Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
сега като рестартират тестовият сървър ще си го взема да тествам...вече пробвах СП, сега е ред на това....а предвид че е евтино може дори без тест да го взема, по форумите четох че докарва двойно на нормалните от този тиъ, зачи поне 30К чисто с нормален акаунт...а както е открит и не може да му се сложи вентилатор остават два слота за оптика и евентуално дотиквач...или рогатка, дотиквач и мрежа...с рогатката ще докарва към 500м, жалко ч ен епише колко му се върти оръдието и ще трявба първо да тествам, че ако е малко всеки път ще трябва да се чака за оптикат ада фокусира.
Comment
-
ceco73121 написа Виж мнениеис7 об261 с които не играя- играя с ису152и об704 благодаря за съвета но май ще остана за сега тук с малките е голям гот
И пълния текст на евентуалните промени на ингилизки
и на руски
Last edited by bigbeer; 18-07-2012, 20:53.
Comment
-
Zerg написа Виж мнениеА някакви впечатления или отзиви за Marder III има ли някой?Няма друг такъв снайпер просто...много яка машина, но не е за всеки...трябв апърво да я "разбереш"...първият път когато я играх едва я изтраях докато допълзя до хетцера....
Comment
-
хм... имах предвид Marder III от новия пач,не Marder II,който ми е любимец http://worldoftanks.ru/dcont/fb/medi...%28ru%29_r.jpg
Comment
-
А някакви впечатления за новите Тиер 10 разрушители имате ли?
Впечатлението ми от JT е че е добра машина, но ниската мобилност и големият му профил го ограничават откъм действия и често съм силно ограничен откъм избиране на тактика.
Новите разрушители как са с мобилността, камуфлажа и най-важното оръдията им как са балансирани спрямо бронята на Тиер 10 тежките танкове.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Нова Q & A сесия с шефа на WG:
В этом выпуске Сергей Буркатовский рассказывает о британских танках, о физике и новом рендере. Приятного просмотра! Заходи на наш сайт: https://tanki.su/Возв...
Има кадри с някои британски танкове и мъгляви обяснения какво ще представляват.
Пач 8.0 ще включва по-хубава графика и (вероятно!) новата физика. Ще се появи през есента. А британското дърво идва в 8.1 след това.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Има ли начин да докладвам на екипа на WoT за съмнителен играч ?
Във форума не успях да открия такава тема или раздел, а оплакването в играта без да е придружено от повторение не е от особена полза.
Възможно е човекът просто да е изключително голям късметлия, но това което направи изглеждаше доста съмнително.
Играем на Лейквил, като във всеки отбор има по една артилерия, в нашия отбор това съм аз с GW Panther. Заставам откъм долината като моите играчи първи стигат до хълмчето в средата и от другата страна няма никой.Появяват се два тежки танка, но са доста назад и изобщо не са близо до централното хълмче.
От започването на играта не съм мърдал не съм и стрелял, противниковата артилерия стреля без да има разкрит наш танк и улучва един StugIII на популярното място за засада на височината.
Аз не стрелям и се опитвам да проследя откъде дойде изстрела, при което получавам директно попадение от противниковата артилерия.
Не бях застанал на най-популярното място на този фланк не бях и в храст, така че той да се пробва да цели популярни храсти.Бях в средата на нищото и получих директно попадение.
Първият изстрел е напълно възможен почти всеки си пробва късмета тъй като там винаги има застанали разрушители, но вторият му изстрел, който ме улучи или беше невероятен късмет или играчът мами по някакъв начин.
Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment