Може би, ако си сложил ъпгрейднатата кула тя да не позволява слагане на по-старите оръдия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Има територии по картата за клановите войни, които дават голям доход злато, това после се разпределя между членовете, така че не е задължително да се харчат пари за да се ползват златни снаряди в клановите войни.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
M-da, типична битка за Чърчил, последователно отвя Пз2Л с 50 мм, Грант и Су-76...и точно в него момент (бях приклещил един хетцер и ранен американски ТД баш до тяхнта база) ме подпука артилерия (а уж имахменаш скаут баш до тях) и ми скъса и двете вериги) оправих се с останли 50 хп, тръгнах да отмъщавам...и ме гръмнаха...но с този танк няма битка в която да не взема 2-3 с мене, при положение че е някое убер отврашение което отвява танк с едно попадение, но стреля бързо и мнооого точно...гледам битката е свършила, 1422 експи...аз ги повредих и онези двете самоходки дето ме дебнеха
жалко че не успях на маркет гардън да изработя достатъчно парички (аз мислех че е и 26 включително)да му сложа екстри, но си мисля да махна рмъра някой ден и да го заменя за кутия инструменти, останалото вентилатор и оптика
Comment
-
Не се осетих да шотна тази която най-много ме зарадва вчера, но и тези двете (има изрезка от едната) показват как обикновенно се развива битка с Чърчил.
Конкретно на тази цялата стрелях много на автомат и явно целта е била скрита зад нещо, май беше панцер 3/4, точно в момента в който ги бях свършил онези килнатите и пълзях към селото в средата за да преслушам горичкат и го мернах, посочин на мерача "тамо са раите" и при индикация за зареждане си стрелях, но ме погнах адругите 4 мискини които се бяха копали в гората, аз изприпках зад една къща и се надлъгвахме, и и артилерията им ги погуби, глупав мискн, хем вижда че съм зад къща която ен може да бутне и продъжава да стреля в покрива...аз като съм артилерия в таква ситуация стрелям от страни, има вероятност да се повредят веригите, как да е, артилерията ги издаде къде пусийстват и моите съотборници допълзяха и успяха да ги трепнат преди мене.
Иначе онзи отрязък по-доло е от битка на рибарският бряг, ие типичен за точноста която се постига с този танк, в случаят 89.3%.
Единственто много неприятно нещо е че танка е твърде бавен, поради което не винаги остават достатъчно врази за мене, но съм си намислил днеска да пробвам комбинацията от лендлизовско масалце и махнат ограничител на оборотите, това обещава 15 % повече коне.
На градскакарта обикновенно не е чак толкова важно но на открито просто много бягат.
Comment
-
Ех, много недо*** пубери се навъдиха в играта, видят Чурчил и непременно трябва да почне да ръси мозък който очевидно му липсва...и това от моят отбор, последните дни са много....ама явно е всеобщо мението че щом си с това значи си убер загубен...и в тази битка много си го мислеха...ама като се пееше в една песен "много като тебе вече плакаха" хем половината битка стоях в едни храсти че ми се обадиха по работа и нашите избягаха напред...ама последният Пз4 беше просто жалък...дойде стрелна веднъж, аз му мушнах 5 той се ошашка горкият и тръгна д абяга, резултат- никакви попадения вече в мене...а аз си го напомпах...ха тъкмо погледнах, че аз съм бил най-резултатен в нашият скромен отбор
Comment
Comment