкно
          • May 2011
          • 1270

1951 написа
          С две думи да си търся по-мощна видео карта, защото другото го докарвам.

А има ли проблем с лага до руския и европейски сървър? Горе-долу колко връзка яде?
          За руския не знам, не съм пробвал. Европейския - рядко ми качва над 50-60 милисекунди, средно около 30 - на Мегалан съм. Иначе редовно играя докато имам пуснати торенти, нямам проблеми.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• tconiotconev
            майор
            • May 2007
            • 412

От няколко дена разцъквам яко играта, като играя основно в руския сървар. Между другото ми прави впечатление, че когато се изтърва и пиша на български някой реагира малко остро а други дори учудено и дори те подкрепят в боя. Днес попадам в една ситуация като помолих за помощ на български , а масата реагира с негативизъм, като картата бе рибарското пристанище. Заех позиция зад една къща и за мой огромен късмет срещу мен тръгнаха всички тежки танкове на противника. Видях ги и помолих за помощ, но вместо да дойде и някой да ми помогне всичко взе, че избяга на другия фланг.Започнах престрелката, като се подавах от едната страна. В последствие решиха да ме атакуват от другата , но ги усетих и отново им нанесох много поражения, но накрая се усетиха и ме атакуваха от две страни като се наложи да се разправям с един ИС 3, който бе подпомаган от другите. Получих 5 попадения и ме унищожиха. Равносметката от боя ми бе 3 поразени , 4 обезоръжени и 7 повредени машини. Ядосах се им написах на български, че са тъпунгери, който ме оставиха сам да им пазя и удържа десния фланг , а те не ми пратиха дори и помощ.

Comment

• 1951
              Airman
              • Aug 2006
              • 2910

Благодаря feersum! Надявам се до края на месеца да се присъединя.

Comment

• feersum
                Петнохолно алкно
                • May 2011
                • 1270

Надявам се да съм бил полезен.

Битка от преди малко:
                Победа!
                Битка: Арктика 06 декември 2011 г. 22:26:25 ч.
                Танк: VK 3601 (H)
                Опит: 3*846 (удвоен за първата победа за деня)
                кредита: 44*953
                Постижения в битки: Воин, Медал Бюлтер, Най-добър стрелец, Снайперист

http://prikachi.com/images/435/4116435u.jpg
                http://prikachi.com/images/432/4116432w.jpg

Конично оръдие със златни снаряди. 20 изстрела - 20 попадения

Comment

• Gaden Gogi
                  The Voice of Reason
                  • Oct 2003
                  • 10940

опУлих се и Озверих се, един Е-75, изманеврирах с чисти новият си двигател на М6, излезнах му в груб, от 40 метра, в задника...и не го пробивах, е вярно като се прицелх еосноват ана ленивеца го дупнах, ам ато се осети че му се радвам и тругна да с еобръща...но нашите с евъползвах аот това че го залисах и доприпкаха...но от ЧЕТИРЕДЕСЕТ метра, в задният лист, с 90 мм оръдия, и да не го пробия....

Сег апогледнах, явно е трябвало да го цепна в куполата

Comment

• Imperial
                    Мошенник
                    • Jan 2003
                    • 12066

Задния лист на Е-75 е не само дебел, ами и с остър наклон. Гаден капан за незапознатите.
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Gaden Gogi
                      The Voice of Reason
                      • Oct 2003
                      • 10940

наклона не беше проблем, аз му идвах не само отзад ами и от оло, катерех се по баира на Ел Нещо си, нашите минаваха по северният път а аз бях слезнал в долината и под прикритието на едн аскала стрелях по варазит екоито атакуваха, после нашит епродължибна по пътя, аз минах направо и му излезнах в гръб на това...

Comment

• Gaden Gogi
                        The Voice of Reason
                        • Oct 2003
                        • 10940

Чудесата в тази игра нямат край, Хумел, от има няма 100 метра, на равно на степите ми даде рикошет от 90 мм оръдие на Т20.

Comment

• Imperial
                          Мошенник
                          • Jan 2003
                          • 12066

Е, такива неща се случват. Снарядът едва го е закачил и е отскочил. Т.е. разминал си се с неулучване съвсем за малко, но то е точно колкото да отскочи снаряда.
                          albireo написа
                          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Deimos
                            Admin
                            • Jan 2003
                            • 796

хах снощи с още две приятелчета пробвахме platoon T-50ки, няма такава гавра, като се врежеме със 60 между лошите и става шаш и паника, аз съвсем собственоръчно си пречуках един ИСУ-152, който беше имал неблагоразумието да остави достатъчно място за маневриране около него и да се отдели от основната им група, отнесе двайсетина снаряда преди да гръмне де, ама пак си е 8ми Tier животното.
                            Общо взето на по-широките карти ако сме двама-трима координирани, артилериите им не доживяват да стрелнат повече от веднъж
                            <<..........>>

Comment

• feersum
                              Петнохолно алкно
                              • May 2011
                              • 1270

Ужас, много ги мразя такива, особено като съм артилерия... а отборът редовно ги проспива и ги пуска да вършеят в тила

Comment

• bigbeer
                                махмурлия
                                • May 2007
                                • 1335

feersum написа
                                За руския не знам, не съм пробвал. Европейския - рядко ми качва над 50-60 милисекунди, средно около 30 - на Мегалан съм. Иначе редовно играя докато имам пуснати торенти, нямам проблеми.
                                На руския върви най-прилично.Качва ми до 160 fps,обичайното е ок.110-125 със стара карта(най-старите Phenom II/X6 Quad Core 2GB) на почти 3 години.Нета ми е на Близу - новия оптичен пакет,не знам дали е от значение.На европейския учудващо е малко по-слабо 100-120 fps.Най-тегаво на американския,75-90 рядко над 100.

Comment

Working...