don4o написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
-
Angelmr написа Виж мнениеАко някой танк може да го носи, то задължително се слага стабилизатор.
Comment
-
За тежък танк винаги комбинацията е вентилация, стабилизатор дотиквач. Среден танк може да има нужда и от оптика. Тогава дотиквача отпада. Понеже оптика ползват снайпери които стрелят и бягат. А възможността да нанесеш първи изстрел и да се изнесеш е ключова за среден танк. Така че среден без стабилизация, или бързо преицелване за тези които нямат стабилизатор, не е адекватно оборудван. Бинокли и мрежи на тежък танк е малоумие да се слагат, но са почти задължителни за разрушителите. Там обаче не можеш да слагаш стабилизатор. Така че за мен дилемата е какво да слагам на разрушителите. За тежките и средните е ясно.
. някой път избора се колебае между стабилизатор и вентилация или стабилизатор и оптика.
Comment
-
Аз оптика съм сложил само на леопард прототипа и не мисля да слагам на друг танк, освен ако един ден не додрапам до батчат. Оптика може да слагат на френските тежки, или може би на Т57, на които не може да се сложи дотиквач и без това, но дори и тогава бих предпочел стабилизация+подобрен прицел, просто оптика на тежък танк е рядко безполезно нещо. На тежък танк, който се предполага че трябва да се бие в близък бой, не знам какъв играч ще му сложи оптика вместо стабилизатор. А снайперите тежки до един разчитат на друг да им свети и пак способността за бърз изстрел е далеч по-важна. Оптиката добавя страшно малко към възможностите на един танк, чиято основна роля е да осигурява пробива по защитено направление. Той или ще се бие в група от малка дистанция, или друг ще му свети. Тежък танк оставен сам на себеси, който разчита сам да си свети, няма да оживее дълго. За това на всички тежки танкове единствената използваема комбинация е вентилация, дотиквач и стабилизатор/подобрен прицел.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеАз оптика съм сложил само на леопард прототипа и не мисля да слагам на друг танк, освен ако един ден не додрапам до батчат. Оптика може да слагат на френските тежки, или може би на Т57, на които не може да се сложи дотиквач и без това, но дори и тогава бих предпочел стабилизация+подобрен прицел, просто оптика на тежък танк е рядко безполезно нещо. На тежък танк, който се предполага че трябва да се бие в близък бой, не знам какъв играч ще му сложи оптика вместо стабилизатор. А снайперите тежки до един разчитат на друг да им свети и пак способността за бърз изстрел е далеч по-важна. Оптиката добавя страшно малко към възможностите на един танк, чиято основна роля е да осигурява пробива по защитено направление. Той или ще се бие в група от малка дистанция, или друг ще му свети. Тежък танк оставен сам на себеси, който разчита сам да си свети, няма да оживее дълго. За това на всички тежки танкове единствената използваема комбинация е вентилация, дотиквач и стабилизатор/подобрен прицел." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
Оптики и бинокли на тежки танкове ползват дълбоките кампери стоящи почти в базата с кралски тигър примерно. Ако ти е такъв игровия стил хубаво, но си в тежест на отбора тогава.
Ако си останал сам на фланг с тежък танк, бинокъла няма да те спаси. Но с подходящия избор на позиция можеш да удържиш независимо от по-малкия си обзор. Обаче липсата на вентилация или стабилизатор примерно няма да ти позволи да нанесеш първия изстрел когато е интензивната битка и ще е по-вероятно накрая да останеш сам на фланга, просто понеже няма да си помогнал достатъчно на отбора. Всеки сам си решава как да играе но е наистина глупаво да клечиш в храстите с квас.
Едит: сега пиша от таблета, но после като седна на компютъра ще пусна един риплей в който се вижда как ст1 отстоява позиция без да има каквото и да е предимство във визуалния обхват.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеОптики и бинокли на тежки танкове ползват дълбоките кампери стоящи почти в базата с кралски тигър примерно. Ако ти е такъв игровия стил хубаво, но си в тежест на отбора тогава.
Ако си останал сам на фланг с тежък танк, бинокъла няма да те спаси. Но с подходящия избор на позиция можеш да удържиш независимо от по-малкия си обзор. Обаче липсата на вентилация или стабилизатор примерно няма да ти позволи да нанесеш първия изстрел когато е интензивната битка и ще е по-вероятно накрая да останеш сам на фланга, просто понеже няма да си помогнал достатъчно на отбора. Всеки сам си решава как да играе но е наистина глупаво да клечиш в храстите с квас.
Едит: сега пиша от таблета, но после като седна на компютъра ще пусна един риплей в който се вижда как ст1 отстоява позиция без да има каквото и да е предимство във визуалния обхват." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
Mu3epHuk написа Виж мнениеС КВ-1С и с другите си танкове много често вземам наградата голям калибър за максимални щети и от двата отбора. .
Comment
-
кало написа Виж мнениеРаботата е в това, че съвсем скоро ще се сдобия с Т-62А, но струва ли си да позакъснея малко, давайки ресурс за развието на КВ-3/4 и ИС-4 линията? Скоро (до седмица) ще имам и ИС-7.
ИС-7 е по-лесната за игра 10ка.Направи с него известно количество игри в Т10 и тогава скачай на Т-62А.Т-62А изисква много по-добро познаване на терена и позициите, както и на противниците, общо взето трябват повече умения, за да се играе добре.ИС-7 има броня която прощава грешки
Т-62А не е Т-54 доста е различен и далеч не е доминатор като Т-54.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеTowa+ другите описани от тебе неща като применро как се биеш И на първа линия са един от признаците на кампера-статистик...от друга страно то си е до индивидуални предпочитания, за мен лично единствената важна статистика е победата. Иначе ако ти е мерак да спотваш трябва да си избереш танк различен от Квас-а...той е точно обратното на това което ти описваш като игра...ама толкова обратно че май само КВ-2 с гаубицата е по-зле в това отношение." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
-
radoslav_691 написа Виж мнениеЗдравейте,рових доста,но не намерих нещо по въпроса,който ме интересува,а той е-как може някой друг да гледа мой риплей,ако му го изпратя?Предварително се извинявам,ако съм пропуснал някъде,където е писано по въпроса.
P.S. Напълно съм съгласен с Ангел и Гоги за модулите - за тежък танк вентилация и дотиквач са напълно задължителни, като вентилацията е задължителна и за всичко което може да я носи.Стабилизаторът е по-полезен от подобрен прицел, освен ако това на което се слага не се играе перманентно на кампене, което пак е грешка.
Оптиката и рогатката са модули, който се ползват за специфични задачи или стилове на игра. Рогатка или мрежа на тежък танк е грешна и не оптимална комплектовка - може да ви харесва така и така да ви е по-добре да играете, но има по-добър и успешен вариант.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Сега пробвах подобрения прицел на оръдието за КВ-1С. Друга песен е с него. При втората битка постигнах поредната награда за голям калибър и най-много опит от всички. Просто ще се нагодя към новите условия и ще знам че вече не " хвърлям " надалеч... за близка и средна дистанция виждам сериозно подобрение иначе." Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Comment
Comment