Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Може би, ако си сложил ъпгрейднатата кула тя да не позволява слагане на по-старите оръдия.
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Сигурно, не не ми дава да си сложа по-старата...не че не мога да го продам и да си взема нов който да ъпдейтна по правилният начин, но ще трябва да се бъзикам за да си запазя екипажа....

Comment

Вманиачаваш се.
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Има територии по картата за клановите войни, които дават голям доход злато, това после се разпределя между членовете, така че не е задължително да се харчат пари за да се ползват златни снаряди в клановите войни.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

M-da, типична битка за Чърчил, последователно отвя Пз2Л с 50 мм, Грант и Су-76...и точно в него момент (бях приклещил един хетцер и ранен американски ТД баш до тяхнта база) ме подпука артилерия (а уж имахменаш скаут баш до тях) и ми скъса и двете вериги) оправих се с останли 50 хп, тръгнах да отмъщавам...и ме гръмнаха...но с този танк няма битка в която да не взема 2-3 с мене, при положение че е някое убер отврашение което отвява танк с едно попадение, но стреля бързо и мнооого точно...гледам битката е свършила, 1422 експи...аз ги повредих и онези двете самоходки дето ме дебнеха
            жалко че не успях на маркет гардън да изработя достатъчно парички (аз мислех че е и 26 включително)да му сложа екстри, но си мисля да махна рмъра някой ден и да го заменя за кутия инструменти, останалото вентилатор и оптика

Comment

Interesno, принт скриина не работи, а аз тъкмо се бях засили да се хваля, някакви идеикак може да се направи картинка на резултата от боя, или реплея да се сейвне...пак с Чърчил правихме геройства.

Comment

PrtScr работи, картинките се намират в главната папка на играта.
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

И мене това прозрение ме осени като станах, и дори ги намерих...по-късно ще покажа.

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_005.jpg
Views:	1
Size:	384.3 КБ
ID:	530196Click image for larger version

Name:	shot_001.jpg
Size:	393.0 КБ
ID:	530197Click image for larger version

Name:	shot_007.jpg
Size:	392.5 КБ
ID:	530198

Ето от мен 3 игри!

Comment

ama sledwaщаат страница от статистиките е по-интересна

Comment

Не се осетих да шотна тази която най-много ме зарадва вчера, но и тези двете (има изрезка от едната) показват как обикновенно се развива битка с Чърчил.
                        Конкретно на тази цялата стрелях много на автомат и явно целта е била скрита зад нещо, май беше панцер 3/4, точно в момента в който ги бях свършил онези килнатите и пълзях към селото в средата за да преслушам горичкат и го мернах, посочин на мерача "тамо са раите" и при индикация за зареждане си стрелях, но ме погнах адругите 4 мискини които се бяха копали в гората, аз изприпках зад една къща и се надлъгвахме, и и артилерията им ги погуби, глупав мискн, хем вижда че съм зад къща която ен може да бутне и продъжава да стреля в покрива...аз като съм артилерия в таква ситуация стрелям от страни, има вероятност да се повредят веригите, как да е, артилерията ги издаде къде пусийстват и моите съотборници допълзяха и успяха да ги трепнат преди мене.
                        Иначе онзи отрязък по-доло е от битка на рибарският бряг, ие типичен за точноста която се постига с този танк, в случаят 89.3%.
                        Единственто много неприятно нещо е че танка е твърде бавен, поради което не винаги остават достатъчно врази за мене, но съм си намислил днеска да пробвам комбинацията от лендлизовско масалце и махнат ограничител на оборотите, това обещава 15 % повече коне.
                        На градскакарта обикновенно не е чак толкова важно но на открито просто много бягат.

Comment

Ех, много недо*** пубери се навъдиха в играта, видят Чурчил и непременно трябва да почне да ръси мозък който очевидно му липсва...и това от моят отбор, последните дни са много....ама явно е всеобщо мението че щом си с това значи си убер загубен...и в тази битка много си го мислеха...ама като се пееше в една песен "много като тебе вече плакаха" хем половината битка стоях в едни храсти че ми се обадиха по работа и нашите избягаха напред...ама последният Пз4 беше просто жалък...дойде стрелна веднъж, аз му мушнах 5 той се ошашка горкият и тръгна д абяга, резултат- никакви попадения вече в мене...а аз си го напомпах...ха тъкмо погледнах, че аз съм бил най-резултатен в нашият скромен отбор

Comment

Uploaded with ImageShack.us
                            забравих картинката

Comment

Аз имам Ram II в гаража (със същото въоръжение), ама нямам време да цъкам малките танкове... събирам пари за Е-75 сега.
                              albireo написа

Comment

Пък аз почти само него цъкам, тъкмо му сложих и вентилатор, сега събирам за инструменти, оптика на него не му трябва...има още два боксарта да направя и пак ще поцъкам...и после ще направим кралски тигър за компания на тигъра по-горе.

Comment

Working...
                                X