Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

аз съм дотолкова активен че да си тренирам редовно да работя редовно да се бия колкото да трупам точки и нива...
    mitaca в играта съм Filev би трябвало да ме имаш в листата на приятелите, ако трябва нещо някъде да се присъединявам за да гласувам свиркай... нямам време да следя нещата но колкото да подкрепя някого и да участвам в битки ставам

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Vereshagin написа Виж мнение
      аз съм дотолкова активен че да си тренирам редовно да работя редовно да се бия колкото да трупам точки и нива...
      mitaca в играта съм Filev би трябвало да ме имаш в листата на приятелите, ако трябва нещо някъде да се присъединявам за да гласувам свиркай... нямам време да следя нещата но колкото да подкрепя някого и да участвам в битки ставам
      Знам бре . Ще изчакаме новия модъл, щото войната е малко сложна, но интересна (на първо четене). Аз за партийте имах предвид 1951, щото има идеи, а сега и аз съм зает и не мога да мисля толкоз за "политическия живот" , а той все пак има идеи и то не лоши. Ще направя поправка къщите и подаръците май не са по формулата. Щото аз имам К3 къща и винаги след битките съм на 98 (и след болницата де), а на следващия ден съм на 100. По формулата би трябвало да е 0.6*3= 1.8 или 98+1.8= 99.8. Така, че подаръците и къщите качват толкоз здраве колкото качество имат?
      Сега вие фирми имате ли? Щото къщите К3 изчезнаха (в Рассеята , наброих само 20-ина къщи К1). Та събираме пари за една фирмичка в Сърбия. Няма да ви поканя (щото много собственик - малко индианец и може да се изпокараме за......глупости). Но си заслужава да се помисли над това! Ето защо не съм бизнесмен , когато разбрах си купих къщурка, ама и през ум не ми мина да направя бизнес или да уведомя който и да е да спретнем съдружие . От друга страна, бизнеса с къщи е черен (т.е. купуването става с донате и със злато насреща, без данаци такси и лицензи) в по-голямата си част, а и ще има и други методи за качване на здраве. Пак си помислете поне за формация "Бойна Слава". Не зная как е в БА, ама при нас може да е по-ларж, просто слагаме едно допълнение към аватара си за да ни знаят и се бием на един фронт (битка де).

Comment

Митака, ти хлебец не ядеш ли, че се чудиш защо качваш до 100 от 98 Уелнес?

П.П. Къщите ще станат рушащ есе с новия модул, за това и никой още не иска да ги произвежда, защото никой не сика да се набута сега с висока цена за нещо което може да струва в пъти по-евтино в новия модул.
        Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

xopxe написа Виж мнение
          Митака, ти хлебец не ядеш ли, че се чудиш защо качваш до 100 от 98 Уелнес?

П.П. Къщите ще станат рушащ есе с новия модул, за това и никой още не иска да ги произвежда, защото никой не сика да се набута сега с висока цена за нещо което може да струва в пъти по-евтино в новия модул.
          Хапвам разбира се (със шкембе при това ). Въпроса беше, дали формулата работи за къщата и подараците? Щото аз подаръци не съм ползвал, а моите бебета дават различни мнения, колко здраве са и наляли подаръците ( на едно подарих 5 подарака К2).
          Сега ще се кандидатирам за дупетат , най вероятно във Видин, кои могат да ме подкрепят (от демократите на Гаро)? На кои да пращам билети. Не го приемам като изборен туризъм. Познаваме се (виртуално де). Така, че пишете ми тук или в играта, но на лична. Да не замърсяваме форума все пак. Ако ме подкрепите без да имате нужда от билети пак пишете. Защо искам да ставам депутат? Ами да видя какво зависи от депутата (всъщност знам какво зависи, въпроса е доста "партиен").
          Значи презентация няма да правя освен това, че се опитвам да мисля, и се съветвам и по най-маловажните въпроси, първо с избирателите си (които са мои приятели). Целта???? Тя е ясна. Все пак не сме в РЛ . И няма да "осребря" депутатството.

Comment

Някой би ли ми разяснил историята с подаръците? Като купя някой от тях автоматично ли получавам здраве, или някой трябва да ми прати такъв?

Comment

Diadoch написа Виж мнение
              Някой би ли ми разяснил историята с подаръците? Като купя някой от тях автоматично ли получавам здраве, или някой трябва да ми прати такъв?
              Някой трябва да ти ги "подари". Друг вариант е ти купуваш, донатваш на някого и той ти ги "подарява".

Comment

Diadoch написа Виж мнение
                давай да си подаряваме че си купих няколко като си мислех че автоматично ще ми дава здраве а сега като връща болницата само това което си загубил в битка полека лека пада здравето...
                така че ако си навит свиркай там съм Filev
                ако има и други желаещи да свиркат

Comment

Мерси mitaca, Vereshagin, ти поддържаш що годе добро здраве (пратих ти покана за приятелство

Comment

Кире Либерало - кандидат за конгреса от София
                    Презентация

Ако някой реши да гласува за мен, добре е да се изчака последния момент. Вероятно няма да събера много гласове и в такъв случай гласът ви ще отиде на вятъра. По-добре е да го дадете там, където ще бъде най-полезен за калсирането.

Но пък ако получа шансове за успех, ще се радвам на всякака подкрепа. После ще има кибапчета

Comment

не щем ти кебапчетата давай подаръците

няма да откажем и луксозен имот с хубав изглед в престижен квартал

Comment

Не знам каква ви е системата на лекуване, но едно кебапче върши много повече работа от един подарък
                        И все пак да не забравяме песента: "Подаръци ще има за всички от сърце... але але алееее"

Comment

Привет приятели!
                          В началото на март се сдружихме с Totti 1000 и отворихме фирма за пушки в Сърбия - BS Weapons +90

Все още сме живи, в смисъл самоиздържаме се, плащаме заплати и не затъваме в заеми. Трябва ни работна ръка - пазара в Сърбия се обърка последната седмица, заплатите са нереално високи. Ако някой търси работа или има желязо за продан - да идва.
                          Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

Митак, ти ги разби във Видин бе, евала

Comment

Кухулин написа Виж мнение
                              Митак, ти ги разби във Видин бе, евала
                              Ся започвам . Ти от София ли си кандидат?

Comment

От София, при най-големия гмеж. Едно гласче не може да се изкопчи от тия хиени

Comment

Working...
                                X