Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Снощи констатирах защо не стрелям добре, взех си (пак) мардер 2 и сега събилам за бусола. И забелязвам че при макс зумване ми сече и ен мога точно да позиционирам. Явно компирът които е взет за работене (поради което им амного процесор и още повече рам) не еподходящ за игра, ще трябва да ис взема видео.
Иначе много тъпа вечер, с мардера ме пускаше все с някакви нубове в моят отбор които успяваха да измрат з анорматив, на абатствот, тръгваме 4 покрай траншея...не сме стигнали и то средат а, гледам статистиката и сме вече 10:2 за лошите. същото и на комарин..докато стигна до моста и сме останали само 2-ма, хем съм с най-мощният двигател и доста бодро се движа. На високите тиъри се получват по-смислени битки, ама на ниските явно човек трябва да играе с нещо с което си е самодостатъчен, а ТД не е точно такова.
Колкото до моделите- мащабът е 1/350, новият ни диорам арейндж, смолни са, веригите са ецвани, и калниците, които не съм сложил, месинг 0,1 мм, всичко си е натурално на снимката, включая левчето Детаилноста е постигната 'щото съм сръчко. За сега тези са готови, прототипирал съм Тигър 2 и най-първият Шерман, за следващата серия съм намислил още. И съм заръчал на екипа да мисли как д анаправим дървета в него мащаб, но да с акато истински.
Comment
-
Браво Гоги!
Невероятна работа, заслужаваща искрено възхищение - просто са бижу.
Колкото до снощи, аз също връткам с Мардер на руския сега... Имах същите неволи като тебе и се отказа рано-рано, че ми развалиха кефа. Натокал съм го на макс, не успях само да пробвам 76 милиметрово, амо довечера ще има жертвиЕще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
feersum написа Виж мнениеЕвала, страшни ги бичиш
М/у другото, какво разбираш под "бусола"? Просветлената оптика?Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
Ясно, разбрах.
Пробвай го 76мм - разликата е забележима, доста по-силно бие, само мааалко по-бавно зарежда. На моя мардер сложих зареждачка и камуфлаж, за оптика нямам излишни пари, че още събирам за Е-100"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
CaptMick написа Виж мнениеЕ, то и аз нямам парици като се има предвид, че не ползвам златце. Понакупих туй-онуй от екстрите преди време и сега си ги менкам между машините без никакъв проблем.Last edited by bigbeer; 20-10-2011, 12:32.
Comment
-
Бусола наричам-Binocular Telescope.
Иначе аз го подминахмардера отдавна, ама сега нарочно си го купих пак, заради спомената много голяма далечинана виждане, иска ми се да се пробвам като снайпер. Иначе аз уж също събирам пари за Джъмбо, из за бусола на мардера...и май з аоще нещо което забравих...ама като ме напъват разни странични идея...все пак се играе за кеф. Тази седмица ще има пак специален уйкенд.
От сега като им гледам замислите ми звучат ТЪПО. как Т-25 и М36 ще са бонусни????? какво общо имат те с нея битка, вместо да пуснат чърчила и шерманите...та да си отиграяи някой от леките.
Comment
-
Играе ми се артилерия отново. В бета играх доста със Су-8, сега с Хъмел, но не много често. Искам по-висок тиър САУ, а точно съм събрал достатъчно опит на КВ-то. Какво ще кажете за С-51?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
С-51 на хартия звучи много добре, но реално е доста отвратително за игра, прекалено малкият ъгъл на въртене на оръдието е силно изнервящ, трябва постоянно да местиш цялата машина след което докато се прицелиш в нещо то или вече е унищожено или се е скрило. А 203-милиметровото оръдие е безумно неточно.
С GW Panther-a от друга страна е абсолютен кеф да се играе, дори на бетата където правеше същата щета като Hummel-a, за съжаление няма лесен начин за взимане като този с КВ-то, та и аз ще трябва да поцъкам още бая докато си я отключа пак.
Иначе за пари аз ползвам КВ с 152мм, единствения танк с който се надявам да ме пуснат срещу колкото се може по-висок Tier врази, при добра игра и победа лесно се правят по 20-25к без premium.<<..........>>
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеСпоред Вас какви екстри трябва да купя на Т-34? Аз съм се спрял на Tank Gun Rammer (-10% Load Time) и може би Binocular Telescope .
Comment
-
Deimos написа Виж мнениеС-51 на хартия звучи много добре, но реално е доста отвратително за игра, прекалено малкият ъгъл на въртене на оръдието е силно изнервящ, трябва постоянно да местиш цялата машина след което докато се прицелиш в нещо то или вече е унищожено или се е скрило. А 203-милиметровото оръдие е безумно неточно.
С GW Panther-a от друга страна е абсолютен кеф да се играе, дори на бетата където правеше същата щета като Hummel-a, за съжаление няма лесен начин за взимане като този с КВ-то, та и аз ще трябва да поцъкам още бая докато си я отключа пак.
Иначе за пари аз ползвам КВ с 152мм, единствения танк с който се надявам да ме пуснат срещу колкото се може по-висок Tier врази, при добра игра и победа лесно се правят по 20-25к без premium.
Много ми харесва широкият хоризонтален ъгъл на въртене на оръдието.
Сега не прави ли повече поражение от Хъмел-а?
КВ със 152 мм е машина за пари, но за съжаление ако пропусна някой враг от близко разстояние не успявам да стрелям пак... Предпочитам 107 мм.Last edited by feersum; 20-10-2011, 14:35."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment