аз съм дотолкова активен че да си тренирам редовно да работя редовно да се бия колкото да трупам точки и нива...
mitaca в играта съм Filev би трябвало да ме имаш в листата на приятелите, ако трябва нещо някъде да се присъединявам за да гласувам свиркай... нямам време да следя нещата но колкото да подкрепя някого и да участвам в битки ставам
mitaca в играта съм Filev би трябвало да ме имаш в листата на приятелите, ако трябва нещо някъде да се присъединявам за да гласувам свиркай... нямам време да следя нещата но колкото да подкрепя някого и да участвам в битки ставам

. Ще изчакаме новия модъл, щото войната е малко сложна, но интересна (на първо четене). Аз за партийте имах предвид 1951, щото има идеи, а сега и аз съм зает и не мога да мисля толкоз за "политическия живот"
, а той все пак има идеи и то не лоши. Ще направя поправка къщите и подаръците май не са по формулата. Щото аз имам К3 къща и винаги след битките съм на 98 (и след болницата де), а на следващия ден съм на 100. По формулата би трябвало да е 0.6*3= 1.8 или 98+1.8= 99.8. Така, че подаръците и къщите качват толкоз здраве колкото качество имат?
, когато разбрах си купих къщурка, ама и през ум не ми мина да направя бизнес или да уведомя който и да е да спретнем съдружие 

Comment