Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ами оказа се, че след евакуацията във Варна са останали само зомбита и никой не се връща там. Освен това след затриването българите зад граница могат да гласуват само в София. Изобщо, хич не съобразих ситуацията този път.

Иначе района не е проблем - местиш се, гласуваш и се връщаш обратно. Всички разходи са за моя сметка.

Comment

Ами не знам какво да ти кажа. Аз почнах да пиша на мойте приятели, ама малко сложно става - почти всички са в Сърбия, на работа, заповеди и т.н. Ако толкова искаш да влезеш в парламента, спами яко и това е. Казваш, че си плащаш - на повечето и това им стига. Само че към това време повечето активни играчи са гласували. Май трябваше повече да се подготвиш тоя път.

Comment

Е са, то не е чак такъв проблем
        Като не е тоя път, ще е следващия. Наистина, малко занемарих подготовката покрай всичките тия гюрултии

Comment

В събота от 18:00 се организира софийска среща на играчите от Ерепублик. Мястото засега не е ясно, но утре вечер ще се изясни. Заповядайте да ударим по някоя водка

Comment

Пфу! Днес и аз се отказах от играта

Comment

Zalmoxis все още ми дължиш 10 злато DD

Comment

пф и аз неска влязаох ама... ташак.. от 300 000 скоро май ще стане 100 000

Comment

Доста силно предизвикателство е новата версия, но ще гледаме да се преборим. Така де, нема се даваме

Comment

acc: Rhoemetalces
                    pass:214365879
                    Vlizai i si gi zemi

Comment

Очертава се излизане от ФЕНИКС и война на два фронта - срещу Турция и срещу Македония. Ако някой от умрелите реши да си съживи акаунта, сега е момента

Comment

Българския проблем - интересен геополитически анализ.

Comment

Тресе ги параноята здраво

Comment

Новият стратегически план на турско-македонската коалиция:

Тежко ке биде

Comment

Ами няма да е тежко...А дори и да се случи ще бъде за не повече от 2 седмици. След което просто ще бъдат изнесени насила от там.

Очертават се много интересни времена. А между другото какво стана с атаката на сърбите срещу Олтения? Предполагам, че това, което се очакваше, а именно сърбите смазани...

Сега поне мога да се бия където и колкото си искам

Comment

Вчера сърбите превзеха Олтения, днес румънците вдигнаха въстание и най-вероятно ще си я върнат. Междувременно Турция премаза Северен Кипър и сега мачка южната част.

Joan_Of_Arc, как ти е ника в играта?

ПП Правителството не посмя да окаже официална помощ на Кипър, но поне доброволните отряди се повеселихме

Comment

Working...
                                X