World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Gaden Gogi
    The Voice of Reason
    • Oct 2003
    • 10940

някой обичат концентрати, някой обичат слаби ракии...а други са дори на безалкохолни

Uploaded with ImageShack.us
    Mного приятна битка, ако нашите не бяха капнали щях да опаткам и този дето ми е на екранан и още един го бях видял къде се крие.

Comment

• bigbeer
      махмурлия
      • May 2007
      • 1335

Gaden Gogi написа
      Aз също го харесвам, и ще си го оставя в гаража, това първият Пз3, тъкмо си взех вторият и ще го тествам...и повече не смятам с германската линия да се занимавам, нагое са разни грозни фантасмагории.
      Всички характеристики и названия,естествено са пригодени към изискванията на играта.И все пак не бих нарекъл Пантерите,нито Тигрите "грозни фантасмагории".А и двете направления са сложени на клона на Pz III.Повечето "фантасмагории" са строени и реално тествани.До колкото помня Pz III/IV служи за основа на голямо семейство Щуг-ове.ВК30001/2 се доразвиват ...,ВК3601 е мислен за прототип.За разлика от примерно съветските фантасмагории,тези поне за тествани обстойно и са доразвити.Жалко е,не че са наложили тези в играта,а,че са пренебрегнали огромното богатство на сащианските разработки.Цялата френска школа също липсва,а е основна през голям период от развитието на танкостроенето.Британската линия на идеи и проекти е много по-интересна от показаните примерно.

Comment

• Gaden Gogi
        The Voice of Reason
        • Oct 2003
        • 10940

Фантасмагория е тигът съ с70 калиброво оръдие, пантера със 100 калиброво също...имаш ли идея колко отратителна точност ще им атова чудо? фанатсмагория е Пз 4 с кулат а скоято трябва да се играе...това дори да бъде направено машинат аедва ще пълзи, а в играт атакова едно ми надбягва шърмана...Идеята е че за да се играя дори с таква реална машина то тя трябва да е с фантасмагорично оборуване, което на мен ене ми харесва, затова си играя с тезикоито намирал за поне малко истински

Comment

• bigbeer
          махмурлия
          • May 2007
          • 1335

Малко са попрекалили със стъкмистиките,за да паснат на играта.Но никой не те кара да слагаш оборудване на танк,което смяташ за неприемливо.Имат си всички реални опции.В момента имам и Шърман и 4-ка и не смятам,че 4-ката е по бърза на терен.Особено в мочурищата на Ласвил ли беше,едва пълзи.А маневреността и е направо липсваща.От друга страна,пусни се с М4А3Е8 и тогава да говорим за скорост,маневреност и мощ на оръдието .Нима бронирането на М4А3Е2 е реално ? А 105ммм му оръдие ?

Comment

• Gaden Gogi
            The Voice of Reason
            • Oct 2003
            • 10940

Така са я пасанали че да ги разцелуваш. Аз да съм казал че някой нещо ме кара? обаче да с емъкнеш с КВ примерно в оригиналнат аму конфигурация си е мазохизъм, голям при това. Аз точно затова играя с машини които оставайки реални все още стават з аигра. Колкото до Пз4 от един отбор сме, тръгваме с началото набиткат а, и той ми дърпа, всичките ми шърмани с амакс уогрейднати и екипажите са на 100%. Иначе си има и базовият и Е8, и с двата играя много, базовият ми е по-забавен обаче. Бронирането на Джъмбото е реално..на някой места, нереално е това н аМ36, колкото до 105 мм, това е гаубица и си е съвсем стандартна за шерманите, както и 75 мм на М5, Да бяха сложили ИСТИНКО 105 мм (демек това от израелските танкове) тогава пак би било реално, дори по реално от битка на шермани в която се появява тип 59.

Comment

• bigbeer
              махмурлия
              • May 2007
              • 1335

Не знаех,че френската люлка,монтирана на стари шасита от рециклирани Шърмани минава за "истинско 105мм".Бих го приел за принудителна стъкмистика.При всичките засечки и дефекти които дава на оригиналното френско шаси.....знам ли,не съм се задълбочавал в детайли.Колкото до бронята на Джъмбото имах предвид как нереално дърпа и маневрира с такова брониране,а не колко милиметра е самата броня.Нека не забравяме,че това е само игра и целта и не е да бъде максимално реалистична,а да се играе леко и без бъгове.За това е нужна елементарна схема на битките,от там и различни категории танкове в една битка.Колкото до китайската шитня и мен ме дразни.Искам си Франция и Британия като 4-та и 5-та нация,а не тези измислени истории.Искам и разработките на ФРГ да продължат линията на развитие от Пантерите и Тигрите,но...A oтносно реализъм.Ето кое е реализъм според разбиранията на разработчиците.

Акция «Эль-Аламейн». Подробности
              Команда разработчиков раскрывает подробности акции «Эль-Аламейн»

20 Октябрь 2011, 18:45

Уважаемые игроки, в честь масштабных сражений в ходе Второй мировой войны на территории Северной Африки, команда разработчиков подготовила специальную акцию «Эль-Аламейн». И уже сейчас мы раскрываем ее подробности:

1. Скидка в 50% на покупку танков, принимавших участие в битве при Эль-Аламейне: PzKpfw III, PzKpfw IV, Marder II, Sturmpanzer II, M3 Lee, M3 Stuart, M4 Sherman, M7 Priest, Valentine, Churchill. Не упустите шанс приобрести легендарные машины по выгодной цене!

2. В течение всей акции экипаж вашего танка обучается в 2 (!) раза быстрее. Сделайте ваших танкистов истинными асами своего дела! Об основных специальностях экипажа и его обучении можно прочитать здесь.

3. Скидки 50% на все дополнительное снаряжение, приобретаемое за золото:огнетушители, аптечки, шоколад, кока-кола, доппайки, ремкомплект, бензин… Продлите жизнь своему стальному монстру!
              Сроки акции: с 10:00 (МСК) 21 октября по 9:30 (МСК) 24 октября

Comment

• Gaden Gogi
                The Voice of Reason
                • Oct 2003
                • 10940

френското 105 мм е доста по истинско от примерно 100 калибровото 75 германско, и е стояла на танк, а преди това идеше реч за съвсем реалната 105 мм гаубица. Иначе френците ще са с повече измишльотини и от германците, все пак гоките практически ги няма като държава по онова време. Иначе реалното джъмбо не би трябвало да има проблеми с ускорението, все пак главното предавателно число е намалено, което коменсира ускорението, за сметка на максималната скорос...но не съм го пробвал, хача пари за глупости, като нов мардер, пз 3-ки...и екипировка...

Comment

• Gaden Gogi
                  The Voice of Reason
                  • Oct 2003
                  • 10940

Хе хе хе, крие се някаквъ льольо на лейквил на място където всеки знае че все някой се крие, прасвам си го аз профилактично с артилерията още в първите скунди, и тоя мо реве че съм бил чиитър

Comment

• Gaden Gogi
                    The Voice of Reason
                    • Oct 2003
                    • 10940

леле как са плъзнали чърчили, ама малко ли е, 30К дори при загуба

Comment

• Gaden Gogi
                      The Voice of Reason
                      • Oct 2003
                      • 10940

Нека Pz III да е слаба ракия...реално е същото като М5 само дето е по-бързо...по-трудно върти завои и се води средно, респективно ме пуска с по-нисък тиър машини, и е убер забавно

Фиуууу насам натам, и ако се внимава могат сумати врази да се трепнат, просто защото мога да стигна до тях преди другите, и съм заредил само фугаси

Comment

• Gaden Gogi
                        The Voice of Reason
                        • Oct 2003
                        • 10940

количеството експи подсказва че не съм ги доубивал ами си ги трепвах самичък...само мардера беше на 4%, ама той дори ми намали експито, аз се силех да капна базата.

Comment

• feersum
                          Петнохолно алкно
                          • May 2011
                          • 1270

Някой да е виждал мод, който да показва конкретно колко поражение съм направил на противника?
                          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Imperial
                            Мошенник
                            • Jan 2003
                            • 12066

albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• pkolev
                              редовен
                              • Jun 2009
                              • 168

Малък ъпдейт от мен

П4 наистина е доста добър избор измежду медиум тиър танковете. Макар и доста често да ме пуска с тиъри 7 и 8, пак успявам да направя по някой и друг фраг Рекорда за момента е 4, а цялостният ми рекорд е 7, направен с лекото PzKpfw 38(t). Много дразни мачинг системата. Може би не е лошо да свали границата в тази система, примерно да я ограничат на 1 тиър разлика макс. 7 или 8-ми тиъри тежки са абсолютно непробиваеми в челна проекция от оръдийцето на П4. Единствено ми остава да ги "кълва" изотзадзе и то докато не ме усетят Друга кофти черта на П4 е, че е тотално неповратлив когато не е на асфалт. В мочурищата и тревите е като шейна Така ли са и другите му събратя от тиър 5 по другите тех. дървета?

Иначе играта е доста зарибяваща. С трима колеги правиим платун битки и вчера открихме гадостта, че платуна е ограничен само до трима. Маса гадно, защото сме 5-ма общо и с бясна скорост се колим
                              Analog man...

Comment

• Gaden Gogi
                                The Voice of Reason
                                • Oct 2003
                                • 10940

За другите 5 тиър - Шерманът много хубаво се движи, и е повратлив, убер приятна машинка.Иначе е хубаво да т епуска срещу по-висок тиър, бумкаш ги с фугаци и вземаш много експи докато твоят Пз 4 примерно я издържи два 105 мм фугаса я не, докато издебваш примерно Тигър 2 и докато той се занимава с твоите другарчета (в висок тиър аз сам не се движа) го заобикаляш (шермънът е много повратлив) и (напъва ме пошла аналогия) и си го помпиш отзад с фугаси, първо някъде около задвижващотоколело, може двигатл д аму гръмняш, може и верига...пък ако е някоя голяма самоходка си е убер забавно....това най-често се получава в град...но за съжаление съотборниците обикновено ен се осещат че аз като с епоявя зад ъгъла всичко почват с мене да се занимават и е техен ред (на съотборниците) да излезнат и да се възползват от смута който създавам.

Comment

Working...