Реших най после да почна да развивам американците!Стигнах до М7.Аз ли не го играя правилно или е нещо друго?От сутринта не мога да взема победа!Всичко що мърда ме бие като шкембе у стена!Моля за препоръки как да го играя този изрод-нападателно ли или как?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеРеших най после да почна да развивам американците!Стигнах до М7.Аз ли не го играя правилно или е нещо друго?От сутринта не мога да взема победа!Всичко що мърда ме бие като шкембе у стена!Моля за препоръки как да го играя този изрод-нападателно ли или как?
Както си забелязал си на две плюнки живот, но пък си бърз и маневрен - като отключиш двигател и вериги.
Аз го играя на скорост - слагам QF 6 pounder Mk III оръдието заради убийствената скорострелност и пробивност - и се въртя като гламав между лошите и ги дупча на поразия."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
don4o написа Виж мнениеПредполагам си прав!Че то на този танк има ли оръдие дето го бива на разстояние?
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте приятели!Въпрос към знаещите:по кои цели трябва да стрелям с ОФ-снаряди?
Аз лично почти не ги ползвам. Големите калибри, при които има ефект, презареждат много бавно.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеАко имаш бързи пръсти и време да презаредиш, принципно по скаути и артилерии, а в някои редки случаи може и по френски танкове, задници и страни на някои разрушители, както и ако се налага да стреляш челно срещу добре брониран висок тиер танк, но последните ситуации принципно трябва да ги избягваш самото попадане в такава ситуация е тактическа грешка. Последната ситуация е когато трябва да резетваш при защита на база.
Аз лично почти не ги ползвам. Големите калибри, при които има ефект, презареждат много бавно.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеДобре е да се носят между 3 и 5 фугаски в боекомплекта за гореизброените случаи.Действително,в повечето битки не се стига до използването им,но е хубаво да ги имаш,когато се наложи.Само, при Лео 1 е различно,там снаряда е бронебойно-фугасен.
Интересно..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеЪъ, за не-премиум снарядите на Лео 1 ли става въпрос? Т.е. танкът носи HEAT като стандартни снаряди?
Интересно...
APDS е стандартния, а HEAT е "златния"Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Здравейте всички!Като видях празничната оферта си направих следната сметка.Имам отворени следните танкове които ще са с намаление:Пантера 2,Т-44,КВ-4,СУ-101.Като кредити мога да купя само два от тях!Приемам всякакви съвети!Моля коментирайте.Евентуално при добра игра през тези дни може да купя и трети!
Comment
Comment