Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кухулин написа Виж мнение
    Само в снощната атака на Рона-Алпи е заминало повече от 30 000 злато за здравни пакети и поне 10 000 за оръжие. Това са има-няма 20 български държавни бюджета, опукани за 25 часа. Лудница
    Живия ад за икономистите.
    А после Лана била виновна. Войната съсипва икономиката, никой не дава алтернатива за забавление на хората - примерно политиката, а само се мрънка кое колко било счупено. Глупостта властва и в еСвета.
    Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

Хора, кои са ви никовете в играта?
      Камос, просто логаут и от горната лента избираш български

Comment

Не съм го видял.Все пак благодаря и се извинявам за глупавия ми въпрос.

Comment

Zalmoxis написа Виж мнение
          Хора, кои са ви никовете в играта?
          Аз съм си същия (предполагам знаеш )

Comment

Мога да подсигуря 60 злато. Само мои. Ако на някой му се занимава да пише. Аз пушки искам, кат дивидент. Освен това имам 10-на капитана, пак ако некой иска, да свормираме паравоенно формирование, което да се издържа от самосебе си.

Comment

E аз питах Хорхе и Камос. Иска ми се да участвам в нещо такова, но засега смятам да си продължа кариерата в редовната армия . Също, всеки, който знае как се вадят бързи пари, може бързо да ми пише, защото изгорях стабилно.

Comment

Аз съм си kamosbg.Но лошото обаче е,че нямам почти никакво време да я гледам тая игра и не знам как ще става.

Comment

Аз вече я зарязах преди месец, месец и нещо. Оттогава се логвам рядко през орга ми само колкото да видя случайно дали мисленето не се е променило поне малко към малко по-балансиран, по-богат и съответно по-мирен еСвят, ама нъц.
                  Иначе в iиграта бях Georgi Bonev и в пълен разрез с ширещия се еНазионализъм, директно стартирах като съвестен гражданин на Еден след като предварително се осведомих на какъв политически хал е еБГ и към коя велика еСила гравитира.
                  Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

Аз съм голям фен на паравоенните формирования. Вършат прекрасна работа за обучение на новите играчи, а освен това могат да са доста ефективни бойни единици, ако взаимодействат с редовната армия.

В случай, че решите да формирате някаква такава група, с удоволствие бих оказал всякаква помощ.

Comment

Хайде, електорате, стягай се за избори Тези обещават да са доста интересни

Comment

за който има време да следи...
                        казвайте за какво и за кой да гласувам

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Vereshagin написа Виж мнение
                          за който има време да следи...
                          казвайте за какво и за кой да гласувам
                          Madboycho
                          Българска републиканска партия
                          Планира:
                          увеличаване на населението с 20%;
                          увеличаване на БВП с 5%;
                          окупиране на Северна Добруджа и Мунтения;

Empiree
                          Български национален фронт
                          Планира:
                          увеличаване на населението с 20%;
                          увеличаване на БВП с 5%;
                          окупиране на Егейска Македония, Западна Тракия и Централна Гърция;

Martin134
                          ЗВЕНО
                          Планира:
                          увеличаване на населението с 10%;
                          увеличаване на БВП с 10%;

Melliores
                          Обединена България
                          Планира:
                          увеличаване на населението с 5%;
                          увеличаване на БВП с 5%;

Харесай си един и утре цъкни на него

За тези, които не следят редовно играта, кратък обзор от последните дни:

От две седмици се води световна война на живот и смърт. Една от великите сили и наш основен съюзник - Унгария - оня ден беше подложена на унищожителна атака от три страни - Полша, Румъния и Хърватия. Положението е критичнно и всички сили са мобилизирани в помощ на унгарците.

С цел да намали силата на румънските атаки срещу Унгария и да поеме част от удара върху себе си, късно снощи България нападна Северна Добруджа.

Очаква се днес или утре румънският съюзник Гърция да отвори втори фронт срещу нас.

Това е положението в навечерието на президентските избори. Моментът не е много подходящ за политически борби, пък и вече се усеща достатъчно силен импулс за обединение на еНацията. Изобщо - войната върши чудеса

Comment

Мейорес - изкара ебати програмата.

Comment

Zalmoxis написа Виж мнение
                              Мейорес - изкара ебати програмата.
                              честно казано без да съм навътре в играта и опирайки се на чиста математика (най-малко обещава)той ще има най-голям шанс да си изпълни програмата

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Ъъ, като казвам "програма", нямам в предвид "национални цели" - завладяване на Гърция и Румъния и световна хегемония (те всъщност нищо не значат, затова и той нищо не е сложил там), а работеща програма, която да направи дните на президента и министрите по-смислени, а нашите - по-успешни

Comment

Working...
                                X