Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ще може ли да ми кажете какво става в еБългария напоследък, че се бях отказал ама сега я продължавам. Така само основното в няколко изречения.

Comment

paskal написа Виж мнение
      Ще може ли да ми кажете какво става в еБългария напоследък, че се бях отказал ама сега я продължавам. Така само основното в няколко изречения.
      Преди няколко дни България беше заличена от картата. В момента се възстановява регион след регион. Държавните структури горе-долу функционират. Икономиката и политиката бавно започват да набират скорост. До три дена ще става за живеене

Comment

След два дена отново ще се забавляваме с избори за парламент
        Този път реших да подишам морски въздух и се кандидатирах във Варна. Ако някой чувства, че може да има полза от мен в бъдещия политически цирк , нека пусне един вот.

Comment

Ами сигурно аз ще гласувам за теб. Митак, ти ли открадна организацията? Ще се радвам много да разбера. Виждам, че разглеждаш темата.

Comment

Аз???? И по какво съдиш, че е тъй?
            Та аз даже не тренирам, понякога не работя даже (и време нямам и допуснах глупост да не се лекувам и бавно качвах здраве). Пък и понятие си нямам от оргове и управления (иначе сам щях да правя нещата). Пък и доколкото знам съм налял най-много злато.

Comment

Паролата е сменена и компаниите са продадени. Когато се опитах да потърся информация от новите собственици, те не бяха много дружелюбни. Нямам никаква идея какво е станало.

Comment

Пощата сменена ли е?

Comment

А защо аджеба не мога да продавам злато? Мога да купувам, но не и да продавам. Току що от карта за съкровище добив ~4,4 злато и не мога да го разменя за никаква друга валута. Защо така?

Comment

Сменен е и имейла. Сигурно е хакната, макар че кой ще тръгне да ти хаква орг, от който ще изкара само 100 злато. Друго не може да ми дойде наум, ще се отваря тикет за админите.
                    Есесбеге, въведоха правила против мултиакаунтинг и затова някои опции са ти заключени до 12 левел.
                    Last edited by Zalmoxis; 24-05-2010, 19:30.

Comment

Не съм аз! Знам, че не трябва да се оправдавам (щото това засилва обвиненията ), но е така. Ами следете ми развитието, ако имате съмнения БАН! Ха аз тез дни (разбирай месец) не'ам време да се обърна, загърбил съм даже АоС-а (дет съм първи и водя, "печелившата" фракция, но не съвсем 9я водя де иначе сме първи ), щото....немам време).
                      Проверете от къде и как сте влизали, при мен е всичко железно! Балдъзката просто е хай-ай-ти менаджер (и то по сигурността ). Затова комповете са сигурни (поне според нея де ). Никога не съм влизал в орг-а, предложих си услугите за поддържане на ..."човечето". Та така! При другите авери само съм казвал, че финансирам, но какво и къде не (че то и аз не знам). Ако ще ме обвинявате подплатете го! Ясно е че изгарям поне с 36 злато ( а бях приготвил още 22 ..за изгарянето де, или за крадненето ). Не съм нацист, но честта е единственото дето ми остава , или на български... честността!

Comment

Ще се опитам да го разнищя...

Comment

Да не хейтвам много, но това е като дигитализиране не само на ферма или мафия, а общество! Уоу...

След 18-тата минута
                          http://seedandsprout.com/s10_gd492/2...-presentation/ Шел обяснява как игрите могат да се слеят с реалността и тази игра в общи линии е копие на истински живот под формата на игра. Дет'с ронг.

Сериозно, ако ще фармвате или грайндвате за пари и престиж, поне го правете в реалния свят, по-полезно е за всички, освен за програмистите на еРепублик

Comment

Със съсобствениците просто имаме силна нетърпимост към несправедливостите
                            Иначе, виртуалните богатства кучета ги яли, но така да ни задигнат компанийките е грозно.

Comment

Тия избори нещо тръгнаха накриво.
                              Кире Либерало във Варна - дайте някой гласец, ако имате възможност. Пишете на лично да оправим билети, пътни разходи, подаръци и т.н. Дойде време за корупция

Comment

Много странно. Аз гласувах за колегата си в отряда, щото мислех, че никой не го знае него, а ти си сигурен (пък и трябваше да се местя в Русе, уж за да попълвам бъдещата "стена" - което всъщност продължи няколко часа). Може би трябваше нещо статийка да пуснеш, знам ли... А хората, които мога да помоля, не са от твоя район...

Comment

Working...
                                X